Tungtungna - Sumberdaya pikeun Tetep Sareng Media Sosial Marketing!

logo masarakat pamasaran média sosial

Jalma anu luar biasa di Media Sosial Examiner parantos ngaluncurkeun komunitas kaanggotaan ekslusifna,
Paguyuban Pamasaran Média Sosial. Tujuan Masarakat nyaéta pikeun ngabantosan anjeun mendakan ideu énggal, nyingkahan cobaan sareng kasalahan, nerapkeun taktik sosial pangénggalna sareng mendakan naon anu paling saé sareng pamasaran média sosial.

Paguyuban Pamasaran Média Sosial

Nalika anjeun ngagabung sareng Paguyuban, anjeun bakal nampi tilu sési latihan asli unggal bulan anu waktuna, taktis sareng dipimpin ku ahli. Ieu ngandung harti yén anjeun bakal ngagaduhan latihan anu teras diperyogikeun pikeun nerapkeun sadaya taktik pamasaran média sosial anu paling penting. Tambih Deui, anjeun bakal tiasa jaringan sareng sasama pemasar sapertos anjeun.

Henteu anjeun kedah heran kumaha réréncangan anjeun ngungkulan perjuangan anu sami sareng anjeun. Kalayan Masyarakat, anjeun tiasa sacara gampil nyambung sareng para pamasar sanés, ngabagi pangalaman sareng silih rojong.

Ieu bagian cool. Sadayana lumangsung online! Masarakat didamel janten saderhana sareng tiasa diaksés pikeun pemasar sibuk sapertos anjeun. Anjeun tiasa ngahadiran sési latihan sareng berinteraksi sareng para pemasar sanés tina kanyamanan korsi kantor anjeun – dimana waé anjeun di dunya! Pindah di dieu pikeun ngalenyepan langkung seueur.

Tim di Média Media Examiner parantos damel salami sabelas bulan kanggo nyiptakeun tempat pikeun jalma sapertos anjeun –pasar pamasaran sareng pamilik usaha anu hoyong ngagunakeun taktik sosial pangénggalna tanpa seueur cobaan sareng kasalahan.

Aranjeunna diajar langkung ti 4,500 pemasar pikeun leres-leres ngartos tantangan unik anu anjeun nyanghareupan. Ieu anu aranjeunna mendakan:

  1. Anjeun leres-leres sibuk sareng miharep anjeun gaduh waktos langkung seueur pikeun teras-terasan sareng dunya pamasaran média sosial anu robih.
  2. Anjeun hoyong cara anu langkung gampang pikeun mendakan taktik sosial anu anyar anu ngasilkeun hasil anu nyata.
  3. Anjeun hoyong ngaleungitkeun trial and error sareng difokuskeun naon anu leres jalanna, tanpa sadaya tebakan sareng ékspérimén.
  4. Anjeun milari kauntungan kalapa.
  5. Anjeun hoyong pokus kana naon anu paling saé.

Instruktur anjeun bakal ahli dina ujung ngarah média sosial; spesialis dina Facebook, Twitter, LinkedIn sareng sajabina. Panaliti Media Sosial ngagaduhan aksés ka bangku jero ahli industri anu bakal masihan anjeun taktik sosial anu paling anyar anu paling relevan pikeun ngabantosan anjeun tetep aya dina garis pamimpin.

Gabung sareng 1000+ sasama Pemasar sareng Meunangkeun Pertanyaan Média Sosial Anjeun Diwaler!

Panyingkepan: Kami babaturan ti tim Penguji Média Sosial sareng ngamanpaatkeun tautan afiliasi pikeun ngamajukeun acara sareng tawaran na.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.