Mangpaat Top Marketing Média Sosial

kauntungan luhur média sosial 2013

Wishpond nyiptakeun infographic ieu anu ngagambarkeun hasil Social Media Examiner's Laporan 2013 Media Sosial Industri Marketing. Dina laporan, anjeun bakal mendakan:

  • Naon platform sosial anu bakal difokuskeun ku para pemasar di masa hareup
  • Patanyaan patarosan média sosial luhur hoyong diwaler
  • Sakumaha seueur waktos pemasar nanem modal sareng kagiatan média sosial
  • Mangpaat luhur pamasaran média sosial sareng kumaha waktos diinpéstasi mangaruhan hasilna
  • Platform média sosial anu paling sering dianggo
  • Kegiatan pamasar média sosial anu outsourcing

Infographic Ieu nunjukkeun kumaha langkung ti 3,000 pemasar anu resep dina média sosial di 2013 ogé kauntungan anu pangpunjulna ngahontal, sareng kumaha kauntungan ROI na parantos robih taun ka tukang.

top-benefit-social-media-marketing-infographic

2 Komentar

  1. 1

    Kuring satuju pisan sareng anjeun Doug! .. Kuring leres-leres maca sareng leres-leres inpormasi .. Hatur nuhun parantos ngabagi!

  2. 2

    Leres média sosial mangrupikeun salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngamajukeun bisnis anjeun sareng kuring pikir upami anjeun hoyong kéngingkeun pangunjung anu langkung unik, anjeun kedah ngalakukeun média sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.