Pangukuran média sosial téh kudu!

Ngalaporkeun Sosial Dina Google Analytics | Blog Tech Marketing

Pangukuran Média SosialAya seueur diskusi ngeunaan média sosial (kalebet blogging) sareng naha hasilna henteu kedah diukur sareng kumaha.

Sababaraha conto pangukuran média sosial kaasup panggero pikeun aksi dina blog perusahaan, paningkatan (atanapi réduksi) dina kapuasan palanggan, atanapi klien nambahan ingetan.

Lawan ngukur média sosial kadang yakin yén pangukuran mangrupikeun jalan ka karuksakan, atanapi sahenteuna manipulasi. Aranjeunna yakin yén usaha kedah ngaeksekusi strategi komunikasi sareng konsumén sareng prospek kusabab éta bener hal anu kedah dilakukeun. Kuring satuju yén éta hal anu leres anu kedah dilakukeun… sareng urang kedahna ngukur média sosial pikeun ngabuktikeun éta hal anu leres pikeun ngalakukeun!

Résiko pangukuran, tangtosna, nyaéta ngukur henteu cekap atanapi ngadasarkeun kasimpulan kana data anu henteu lengkep. Upami anjeun grapik 2 variabel sareng anjeun mendakan korélasi, éta henteu meryogikeun bukti anu teu tiasa dibantah yén aya. Bisa jadi aya variabel lingkungan anu langkung kuat is faktor anu anjeun ngan saukur leungit.

Para pendukung ngukur stratégi pamasaran média sosial sering mecat unsur manusa média sosial, sareng ngan saukur ningali éta salaku média anyar pikeun ngungkulan sareng ngamanipulasi. abdi ulah satuju sareng ieu. Kuring yakin éta medium anu sanés pikeun ngungkit pinuh dina gudang alat perusahaan pikeun memasarkeun produkna ka jalma anu meryogikeun atanapi hoyongna.

Nalika kuring maca tulisan ieu ka hilap pangukuran média sosial Kuring mairan, dina intina, yén argumenna mangrupikeun titik anu moot. Usaha henteu paduli naon pendapat kuring atanapi pendapat anjeun ngeunaan pangukuran média sosial ... aranjeunna bakal ngukur henteu paduli.

Ngukur pangaruh média sosial sesah, tapi henteu mustahil. Kuring pikir seueur argumen asalna tina kanyataan yén ngukur pangaruh ngabutuhkeun pisan kerja keras. Mastikeun unggal nganjang dilacak sareng naon tindakanana pikeun produk sareng jasa anjeun sanés tugas anu gampang ... janten pendapat kuring yén seueur guru média sosial boh anu henteu ngartos kumaha, henteu ngartos naha, atanapi ngan saukur males teuing.

Aranjeunna henteu hoyong ngaitkeun harga saham, kapuasan pelanggan, opini sareng tingkah laku produk, inbound lead, nilai Dursasana, rasio caket, sareng dawam biaya kanggo anjeun… langkung gampil nyarioskeun ngan ukur sabaraha Suka, koméntar, atanapi sesebutan dina situs sanés. Kabeneran dina ngiringan perusahaan nganggo anggaran pamasaran anu penting dina strategi média sosial anu komprehensif tanpa ngawartosan aranjeunna kumaha ngukur kasuksésanna dina dolar sareng sen.

Urang kedah ngukur. Urang kedah ngabuktoskeun. Urang kedah ningkatkeun.

Nerapkeun tujuan sareng ukuran ka Média Sosial sanés hartosna anjeun kedah ngantunkeun sadaya kualitas pangaruh anu sanés tina bisnis anu nganggo média sosial pikeun ningkatkeun hasil bisnis. Ningkatkeun komunikasi sareng klien sareng prospek, nyayogikeun jalur pikeun papacangan, ngadorong otoritas perusahaan anjeun dina rohangan na, mendakan influencer sareng ngamungkinkeun aranjeunna nyebarkeun berita ... sadaya kaunggulan ieu henteu kedah diberhentikan. Anjeun tiasa gaduh anu pangsaéna tina dua dunya.

Kuring gaduh kapercayaan anu luar biasa dina kacenderungan alami média sosial pikeun akar perusahaan anu bakal nyobian ngamanipulasi medium anu hébat ieu. Pangukuran moal ngan saukur nyayogikeun perusahaan pikeun paham kana balikna inpéstasi dina média sosial, pangukuran ogé bakal masihan perusahaan bukti yén bebeneran sareng transparansi bakal aya. Kakuatan aya dina nomer. Kuring ogé yakin yén téknologi pamasaran bakal terus ningkat sahingga ngukur medium komunikasi anyar ieu janten langkung gampang sareng langkung akurat.

Hiji pamikiran saatos, ngan kusabab anjeun ngabuktikeun média sosial salaku strategi pemasaran anu hirup tetep henteu hartosna yén perusahaan bakal ngiringan kana éta. Perusahaan anu kapal tangguh pikeun dipéngkolan! Kami sering nyarioskeun perusahaan pikeun ngegel sapotong dina hiji waktos, ngabuktikeun hasilna, teras damel pikeun ngembangkeun programna. Parobihan sesah sareng meryogikeun waktos.

7 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Abdi panginten kecap-kecap éta dina tulisan anu salah. Anjeun terang kuring ngagaduhan masalah éta kadang. ha. Sakabeh poin tina tulisan éta nyaéta naroskeun upami kami ngudag Jinis pangukuran anu pas henteu merhatoskeun pangukuran dina sareng nyalira.

    Upami urang tiasa ngukur hal anu teu siga siga branding sareng desain… tiasa ogé urang ngukur média sosial salaku bentuk pamekaran mérek. Kuring satuju yén perusahaan mangrupikeun kapal tangguh pikeun dipéngkolan. Radio parantos janten modél pamasaran anu parantos dibuktoskeun mangtaun-taun sareng masih hésé ngajual sababaraha jalma dina alat éta.

    Teu aya hubunganana sareng jumlah padamelan pikeun ngukur alatna. Anjeun kedah terang yén ayeuna. Éta aya hubunganana sareng alat naon anu kedah dianggo.

    Kuring ngarasa urang sadayana nyobian ngabuktoskeun sistem sareng pakakas ayeuna.

    • 4

      Éta pasti tangtangan - utamina salaku klien kami ningali anggaranna dikokolakeun mikro sareng dipotong kénca sareng katuhu. Kuring ngarepkeun dinten nalika urang gaduh sababaraha algoritma sareng alat luar-kotak dina toolbox kami pikeun ngukur pangaruh transparansi sareng kabuka!

      Dugi ka éta, hayu urang teraskeun ngabagi papanggihan kami!

      Nuhun Kyle!

  4. 5

    Patarosan na, tangtosna, naon anu diukur sareng alat naon anu dianggo - kumaha waé partisipasi pangguna direbut. Éta nunjukkeun yén program analitik wéb bakal nangkep sareng nunjukkeun patalimarga rujukan. Langkung saé ngaktipkeun nuturkeun sababaraha pengunjung anu dituduhkeun klik salajengna dina situs sareng, mudah-mudahan, partisipasi aranjeunna dina acara suksés.

    Nanging, kaseueuran naon anu urang ngarepkeun bakal ngaktipkeun rékaman anu langkung saé sareng nyumbang kana ningkatkeun pagerank sapertos indexing mesin pencari tina backlinks henteu aya dina CMS situs média sosial paling.

    Salaku conto, paréntah robot umum nyaéta "indéks, tuturkeun", tapi, ieu henteu dieusian dina Twitter. Upami urang ningali kode pikeun RT kuring ngarujuk entri blog ieu:

    RT @kyleplacy Starting a good thread on your RT @douglaskarr post http://digg.com/u11R8z "Social Media Measurement is a Must!" #webanalytics

    hiji ningali yén bot paréntah rel = "nofollow". Ieu ogé leres pikeun tautan "Langkung Info URL" dina sidebar Tweeter.

    Web http://www.pagera...

    Deui, mesin pencari dititah ulah nuturkeun tautan.

    Sakitu seueur kanggo backlinks.

  5. 6

    Teu tiasa satuju deui! Pangukuran penting pisan pikeun ngajantenkeun industri urang suksés. Kaseueuran jalma atanapi perusahaan jarang ngalakukeun hiji hal sabab éta "hal anu leres anu kedah dilakukeun". Biasana aya sababaraha bentuk motivasi anu nguntungkeun pikeun urang. Pangukuran ngabuktoskeun motivasi éta sareng ngamungkinkeun urang ngungkit poténsi tapi ngartos pangaruh.

  6. 7

    Hatur nuhun kana pingback dina tulisan kuring ngeunaan Ngukur Média Sosial. Kuring sapuk pisan sareng ieu! Kuring reuwas ku hoream ngukur média sosial. Dina raraga kalibet sapinuhna sareng konsumén sigana mah diperyogikeun, utamina upami perusahaan hoyong masarkeun produkna ka jalma anu hoyong sareng meryogikeunana. Ngukur kampanye média sosial mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahubung sareng palanggan sareng milarian terang naon daérah sareng saluran anu aranjeunna anggo pikeun nyarios ngeunaan perusahaan atanapi produk.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.