Anjeun Ngalaksanakeun Éta Salah!

salah

Salaku pemasar urang sadayana sadar pisan kumaha hésé pikeun ngarobah paripolah jalma. Éta mangrupikeun hal paling hese anu tiasa anjeun coba lakukeun. Éta sababna Google, kanggo ayeuna, bakal ngaraosan kasuksésan milarian anu teras-terasan, sabab jalma-jalma biasa "Google éta" nalika aranjeunna kedah mendakan hal dina wéb.

Gambar 31.pngNyaho hal ieu, kuring kataji ku jumlah jalma anu kuring ningali dina Twitter sareng blog anu ngawartosan ka batur yén aranjeunna nganggo Média Sosial salah. Anu langkung dipikaresep ku kuring nyaéta jalma-jalma anu damel salaku konsultan atanapi di agénsi, naha éta PR, Pemasaran, atanapi Média Sosial.

Anjeun hoyong rusiah ngeunaan kumaha sateuacanna Média Sosial sareng ngabantosan perusahaan ngembangkeun bisnis online? Ngeureunkeun ngawartosan jalma yén aranjeunna salah ngalakukeun na mimitian ngawartosan jalma kumaha aranjeunna tiasa ngalaksanakeunnana langkung saé. Teu aya anu hoyong dibéjakeun yén aranjeunna salah, aranjeunna hoyong terang kumaha langkung saé usaha. Mangrupikeun cara anu gampang pikeun numuhkkeun bisnis anjeun sareng ningali prakték média sosial anu hadé dina tingkat perusahaan.

Kami sadayana diajar kumaha ngagunakeun alat ieu, ngawasa jalma sareng nonton bisnis anjeun pareum.

One comment

  1. 1

    Abdi satuju.. Abdi ngadamel tulisan panganyarna anu judulna "Media Sosial Abdi peryogi pangajar?" Kuring ningali beuki loba boga usaha mikir atawa dimimitian kalibet dina média sosial tapi manggihan aya saeutik megatkeun sambungan. Sababaraha teu clueless sareng anu sanésna ngirangan kamampuan média sosial. Pikeun loba "AHLI" anu ngaku ahli atawa hasil ngajangjikeun maranéhna sorangan teu ngahontal. Kalayan kurangna pangaweruh sareng waktos diajar, pamilik usaha ngan saukur dijual. Kuring nuturkeun sareng hormat kana média sosial saolah-olah kuring milarian aranjeunna salaku konsultan kauangan. Lamun konsultan finansial teu acan ngadegkeun sorangan finansial, kumaha maranéhna bisa konsultasi pikeun kuring.
    Abdi bakal ngahargaan sagala eupan balik dina blog abdi http://yougonetwork.com/johnnie_firari/2009/08/so… Hiji hal salaku boga usaha leutik Kuring masih shaping jeung digawé pikeun bunuh kana. hatur nuhun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.