Dunya Pangimeutan Média Sosial sareng Analytics

monitoring média sosial sareng analytics infographic

Sakedik data dina infographic ieu lumayan matak ... tumuhna analytics pasar pakakas. Numutkeun kuring, éta nunjuk kana sababaraha masalah. Anu mimiti nyaéta urang sadayana masih milari alat anu langkung saé pikeun ngalaporkeun sareng ngawaskeun stratégi pamasaran urang sareng anu kadua nyaéta kami daék nerapkeun perséntase anu langkung ageung tina anggaran pamasaran urang pikeun mastikeun strategi urang tiasa jalan.

Nalika kami nganggo média sosial pikeun ngahubungi batur, urang nyiptakeun data digital ngambah interaksi manusa. Nalika dianalisis leres, data anu berharga ieu tiasa nunjukkeun opini umum sareng tren konsumen, ngadamel prediksi sareng nyayogikeun wawasan. Kanggo perusahaan leres-leres ngumpulkeun sareng nganalisis data ieu, tiasa janten konci pikeun kasuksesan. Ieu infographic ti Ménta Métrik dirancang pikeun nyayogikeun organisasi sareng inpormasi ngeunaan dunya monitoring média sosial sareng analitik.

Infographic ieu sanés énggal, tapi masih ngabagi sababaraha alat hébat anu kuring henteu acan mendakan. Kuring salawasna kagum kana sabaraha platform anu kuring masih teu sadar ngeunaan urang dinya!

  • BrandID - pantau mérek anjeun dina Youtube.
  • Korban - gambar canggih analytics jeung algoritma pangakuan pikeun ngukur kampanye.
  • Engagor - Platform real-time pikeun layanan palanggan sosial sareng pamasaran Dursasana.
  • Hootsuite - nyebarkeun, ngawas sareng ngatur média sosial anjeun dina bisnis anjeun kalayan kamampuan perusahaan.
  • Iconosquare (baheulana Statigr.am) - métrik konci ngeunaan akun Instagram anjeun.
  • Komfo - nunjukkeun viral anjeun amplifikasi atanapi jangkauan tina tulisan anjeun.
  • Linkfluence - intél média sosial pikeun mérek sareng agénsi.
  • Piqora - lagu kampanye dumasar gambar anjeun ti Pinterest, Tumblr sareng Instagram.
  • Plumlytic - Manajemén média sosial kalayan ngadangukeun komprehensif sareng analitik duga.
  • Kantun Diukur - Média sosial lintas-kanal analytics garapan ku mérek top.
  • Sisomos - pangukuran jero
    ngalangkungan média sosial milik anjeun, anu dibayar sareng anu mayar.
  • Tweriod - Nganalisis kagiatan pengikut anjeun pikeun milari waktos anu paling aktif dina sadidinten pikeun dibagi.

Tingali pikeun sababaraha tulisan blog dina sababaraha platform ieu!

Software Pangawas média Sosial sareng Analytics

3 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun nyorot Sysomos di dieu Douglas!
    Upami anjeun kantos hoyong diajar langkung seueur, mangga ngahubungi kuring atanapi ka kami ngalangkungan halaman wéb kami.

    Cheers,
    Sheldon, manajer komunitas pikeun Sysomos

  2. 2

    Infographic hébat sareng informatif pisan. Anjeun parantos nyayogikeun sababaraha wawasan anu saé sareng mangpaat pisan. Salian alat anu anjeun parantos nyarios dina infographics di luhur, kuring hoyong nambihan Plumlytics. Plumlytics nawiskeun manajemén média sosial kalayan déngékeun komprehensif sareng analitik prediktif anu diwangun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.