Pamasaran Media Sosial 101

Pamasaran Media Sosial 101

Kumaha kuring ngamimitian média sosial? Ieu patarosan anu kuring teraskeun nalika kuring nyarioskeun pangaruh média sosial kana usaha pamasaran bisnis. Mimiti, hayu urang bahas naha perusahaan anjeun badé aktip dina média sosial.

Alesan Kunaon Usaha Nganggo Pamasaran Média Sosial

Ieu pidéo anu hadé pikeun 7 cara pamasaran média sosial anjeun tiasa ngajalankeun hasil bisnis.

Kumaha Ngamimitian Média Sosial

  1. Pilih Jaringan Sosial Anjeun - Milarian grup industri anu unik sareng konsumén di antara unggal platform média sosial. Abdi sanés kipas tina ngan saukur milih hiji sareng ngaregepkeun anu sanés. Kuring yakin anjeun tiasa ilubiung dina sadaya platform - tapi fokus sareng udagan dimana kasempetan mimiti naék. Éta henteu sadayana ngeunaan demografi per infographic.
  2. Eusian Propil Anjeun - Nalika kuring ningali poto profil umum, latar anu leungit, atanapi profil anu henteu lengkep, kuring teras-terasan ragu nuturkeun atanapi damel sareng perusahaan atanapi jalma dina média sosial. Candak waktos anjeun nyetél sareng nyayogikeun profil anu unik, tapi jelas anu nyaritakeun tujuan anjeun pikeun aya.
  3. Milarian Sora sareng Nada Anjeun - Konsistensi merek penting online, janten pastikeun anjeun netepkeun nada anu konsisten nalika ngabagi sareng ngaréspon dina média sosial. Émut yén éta mangrupikeun dunya anu sibuk sareng nyaring di luar sana, tong matak bosen!
  4. Ngagabungkeun Visuals - Gambar sareng pidéo mangaruhan papacangan sareng bagi pembaruan média sosial anjeun sacara signifikan. Candak poto, lebetkeun video, rencanakeun sababaraha bagéan vidéo real-time, sareng bagi-bagi sababaraha pondok video dina carita online kanggo ngamanpaatkeun unggal platform anu anjeun pikahoyong.
  5. Pilih Stratégi Ngirim Anjeun - Anyar, sering, sareng relevan mangrupikeun tilu istilah anu kami dorong salami dékade ka tukang sareng klien kami sareng bakal teras ngadorong pikeun dékade ka payun. Nyayogikeun nilai pikeun pengikut anjeun penting pisan! Abdi sanés kipas tina babandingan naon waé pikeun dibagi, bagi nalika éta aya nilai pikeun pemirsa atanapi komunitas anjeun.
  6. Mekarkeun Cadence - Fans sareng pengikut anjeun bakal ngarepkeun apdet anu anyar sareng sering ti anjeun. Média sosial sering janten kaulinan moméntum sabab eusi anjeun dibagi sareng ngaapresiasi. Entong pundung heula ku saham alit sareng saham alit ... teraskeun waé digawé sareng entong nyerah! Upami anjeun lirén - ku alesan naon waé - anjeun bakal sering mendakan serelek penting anu anjeun kedah atasi deui.
  7. Rencanana Kalénder Sosial Anjeun - Naha aya musiman pikeun bisnis anjeun? Naha aya statistik anu relevan anu tiasa anjeun muatkeun sareng ngajadwalkeun kana propil média sosial anjeun? Naha anjeun tiasa milih topik anu tiasa anjeun nyarioskeun unggal bulan atanapi bahkan unggal minggu online? Ngarencanakeun kalénder sosial anjeun mangrupikeun cara anu hadé pikeun numuwuhkeun otoritas média sosial anjeun, sareng éta ngamungkinkeun anjeun ngagoda ka hareup sareng ngingetan jalma-jalma jaman baheula janten aranjeunna caket sareng anjeun.
  8. Tong hilap A Call to Action - Hukum tina sok janten jual henteu dianggo sareng Média Sosial… tapi sok janten inpormasig ngalakukeun! Tujuan anjeun kedahna pikeun ngawartosan sareng masihan nilai pikeun jaringan anjeun. Sakali-sakali, ngingetan aranjeunna naon anu tiasa aranjeunna laksanakeun pikeun kalibet sareng anjeun sareng produk sareng jasa anjeun. Ngagabungkeun Call-To-Action dina profil sosial anjeun, éta mangrupikeun cara pasip anu hadé pikeun nyetir langkung seueur bisnis.

Upami kuring ngajar a Pamasaran Media Sosial 101 kelas, kuring bakal nambihan sababaraha strategi konci anu leungit tina infographic ieu:

  • Pangimeutan Reputasi - Ngamangpaatkeun alat monitoring média sosial anu saé, anjeun kedah ngupingkeun naon waé sebutan produk, jasa atanapi jalma anjeun. Tanda waktu nyata sareng réspon gancang sareng résolusi penting pisan.
  • Kecerdasan Sosial - Komunikasi dina média sosial nyayogikeun seueur inpormasi anu kedah diperhatoskeun ku perusahaan. Patarosan prospek, tanggapan pelanggan, sareng inpormasi anu tren tiasa nyayogikeun wawasan anu berharga pikeun bisnis anjeun pikeun meta.
  • Palayanan palanggan - Ayeuna, langkung ti heula, konsumén sareng usaha sami ngarepkeun perusahaan pikeun ngaréspon pamundut palayanan pelangganna ngalangkungan saluran sosial. Kusabab média sosial mangrupikeun forum umum, éta mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun usaha pikeun ningalikeun kamampuanna pikeun nyandak résolusi pikeun masalah layanan palanggan anu sanés bakal ningali éta salaku asét.
  • Setel Goals sareng Monitor Performance - Kegiatan sapertos kieu, Dursasana, séntimén, sareng ngabagi mangrupikeun indikator anu ngarah kana tren anu kedah diawasi. Média sosial tiasa ngajalankeun kasadaran sareng kasadaran tiasa ngajalankeun wibawa sareng amanah. Otoritas sareng kapercayaan tiasa mangaruhan kana peringkat mesin pencari. Sareng, tangtosna, sadayana ieu tiasa ngajalankeun hasil bisnis sapertos ingetan, akuisisi sareng ningkatna nilai pelanggan.

Infographic ieu ti Venngage milampah bisnis ngalangkungan nyetél sareng ngembangkeun stratégi na pikeun pamasaran via média sosial. Sareng aya sababaraha tip anu saé di dieu pikeun pamasar anu mantep ogé!

Pamasaran Media Sosial 101

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.