12 Tugas dina Unggal Minggu Kerja Marké Média Sosial

rencana média sosial

Sababaraha menit sapoé? Sababaraha jam saminggu? Omong kosong. Média sosial meryogikeun usaha anu teras-terasan pikeun perusahaan pikeun nyadar pinuh ku poténsi média pikeun numuwuhkeun pamirsa sareng ngawangun komunitas. Tingali kana Daptar Média Sosial Sosial yén kami parantos diterbitkeun sateuacanna sareng anjeun bakal mendakan peryogi pisan usaha, pilihan pakakas, sareng investasi waktos.

Infographic ieu mangrupikeun waktos kuring pikeun nanem modal waktos kanggo ngembangkeun aliran kerja média sosial anu épéktip. Peringatan utama - tangtosna, unggal organisasi bénten sareng aliran kerja naon waé anu dirarancang sareng dilaksanakeun kedah dianggo pikeun ngahontal tujuan bisnis. Upami didugikeun, kuring ngarasa ruang lingkup waktos diwakilan di dieu jauh langkung réalistis tibatan anggapan yén organisasi tiasa kéngingkeun nilai tina saluran sosial ku nanem modal "15 menit sapoé". Mark Smiciklas, Konsultasi Simpang

Jam Upaya Unggal Minggu pikeun Rencana Média Sosial Épéktip

  • blogging - 7.5 jam kanggo ngahasilkeun kontén anu tiasa anjeun bagikeun ngalangkungan média sosial.
  • contingency - 5 jam pikeun méréskeun masalah, nyerat tulisan anu teu dijadwalkeun, panilitian, sareng nyayogikeun kadali karusakan pikeun ngatur reputasi.
  • apdet - 4 jam pikeun ngirim tulisan, poto, sareng koméntar.
  • papacangan - 4 jam saminggu kanggo ngaréspon ieu, nyebut, sareng patarosan.
  • panalungtikan - 3 jam pikeun sumber eusi internal sareng éksternal.
  • dengekeun - 2.5 jam mantau nyebut mérek, hashtags, kecap konci, sareng pamilarian.
  • Curation - 2.5 jam maca eupan, nyaring, sareng ngabagi kontén.
  • masarakat - 2.5 jam jangkauan sareng akuisisi pemirsa.
  • kampanye - 2.5 jam pikeun ngembangkeun kontes sareng ngatur aplikasi promosi.
  • taktik - 2.5 jam perencanaan taktis sareng idéasi.
  • Analytics - 2.5 jam marios ngalaporkeun média sosial sareng kinerja.
  • rarancang - Sajam saminggu pikeun ngapdet kalénder redaksi anjeun sareng napelkeun tugas.

Ieu mangrupikeun infographic Markus anu hebat anu ngarecah 12 tugas ieu kana jumlah rata-rata jam anu anjeunna ningali perusahaan méakkeun pikeun ngalengkepan.

Média Gawé Média Sosial

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.