Kuring Percaya B2B Sukses Pamasaran Media Sosial dibébaskeun

resep henteu resep

Hayu urang ngamimitian paguneman ieu ku nyarios sadayana buktina mah anékdot. Kuring henteu acan ngalakukeun panalitian anu lega pikeun ngabuktikeun naluri kuring; Kuring ngan terus-terusan gaduh seueur jalmi anu ngaharewos ka kuring yén aranjeunna henteu nganggo média sosial pikeun ngajalankeun hasil. Sareng aranjeunna henteu sangsara pisan; perusahaanna nuju saé pisan.

"Antosan!", Anjeun nyatakeun, "Éta tiasa langkung saé pisan!"

Henteu. Salah sahiji perusahaan gaduh pertumbuhan langkung 100% YoY di pasar anu kalapa kompetitif. Teu aya kapamimpinan atanapi padamelna ngajaga ayana média sosial anu tetep. Kaseueuran kalungguhanana asalna tina konperénsi anu aranjeunna hadir di sakumna dunya. Aranjeunna gaduh tim penjualan di jero anu nuturkeun kana ngawujud éta sareng ngadorong konvérsi bumi.

Usaha sanésna nembé ngawangun rohangan kantor énggal sareng mandiri pertumbuhanana. Aranjeunna ngagaduhan produk integrasi anu henteu ngagaduhan persaingan dina industri Perusahaan, sareng aranjeunna asup ka konsumén gancang-gancang nunjukkeun ka démo. Serius - henteu média sosial.

Kuring henteu ngan ukur nyarioskeun ngawaskeun peringatan ... Kuring nyarios nol usaha nempatkeun kana strategi média sosial maranéhanana.

Di sisi sanésna, kuring gaduh hiji perusahaan anu kuring damel sareng anu ngawartosan aranjeunna henteu ngalakukeun nanaon tapi promosi média sosial sabab tiasa dianggo saé pisan. "Naon anu parantos dicobian?", Kuring naros. "Heueuh, urang henteu kedah.", Saur juragan. Pikaresepeun, janten hiji perusahaan ngaguar hasil média sosial teu nanaon tapi média sosial. Kumaha aranjeunna terang yén éta tiasa dianggo ?!

Pemasar Bangun

Réréncangan nembé ngawartosan yén CMO na énggal dipecat saatos sababaraha bulan ngalaporkeun métrik kasombongan ka dewan. Tinjauan Halaman, Tuturkeun, Suka, sareng Retweet… kalayan leres-leres henteu aya hubunganana sareng generasi penghasilan atanapi kamekaran.

Kami gaduh klién anu ngagungkeun kamahéran média sosialna, ngiringan nuturkeun anu gedé pisan dina platform média sosial. Aranjeunna damel pisan pikeun ngiringan sareng miara jaringan média sosialna. Tapi nalika ngeunaan demo sareng unduhan, jumlahna henteu pernah aya hubunganana.

Pengamatan anékdot kuring teraskeun sareng halaman wéb. Sedengkeun kuring meunang sababaraha nibbles via LinkedIn, Facebook sareng Twitter ngahasilkeun nol panghasilan. Kuring nembé diuji sareng nyetir puluhan rébu pamiarsa tambihan pikeun ngalangkungan manajer Facebook. Yap .. anjeun nebak éta. Teu indit.

Opat Masalah sareng Pamasaran Media Sosial

Aya opat masalah anu nganyenyeri kamampuan urang pikeun kéngingkeun penjualan média-sosial anu hadé:

  1. Niat - naha pameget sareng pengikut anjeun dina média sosial nuturkeun anjeun sabab nuju nalungtik pameseran salajengna sareng parios perusahaan anjeun? Tebak kuring éta mangrupikeun perséntase alit tina pemirsa anjeun sacara umum… sareng seneng-seneng nyobian persis saha waé aranjeunna.
  2. Attribution - transisi antara jaringan sosial sareng anjeun analytics pinuh ku lolongkrang, panggedéna sadayana janten penjualan anu sumping tina Tweet atanapi Facebook Update. Teu mustahil; ngan ukur sesah.
  3. Funnels - unggal pamasar resep narik corong konversi anjeun sareng bakal nyaritakeun yén Dursasana penting pisan antara kasadaran sareng konvérsi. Masalahna sanés urutan; éta rohangan antara. Konsumén ngabayangkeun corong tiis ieu dimana prospek ngalangkungan léngkah pamungkas. Kanyataanana béda pisan. Konversi anu mil jauhna tina nyambungkeun dina média sosial. Butuh waktu mangtaun-taun pikeun nyetir wibawa dimana anjeun ngagaduhan anu kedah dipikaterang. Éta mangrupikeun hiji ton usaha kalayan saeutik pisan laba atas investasi.
  4. Kasombongan - henteu karaos endah nalika anjeun ngagaduhan ratusan atanapi rébuan pandangan, resep, tweet, retweet, bagi atanapi kontes kontes? Hancana - tim kami parantos ngalaksanakeunnana sareng luhur lima dina kamahéran média sosial urang. Masalahna, tangtosna, éta henteu salah sahiji métrik éta ngarah kana usaha naon waé. Nalika telepon henteu disada, para pemasar resep nunjuk kana métrik kasombongan pikeun mindahkeun perhatian.

Pemasar kedah damel ti sharing mundur kana prospek. Ngenalkeun dimana penghasilan anjeun asalna kedah janten prioritas utama anjeun teras nyetir bisnis ngalangkungan medium sareng saluran éta.

Abdi henteu nyarios yén média sosial moal atanapi henteu tiasa dianggo, kuring ngan ukur nyatet yén kuring sering ningali inpormasi pamasaran dina strategi sanés anu ngagaduhan pangasilan anu langkung luhur, peryogi usaha anu kirang, sareng langkung gampang dilacak.

Kuring ogé henteu nyerah dina média sosial. Kuring sadar yén kasadaran mérek, pangakuan, otoritas, sareng kapercayaan sadayana tiasa ngajalankeun hasil anu saé. Kuring ngan ukur negeskeun yén hasilna dina média sosial sering digedekeun. Upami aya anu ngawartosan anjeun anu béda, parios aya bisnis sareng nalungtik kumaha cara mayarana.

Tebak kuring éta henteu ngalangkungan média sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.