Naon Pangaruh Marketing Média Sosial?

Naon Pangaruh Marketing Média Sosial?

Naon pamasaran média sosial? Kuring terang éta siga patarosan dasar, tapi leres-leres pantes aya sawala. Aya sababaraha dimensi pikeun strategi pamasaran média sosial anu hébat ogé hubungan anu saling pakait sareng strategi saluran sanés sapertos eusi, sungsi, email sareng sélulér.

Hayu urang balikan deui kana watesan pamasaran. Pamasaran mangrupikeun tindakan atanapi bisnis tina nalungtik, ngarencanakeun, ngaeksekusi, ngamajukeun sareng ngajual produk atanapi jasa. Média sosial mangrupikeun média komunikasi anu ngamungkinkeun pangguna nyiptakeun eusi, ngabagi eusi atanapi ilubiung dina jejaring sosial. Média sosial salaku média béda pisan sareng média tradisional kusabab dua alesan. Mimiti, kagiatan éta umumna umum sareng tiasa diaksés ku para pemasar pikeun panilitian. Kadua, médium ngamungkinkeun komunikasi dua arah - duanana langsung boh henteu langsung.

Aya 3.78 milyar pangguna média sosial di seluruh dunya sareng nomer ieu ngan ukur bakal teras tumuh dina sababaraha taun ka pengker. Nalika éta nangtung, éta sami sareng sakitar 48 persén tina populasi dunya ayeuna.

Oberlo

Naon Marketing Média Sosial?

Strategi pamasaran média sosial anu kuat kedah ngalebetkeun duanana ciri anu béda tina média sosial ogé ngungkit padika anu ku mérek tiasa diawaskeun sareng diwanohkeun. Éta ngandung hartos yén ngagaduhan strategi pikeun nyorong 2 tweet sapoé sanés strategi média sosial anu lengkep. Strategi lengkep ngalebetkeun alat sareng metodologi pikeun:

  • Panalungtikan Market - Ngumpulkeun inpormasi pikeun panilitian anu langkung saé sareng ngartos sareng komunikasi sareng pemirsa.
  • Dengekeun Sosial - Ngawaskeun sareng ngaréaksikeun kana pamundut langsung ti pemirsa anjeun, kalebet layanan palanggan atanapi pamundut penjualan.
  • Manajemén reputasi - Ngalestarikeun sareng ningkatkeun reputasi pribadi atanapi merk anjeun, kalebet ngawaskeun ulasan, ngumpulkeun, sareng nyebarkeun.
  • Publishing Sosial - ngarencanakeun, ngajadwalkeun, sareng nyebarkeun kontén anu nyayogikeun kasadaran sareng nilai ka konsumén poténsial anjeun, kalebet kumaha carana, kasaksian, kapamimpinan panginten, ulasan produk, berita, sareng hiburan bahkan.
  • jejaring sosial - aktip kalibet dina strategi anu ningkatkeun jangkauan anjeun ka influencer, prospek, konsumén, sareng karyawan.
  • Promosi Sosial - Strategi promosi anu ngajalankeun hasil bisnis, kalebet iklan, tawaran, sareng advokasi. Ieu tiasa dugi ka mendakan sareng ngiring pangaruh pikeun manjangkeun promosi anjeun ka jaringanna.

Hasil bisnis henteu kedah janten beuli anu asli, tapi éta tiasa ngawangun kasadaran, kapercayaan, sareng otoritas. Nyatana, média sosial kadang-kadang sanés média anu optimal pikeun ngajalankeun pameseran langsung.

73% pemasar yakin yén usaha aranjeunna ngalangkungan pamasaran média sosial parantos rada épéktip atanapi efektif pisan pikeun bisnisna.

panyangga

Média sosial langkung sering dianggo pikeun némbongan ku lisan, sumber diskusi pikeun panilitian, sareng sumber pikeun nyambungkeun - ngalangkungan jalma - ka perusahaan. Kusabab éta dua arah, éta rada unik tina saluran pamasaran sanés.

71% konsumén anu ngalaman pangalaman positip kalayan mérek dina média sosial sigana bakal nyarankeun merek éta ka réréncangan sareng kulawargana.

Pamasaran Kahirupan

View Martech ZoneStatistik Média Sosial Infographic

Medium Média Sosial sareng Conto Pamakéan

54% pangguna média sosial ngagunakeun média sosial pikeun hasil panalungtikan.

GlobalWebIndex

  • Panalungtikan Market - Kuring damel sareng pabrik baju ayeuna anu ngaluncurkeun merk langsung-ka-konsumen online. Kami nuju ngagunakeun déngékeun sosial pikeun ngaidentipikasi kecap konci anu udagan pikeun pangguna nalika nyarios ngeunaan pesaing anu luhur sahingga urang tiasa ngalebetkeun kosa kata éta kana usaha mérek kami.
  • Dengekeun Sosial - Kuring parantos nyetél gera pikeun mérek pribadi kuring sareng situs ieu sahingga kuring ningali sebutan kuring online sareng langsung tiasa ngaréspon aranjeunna. Henteu sadaya jelema méré tag mérek dina pos, janten ngupingkeun penting pisan.
  • Manajemén reputasi - Kuring gaduh dua mérek lokal Abdi damel sareng kami parantos nyetél pamundut tinjauan otomatis pikeun klienna. Unggal tinjauan dikumpulkeun sareng direspon, sareng palanggan anu bagja didorong kanggo ngabagi ulasanana sacara online. Ieu nyababkeun ningkat pisibilitas dina hasil teangan lokal.
  • Publishing Sosial - Kuring damel sareng sababaraha perusahaan anu ngatur kalénder kontén sareng museur kana upaya ngajadwalkeunana di Agorapulse (Abdi duta besar). Ieu ngahémat aranjeunna ton waktos sabab henteu kedah kaluar sareng ngatur unggal média langsung. Kami ngempelkeun kampanye UTM méré tag sahingga urang tiasa ningali kumaha média sosial nyetir patalimarga sareng konvérsi deui kana situsna.
  • jejaring sosial - Kuring aktip ngagunakeun platform anu ngabantosan kuring pikeun ngaidentipikasi sareng hubungan sareng influencers sareng organisasi anu tiasa nyéwa kuring di LinkedIn. Éta ngagaduhan pangaruh anu ageung dina kasempetan nyarios kuring sareng parantos ngabantosan perusahaan kuring ngagedékeun penjualan.
  • Promosi Sosial - Seueur palanggan kuring ngempelkeun iklan média sosial nalika aranjeunna ngamajukeun acara, wébinar, atanapi penjualan. Target anu luar biasa tina platform iklan ieu anu disayogikeun saé pisan mangpaatna.

Kuring sadar yén anjeun tiasa ngawangun sababaraha kampanye média sosial anu cukup rumit anu ngalebetkeun panggunaan sareng medium dina cara anu henteu cocog sareng pilihan kuring di luhur. Kuring ngan ukur miceun sababaraha kagunaan umum pikeun masing-masing média pikeun nyayogikeun sababaraha wawasan kumaha aranjeunna tiasa dianggo sacara béda.

Seueur pemasar condong gravitasi nuju sedeng paling kerén atanapi anu aranjeunna paling raoseun. Ieu kacilakaan ngantosan lumangsung sabab henteu ngamangpaatkeun atanapi ngagabungkeun média pikeun poténsi lengkepna.

Kumaha Usaha Ngagunakeun Média Sosial

  1. Pamerkeun mérek anjeun - kecap tina sungut luar biasa épéktasi sabab éta pisan relevan. Jalma dina industri khusus, salaku conto, sering berkumpul di saluran média sosial sareng grup. Upami hiji jalma ngabagi mérek, produk atanapi jasa anjeun, éta tiasa ditingali sareng dibagi ku pemirsa anu aktip pisan.
  2. Ngembangkeun komunitas satia - upami anjeun ngagaduhan strategi sosial anu épéktip pikeun masihan nilai ka pemirsa - naha ku bantosan langsung, eusi anu dikurasi, atanapi berita, tip sareng trik anu sanés, komunitas anjeun bakal tuwuh pikeun ngahargaan sareng percanten ka anjeun. Kapercayaan sareng wibawa mangrupikeun elemen penting dina kaputusan mésér.
  3. Ngaronjatkeun layanan palanggan - Nalika palanggan nelepon anjeun pikeun bantosan, éta mangrupikeun paguneman 1: 1. Tapi nalika palanggan ngahontal dina média sosial, pemirsa anjeun tiasa ningali kumaha anjeun ngaréaksikeun sareng ngaréspon kabutuhanana. Palayanan pelanggan anu hébat tiasa dibarengan unggal penjuru dunya ... sareng bencana layanan palanggan.
  4. Ningkatkeun paparan digital - naha eusi produk tanpa strategi pikeun ngabagi sareng ngamajukeunana? Ngembangkeun eusi sanés hartosna lamun ngawangun éta, aranjeunna bakal sumping. Aranjeunna moal. Janten ngawangun jaringan sosial anu hébat dimana komunitas janten pangadeg mérek luar biasa kuat.
  5. Naekeun lalu lintas sareng SEO - Sedengkeun mesin pencari teras-terasan ngaluarkeun tautan, kipas sareng pengikut salaku faktor langsung dina peringkat mesin pencari, teu aya ragu yén kuat strategi média sosial bakal ngajalankeun hasil search engine hébat.
  6. Ngalegaan penjualan sareng ngahontal pemirsa anu énggal - éta kabuktosan éta jalma penjualan anu ngasupkeun strategi média sosial outsell jalma anu henteu. Ogé, jalma penjualan anjeun ngartos kumaha carana nungkulan eupan balik négatip dina prosés penjualan sabab leres-leres nyarios ka jalma unggal dinten. Departemen pamasaran anjeun sering henteu. Putting wakil penjualan anjeun dina sosial pikeun ngawangun ayana mangrupikeun cara anu saé pikeun ngembangna jangkauan anjeun.
  7. Motong biaya pamasaran - bari meryogikeun moméntum, kamekaran tren dina média sosial pikeun ieu, saham, sareng klik pamustunganana bakal ngirangan biaya bari ningkatkeun permintaan. Aya carita anu luar biasa ngeunaan perusahaan anu mimiti ti mimiti dugi ka ngembang saatos ngawangun ayana média sosial anu unik. Éta peryogi strategi anu tiasa kontra kana seueur budaya perusahaan. Aya ogé seueur perusahaan anu pikareueuseun di média sosial sareng ngan saukur nyéépkeun waktosna.

49% konsumén nyatakeun yén aranjeunna gumantung kana rekomendasi influencer dina média sosial pikeun ngawartosan kaputusan pamésanna.

Komunikasi opat

Dina masing-masing ieu mangrupikeun cara pikeun ningkatkeun akuisisi sareng ingetan konsumén anjeun ogé pikeun ngajual aranjeunna sapanjang perjalanan pelangganna.

Pangaruh Média Sosial

Sanaos kuring henteu teras-terasan ngadorong palanggan kuring pikeun pinuh investasi dina unggal prakték média sosial, kuring ningali balik deui kana investasi nalika klien kuring ngatur reputasi sareng ngawangun nilai sareng pengikutna online. Bisi wae, teu malire kakuatan média sosial tiasa aya dina bahaya tina mérek upami aranjeunna salah ngatur masalah layanan palanggan. Pelanggan anjeun ngarepkeun anjeun aya sareng ngaréspon tepat waktos dina platform média sosial utama ... ngalebetkeun alat sareng stratégi pikeun ngalakukeun ieu penting pisan.

4 Komentar

  1. 1

    Abdi henteu tiasa satuju deui, kuring kantos janten jalma dina pésta anu nyobian nyungkeun pidéo kuring ka musisi! Komo upami aranjeunna resep, aranjeunna henteu dina pola pikir anu leres, henteu resep nalika aranjeunna online sareng mendakan situs abdi teras nyéépkeun waktos ningali karya kuring, ayeuna klien ngahubungi kuring.

    Sajauh pidéo anu dianggo pikeun ngahususkeun nyalira, naha langkung saé kantun nyerat tulisan pikeun kecap anu tiasa dirobih atanapi saur anjeun vlogging ogé mangrupakeun ide anu saé?

    • 2

      Hai Edward,

      Hatur nuhun! Mangpaat blogging sareng pidéo pikeun nyayogikeun istilah-istilah anu tiasa dipilarian masih janten juara dina buku kuring. Minoritas jalma nganggo milarian pidéo - sareng dina éta, seueur anu henteu nyéépkeun waktos pikeun ngajelaskeun pidéo anu leres.

      Ngagabungkeun duana kuat tapi butuh rada lami, sanaos. Tiasa nyebarkeun Blog Video (Podcastable), JEUNG blog ngeunaan unggal pidéo pasti bakal ningkatkeun kasempetan anjeun mendakan!

      Bingah Taun Anyar!
      Doug

  2. 3

    Hébat pos Doug. Kuring parantos ningali seueur pamilik usaha swasta nyalahgunakeun jaringan sosial. Éta henteu ngan ukur katingalina sapertos spam, tapi bau spam murah. Pendekatan anu langkung saé nyaéta nyandak waktos kanggo ngawangun kontén online (blog mangrupikeun pilihan anu hadé), nyiptakeun kaparigelan, nunjukkeun kaunggulan anjeun dina profesi anjeun, sareng meunang hasil pamilarian.

  3. 4

    Doug ieu tulisan anu saé. Salaku perusahaan wéb anu cukup beragam, urang teras-terasan nyobian milari cara énggal pikeun ngagunakeun média sosial pikeun sacara épéktip ningkatkeun posisi penjualan sareng pamasaran urang. Jigana anjeun pencét sababaraha hal konci anu kuat pisan ngeunaan panyalahgunaan média sosial, hal-hal anu kuring pikir bahkan para ahli kedah diémutan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.