Média Média Sosial

bisnis leutik dampak badag

Genep puluh taun ka pengker nalika tivi mecenghul dina adegan, iklan TV mirip iklan radio. Éta mangrupikeun utamina pitchman anu nangtung di payuneun kaméra, ngajelaskeun hiji produk, sapertos anu di radio. Hiji-hijina bédana nyaéta anjeun tiasa ningali anjeunna nyepeng produk.

Nalika TV parantos asak, kitu ogé iklanna. Nalika para pemasar diajar kakuatan média visual aranjeunna nyiptakeun iklan pikeun ngiringan émosi, aya anu lucu, anu sanésna amis atanapi séntiméntal sareng sababaraha anu serius sareng pamikiran anu memprovokasi. Sedengkeun panempo rata-rata langkung ageung ayeuna, urang masih tiasa ngalih ka seuri, cimata atanapi tindakan ku iklan anu leres. (Dina kaseueuran kasus, urang bakal, ningalina dina Youtube).

Desain wéb parantos ngalangkungan prosés anu sami, ti jaman situs brosur, urang ngalih kana flash sareng gambar animasi pikeun ngagumbirakeun pangunjung, sareng tungtungna kana situs anu ramah, sélulér sélulér, anu angkat dimana konsumén urang, kalayan fitur interaktif pikeun nyiptakeun pamasaran paguneman sareng pengunjung.

Sareng ayeuna, urang ningali média sosial ngaliwat fase anu sami. Tina paguneman sabab pikeun nyiarkeun pesen penjualan, para pemasar anu cerdas diajar diajar yén kasaimbangan antara paguneman, papacangan sareng sakedik penjualan dialungkeun. Nalika asakna sedeng, beuki seueur pamilik usaha alit anu nganggap langkung serius salaku bagian tina pamasaranana gaul.

Naha éta angan-angan atanapi leres-leres aya parobihan? Kami hoyong terang, janten sakali deui kami ngayakeun usaha alit survey média sosial sareng ngabandingkeun hasilna kana taun-taun katukang. Kami ngarepkeun bakal gaduh langkung seueur hasil, tapi seueur koméntar anu kami tingali dugi ka ayeuna jelas ngagambarkeun sikep asak ieu.

Tina Survey:

Kuring biasa setrés ngeunaan blogging dina jadwal sareng hariwang yén koméntar diitung henteu luhur pisan. Kuring ayeuna sayah sareng blog nalika kuring ngagaduhan topik anu dipikaresep sareng ngahijikeun tulisan kuring dina lokakarya sareng pelatihan pribadi. Klién resep tautan kana topik anu dipikaresep sareng kuring tiasa ningali aranjeunna parantos nganjang - sanaos aranjeunna henteu ngantunkeun koméntar.

 

Nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun langkung Sedeng. Sanaos kuring teras-terasan milarian platform énggal salajengna, nalika éta, urang bakal nyerah salah sahiji anu lami.

 

Kuring parantos damel pikeun nyiptakeun strategi saderhana sareng fokus anu langkung interaktif sareng calon palanggan.

 

Kumaha upami Anjeun? Naha anjeun ngarobah pendekatan anjeun kana média asak ieu? Naha anjeun ningali hasilna? Kami resep nambihan pangalaman anjeun kana pangalaman kami survey média sosial. éta bakal nyandak ngan sababaraha menit (Éta ngan ukur 20 patarosan). Teras milari hasil langkung seueur di dieu engké usum semi ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.