Kasalahan Marketing Média Sosial Anjeun Kedah Nyingkahan

kasalahan média soical

Langkung sering tibatan henteu, kuring ngadangukeun seueur perusahaan nyarioskeun média sosial siga anu ngan ukur média panyiaran sanés. Média sosial langkung seueur tibatan éta. Média sosial tiasa dianalisis pikeun intél, diawasi pikeun eupan balik sareng kasempetan, dianggo komunikasi sareng prospek sareng konsumén, dianggo pikeun udagan sareng ngamajukeun mérek anjeun ka pemirsa anu aya hubunganana, sareng dimanfaatkeun pikeun ningkatkeun kawenangan sareng reputasi karyawan anjeun sareng reputasi.

Sagala strategi pamasaran digital anu épéktip ngalibatkeun komponén integral nyaéta média sosial. Ngamimitian atanapi henteu, éta mangrupikeun salah sahiji platform digital anu paling saé pikeun ngadorong usaha maju gancang, asalkeun pamasaran média sosial parantos leres. Pikeun pendatang dina industri pamasaran digital, ngadamel kesan anu saé dina média sosial langkung kritis sabab ngan ukur ngagaduhan hiji kasempetan pikeun menerkeun éta leres. Kaleungitan kasempetan éta hartosna katinggaleun pesaing sareng ngalereskeun reputasi anu dina dirina sorangan teu gampang pisan. Jomer Gregorio, Pemasaran Digital Filipina

Ieu 8 Kasalahan Marketing Média Sosial anu Kedah Nyingkahan

  1. Ngagaduhan henteu sosial strategi média naon waé.
  2. Nyiptakeun akun dina seueur teuing platform gancang teuing.
  3. Mayar kanggo pengikut palsu.
  4. Ngobrol teuing ngeunaan mérek sareng mérek nyalira.
  5. Ngagunakeun henteu relevan sareng hashtag kaleuleuwihi.
  6. Babagi teuing apdet dina waktos anu singget. (Tapi anjeun panginten henteu ngabagi sakumaha sering sakumaha anjeun tiasa)
  7. Poho ka proofread.
  8. Ngalalanyahan teh sosial aspék média sosial.

Seueur kasalahan ieu umum sareng infographic sateuacana anu urang bagikeun kasalahan média sosial bisnis. Hiji barang konci anu kuring tambihkeun kana ieu nyaéta yén anjeun kedah teras-terasan nyobian ngawangun nilai ogé ngarah pengikut anjeun ngalangkungan seruan pikeun aksi. Kuring henteu hartosna pasang sareng unggal pembaruan, kantun diémutan yén strategi anjeun kedah ngahijikeun anggota pemirsa anyar anu ngarah deui ka mérek anjeun pikeun nuturkeun, kipas, demo, unduh, langganan atanapi ngarobih.

Sosial-Média-Marketing-Kasalahan

3 Komentar

  1. 1

    Satuju pisan sareng kasalahan anu anjeun nyarios di luhur.

    Ieu mangrupikeun kasalahan média sosial anu paling umum anu dilakukeun ku jalma. Média sosial mangrupikeun tempat anu ka-2 pangsaéna pikeun ngadorong konsumén poténsial sareng pamiarsa saatos mesin pencari.

    Marengan kasalahan ieu, teu nyadiakeun apdet biasa oge kasalahan umum sakumaha Jigana. Kuring parantos ningali seueur merek dina Facebook anu henteu pernah ngurus pamiarsa sareng éta sababna aranjeunna henteu gaduh papacangan.

    Jalma-jalma sok hoyong hiburan atanapi hal anu tiasa tetep sibuk sareng upami merek naon waé henteu nyayogikeun jinis kontén sapertos kitu, kamungkinan kamungkinan anu langkung ageung pamirsa bakal mopohokeun nami merekna.

    Janten pikeun tetep namina dina pikiran pamiarsana, aranjeunna kedah nyayogikeun kontén sapertos anu tiasa ngabantosan, ngahibur sareng ngajaga panongtonna sibuk.

    Kami bungah nu geus disebutkeun ieu kasalahan média sosial utama. Jadi Hatur nuhun pikeun babagi eta kalawan kami. 😀

  2. 3

    Hatur nuhun pikeun wawasan sareng panginget anu saé! Ieu sadayana leres. Abdi satuju pisan! Ngeposkeun seueur teuing tulisan dina waktos anu pondok leres-leres mangrupikeun kasalahan sareng kuring biasana mendakan masalah ieu. Abdi masih tiasa émut nalika kuring masih pemula, kuring ngeposkeun eusi tilu kali sadinten sareng jalma-jalma ngan teu dipaliré khususna nalika topikna henteu pikaresepeun sareng pamiarsa henteu tiasa ngahubungkeun.Proofreading ogé penting pikeun ngawangun kapercayaan sareng reliabilitas pikeun merek anjeun, éjahan. kudu salawasna dipariksa. pos hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.