Anjeun Ngalaksanakeun Éta Salah!

salah

Salaku pemasar urang sadayana sadar pisan kumaha hésé pikeun ngarobah paripolah jalma. Éta mangrupikeun hal paling hese anu tiasa anjeun coba lakukeun. Éta sababna Google, kanggo ayeuna, bakal ngaraosan kasuksésan milarian anu teras-terasan, sabab jalma-jalma biasa "Google éta" nalika aranjeunna kedah mendakan hal dina wéb.

Gambar 31.pngNyaho hal ieu, kuring kataji ku jumlah jalma anu kuring ningali dina Twitter sareng blog anu ngawartosan ka batur yén aranjeunna nganggo Média Sosial salah. Anu langkung dipikaresep ku kuring nyaéta jalma-jalma anu damel salaku konsultan atanapi di agénsi, naha éta PR, Pemasaran, atanapi Média Sosial.

Anjeun hoyong rusiah ngeunaan kumaha sateuacanna Média Sosial sareng ngabantosan perusahaan ngembangkeun bisnis online? Ngeureunkeun ngawartosan jalma yén aranjeunna salah ngalakukeun na mimitian ngawartosan jalma kumaha aranjeunna tiasa ngalaksanakeunnana langkung saé. Teu aya anu hoyong dibéjakeun yén aranjeunna salah, aranjeunna hoyong terang kumaha langkung saé usaha. Mangrupikeun cara anu gampang pikeun numuhkkeun bisnis anjeun sareng ningali prakték média sosial anu hadé dina tingkat perusahaan.

Kami sadayana diajar kumaha ngagunakeun alat ieu, ngawasa jalma sareng nonton bisnis anjeun pareum.

One comment

  1. 1

    Kuring satuju .. Kuring ngalakukeun tulisan anu anyar anu judulna "Média Sosial kuring peryogi tutor?" Kuring ningali beuki seueur pamilik usaha mikir atanapi ngamimitian kalibet dina média sosial tapi mendakan aya sakedik sambungan. Sababaraha henteu terangeun sareng anu sanés ngaregepkeun kamampuan média sosial. Pikeun seueur "ahli" anu ngaku ahli atanapi hasil anu ngajangjikeun anu aranjeunna henteu kahontal. Kalayan kurangna élmu sareng waktos pikeun diajar, anu gaduh usaha ngan saukur dijual. Kuring nuturkeun sareng ngahargaan anu aya dina média sosial saolah-olah kuring ningali ka aranjeunna salaku konsultan kauangan. Upami konsultan kauangan henteu acan netepkeun dirina sacara finansial, kumaha aranjeunna tiasa konsultasi pikeun kuring.
    Abdi ngahargaan eupan balik kana blog kuring http://yougonetwork.com/johnnie_firari/2009/08/so… Sesuatu salaku boga usaha leutik kuring masih ngawangun sareng damel pikeun komitmen. Hatur nuhun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.