Kasalahan Marketing Média Sosial Anjeun Kedah Nyingkahan

kasalahan média soical

Langkung sering tibatan henteu, kuring ngadangu seueur perusahaan nyarioskeun média sosial siga anu ngan ukur média panyiaran sanés. Média sosial langkung seueur tibatan éta. Média sosial tiasa dianalisis pikeun intél, diawasi pikeun eupan balik sareng kasempetan, dianggo komunikasi sareng prospek sareng konsumén, dianggo pikeun sasaran sareng ngamajukeun mérek anjeun ka pemirsa anu aya hubunganana, sareng dimanfaatkeun pikeun ningkatkeun kawenangan sareng reputasi karyawan anjeun sareng reputasi.

Sagala strategi pamasaran digital anu épéktip ngalibatkeun komponén integral nyaéta média sosial. Ngamimitian atanapi henteu, éta mangrupikeun salah sahiji platform digital anu paling saé pikeun ngadorong usaha maju gancang, asalkeun pamasaran média sosial parantos leres. Pikeun pendatang dina industri pamasaran digital, ngadamel kesan anu saé dina média sosial langkung kritis sabab ngan ukur ngagaduhan hiji kasempetan pikeun menerkeun éta leres. Kaleungitan kasempetan éta hartosna katinggaleun pesaing sareng ngalereskeun reputasi anu dina dirina sorangan teu gampang pisan. Jomer Gregorio, Digital Marketing Philippines

Ieu 8 Kasalahan Marketing Média Sosial anu Kedah Nyingkahan

  1. Ngagaduhan henteu sosial strategi média naon waé.
  2. Nyiptakeun akun dina seueur teuing platform gancang teuing.
  3. Mayar kanggo pengikut palsu.
  4. Ngobrol teuing ngeunaan mérek sareng mérek nyalira.
  5. Ngagunakeun henteu relevan sareng hashtag kaleuleuwihi.
  6. Babagi teuing apdet dina waktos anu singget. (Tapi anjeun panginten henteu ngabagi sakumaha sering sakumaha anjeun tiasa)
  7. Poho ka proofread.
  8. Ngalalanyahan teh sosial aspék média sosial.

Seueur kasalahan ieu umum sareng infographic sateuacana anu urang bagikeun kasalahan média sosial bisnis. Hiji barang konci anu kuring tambihkeun kana ieu nyaéta yén anjeun kedah teras-terasan nyobian ngawangun nilai ogé ngarah pengikut anjeun ngalangkungan seruan pikeun aksi. Kuring henteu hartosna pasang sareng unggal pembaruan, ngan tetep diémutan yén strategi anjeun kedah ngahijikeun anggota pemirsa anyar anu ngarah deui ka mérek anjeun pikeun nuturkeun, kipas, demo, unduh, langganan atanapi ngarobih.

Sosial-Média-Marketing-Kasalahan

3 Komentar

  1. 1

    Sapuk satuju kana kasalahan anu anjeun parantos sebutkan di luhur.

    Ieu kasalahan média sosial paling umum anu dilakukeun ku jalma. Media sosial mangrupikeun tempat anu pangsaéna ka-2 pikeun ngadorong palanggan poténsial sareng pamiarsa saatos mesin pencari.

    Babarengan kasalahan ieu, henteu nyayogikeun pembaruan rutin ogé mangrupikeun kalepatan umum sapertos anu kuring pikir. Kuring parantos ningali seueur mérek dina Facebook anu henteu pernah ngurus pemirsa sareng éta sababna aranjeunna henteu gaduh papacangan.

    Jalma-jalma sok hoyong hiburan atanapi anu tiasa ngajaga tema tetep sibuk sareng Upami merek naon waé henteu nyayogikeun jinis kontén sapertos kitu maka panginten aya kamungkinan anu langkung luhur yén pemirsa bakal hilap nami mérekna.

    Janten pikeun tetep namina aya dina pipikiran pemirsa, aranjeunna kedah nyayogikeun kontén sapertos anu tiasa ngabantosan, ngahibur sareng ngajantenkeun audiénna sibuk.

    Kuring bungah yén anjeun parantos nyebatkeun kasalahan média sosial utama ieu. Janten Nuhun pikeun ngabagi éta ka kami. 😀

  2. 3

    Hatur nuhun kana wawasan sareng panginget anu hébat! Ieu sadayana leres. Abdi satuju pisan! Ngeposkeun seueur teuing tulisan dina jangka waktu anu singget leres-leres mangrupikeun kalepatan sareng biasana kuring ngalaman masalah ieu. Kuring masih émut nalika kuring masih pemula, kuring ngirimkeun eusi tilu kali sapoé sareng jalma-jalma ngan ukur henteu merhatoskeunana khususna nalika topikna henteu pikaresepeun sareng pamiarsa henteu tiasa hubungan. Profofreading ogé penting pikeun ngawangun kapercayaan sareng reliabilitas pikeun mérek anjeun, éjahan kedah teras dipariksa. Pos hébat!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.