Tilu Ember Panyatur Pamasaran Media Sosial

Naon minggu anu saé ieu di Média Pamasaran Dunya Dunya! Kuring moderator sési dina blogging perusahaan sareng Justin Levy jeung Waynette Tubbs. Justin mingpin muatan éta di Citrix pikeun stratégi sosial sareng kontén na, sareng Waynette ngarahkeun bantosan usaha strategi eusi SAS. Dua jalma anu endah anu ngajalankeun strategi anu épisién sareng sacara praktis.

Kusabab kuring moderator, kuring kedah cicingeun sareng tetep kana patarosan anu ngajajah stratégi anu duanana organisasi dikintunkeun pikeun ngembangkeun usaha bisnisna. Éta panginten anu munggaran pikeun kuring :). Janten sorotanna aya dina Justin sareng Waynette ... sareng nalika aranjeunna damel di dua perusahaan anu béda-béda, aya ton kamiripan sareng kawijakan, rencana, prosés sareng pangukuran anu aranjeunna parantos tumerap.

Paling nyegerkeun éta aranjeunna henteu asup kaakal sapertos spéker Media Sosial anu rata-rata. Aranjeunna henteu nyarioskeun hal-hal anu goblog nyerat naon anu anjeun resep, milarian Ecological Anjeun, laksanakeun atanapi omong kosong hippy sareng teoritis sanésna anu ngan ukur dianggo dina halaman buku média sosial anu paling laris sareng dina pikiran panyipta na.

Nalika industri ieu parantos asak, kuring ngamimitian leres-leres ningali sababaraha pipisahan antara kanyaho, pangalaman sareng wawasan pamimpin pamasaran média sosial. Kuring yakin aranjeunna murag kana 3 ember:

  1. praktisi - panyatur anu ngabagi wawasan ngeunaan usaha pribadi nyalira pikeun ngembangkeun, ngaéksekusi sareng uji coba kampanye média sosial pikeun ngajaga perusahaanna nguntungkeun sareng berkembang. Justin sareng Waynette mangrupikeun conto anu saé, ogé seueur pamingpin agénsi dina rohangan éta.
  2. Téoritis - ieu mangrupikeun jalma anu ngawangun istilah pamasaran anyar, nyerat buku sareng nyarios dina tiori anu henteu pernah atanapi jarang diuji. Aranjeunna ngahasilkeun pendapatan anu hébat dina penjualan buku, pidato sareng konsultasi perusahaan. Kadang-kadang aranjeunna ngabaru sareng nyayogikeun sudut pandang énggal ngeunaan masalah anu aya - tapi sering naséhat anu aranjeunna suplai ngan ukur lemes.
  3. ngical paralatan - Sedengkeun agénsi ogé nguntungkeun tina nyarios sareng ngabahas kumaha aranjeunna ningkatkeun hasil klién, aranjeunna henteu nyobian kéngingkeun atanapi ngical anggota pamirsa ku nyusun pesen dina platform khusus. Masalah sareng vendor nyaéta yén aranjeunna sadayana merjuangkeun anggaran masing-masing sareng aranjeunna sadayana yakin yén aranjeunna puseur alam semesta. Upami anjeun gaduh platform SEO, SEO mangrupikeun jawaban. Upami anjeun gaduh platform Media Sosial, Media Sosial mangrupikeun jawaban. Upami anjeun gaduh platform email, email mangrupikeun jawaban.

Aya kasaimbangan anu mantep tina tilu émbér di Média Pamasaran Sosial Dunya sareng kuring leres-leres ngaraos istiméwa janten panyatur anu parantos kalebet sababaraha kali. Kuring rada frustasi, sanaos, dina sababaraha acara dimana kuring ningali ember # 2 sareng # 3 kaleuleuwihi. Kuring terang kuring bias kusabab kami praktisi ... tapi nalika kuring nyarios ka para hadirin, réspon na teras-terasan sami-sami ... kumaha kuring ngalaksanakeun strategi ieu.

Hadirin anu henteu ngiringan konperénsi tanpa inpéstasi… pesawat udara, hotél, tikét, tuangeun… éta mangrupikeun investasi anu saé pikeun kaseueuran pamiarsa. Penting pisan yén aranjeunna ngantunkeun konperénsi kalayan inpormasi anu diperyogikeun pikeun maju pikeun programna. Kuring resep jalma-jalma di Social Media Examiner ngagaduhan kasaimbangan sapertos aranjeunna - upami anjeun daptar pikeun tikét virtual, anjeun bakal kéngingkeun inpormasi anu anjeun peryogikeun! Henteu sadayana sési parantos… tapi langkung ti cukup pikeun ngajantenkeunana pantes!

Kuring mendakan diri kuring bolos 2 sareng 3 sareng ngajadwalkeun kahadiran kuring nyalira LIPI 1.

One comment

  1. 1

    "Upami anjeun gaduh platform SEO, SEO mangrupikeun jawaban. Upami anjeun gaduh platform Media Sosial, Media Sosial mangrupikeun jawaban. Upami anjeun gaduh platform email, email mangrupikeun jawabanna. ” Ieu leres pisan. Maksad abdi, saha waé anu nganggo platform tangtu nganggo éta pikeun alesan anu tangtu. Nanging, sanaos alesan ieu tiasa sah sareng dumasar kana argumen anu leres, aranjeunna henteu pamungkas sareng platform anu sanés tiasa gaduh kauntungan ogé. Jalma kedah ningali masalah tina sababaraha sudut pandang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.