Kumaha Cara Nyiptakeun Kalénder Pamasaran Média Sosial

kalénder média sosial

74% pemasar ningali hiji kanaékan patalimarga saatos nyéépkeun 6 jam per minggu dina média sosial sareng 78% konsumén Amérika nyatakeun yén média sosial dampak kaputusan beuli maranéhanana. Numutkeun ka Quicksprout, ngembangkeun kalénder média sosial bakal ngabantosan strategi média sosial anjeun, nyayogikeun sumberdaya langkung éfisién, ngabantosan anjeun nyebarkeun sacara konsistén, sareng ngatur cara ngatur sareng nyiptakeun kontén.

Kalénder média sosial tiasa ngabantosan anjeun sacara konsisten ngamajukeun kontén kualitas luhur, ngirangan jumlah waktos anu anjeun runtah, sareng ngatur sareng ngatur eusi. Tingali infographic Quicksprout urang, Naha Anjeun peryogi Kalénder Média Sosial sareng Kumaha Cara Nyiptakeun, Kanggo langkung jéntré ngeunaan kunaon anjeun peryogi kalénder média sosial sareng stratégi pikeun ngajantenkeunana.

Kami fans badag tinaHootsuite sareng kamampuan pikeun ngajadwalkeun apdet sosial ngalangkungan unggah ageung sareng ningali pamasaran média sosial urang liwat panémbong kalénderna:

Anjeun bisa ngundeur témplat kalénder pamasaran média sosial sareng témplat unggah ageung langsung tiHootsuite blog urang. Kami ngarékoméndasikeun unggal pembaruan pamasaran média sosial kalebet hal-hal ieu:

  1. saha - Rekening mana atanapi akun pribadi mana anu tanggung jawab pikeun nyebarkeun pembaruan sosial sareng saha anu bakal tanggel waler kana pamundut?
  2. Naon - Naon anu anjeun badé nyerat atanapi bagi? Émut yén gambar sareng video bakal nambihan kana papacangan sareng bagi. Naha anjeun nalungtik hashtags pikeun dilebetkeun pikeun mastikeun anjeun ngahontal pamirsa anu langkung jembar, langkung relevan?
  3. di mana - Dimana anjeun ngabagi pembaruan sareng kumaha anjeun ngaoptimalkeun pembaruan pikeun saluran anu anjeun terbitkeun?
  4. Iraha - Iraha anjeun badé ngapdet? Pikeun tulisan anu didorong ku acara, naha anjeun ngitung langkung waktos kana acara éta? Kanggo pembaruan konci, naha anjeun ngulang apdet supados pemirsa bakal ningali éta upami aranjeunna sono ngapdét awal? Naha anjeun ngagaduhan acara siklik sapertos liburan atanapi konperénsi dimana anjeun kedah nyebarkeun sateuacan, nalika sareng saatos?
  5. kunaon - sering lasut, naha anjeun ngeposkeun update sosial ieu? Pastikeun anjeun mikir kunaon bakal ngabantosan anjeun pikeun émut ajakan-to-aksi anu anjeun pikahoyong kipas atanapi pengikut ogé kumaha anjeun bakal ngukur épéktipitas penerbitan sosial.
  6. Kumaha - strategi konci anu sanés anu anjeun lasut ... kumaha anjeun badé promosi éta? Naha anjeun ngagaduhan program pangacara pikeun padumukan atanapi konsumén pikeun dibagi? Naha anjeun ngagaduhan anggaran kanggo iklan tulisan dina saluran sosial dimana pembaruan sosial sering disaring (sapertos Facebook)?

Kumaha Cara Nyiptakeun Kalénder Pamasaran Média Sosial

One comment

  1. 1

    pos hébat! Kuring nembe ngamimitian nganggo Twitter, janten kuring kedah mikirkeun sababaraha tip ieu pikeun ngabantosan blog kuring! hatur nuhun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.