5 Mitos Média Sosial

mitos

Ieu mangrupikeun postingan anu teras-terasan… tapi kuring leres-leres kedah nekenkeun ieu. Kuring parantos ningali sababaraha perusahaan titajong di sagala rupa strategi média sosial. Aranjeunna pamustunganana ninggali éta sadayana. Patarosan anu kuring henteu tiasa kéngingkeun aranjeunna pikeun ngajawab naha aranjeunna naros di tempat anu munggaran?

Abdi resep nganggap média sosial salaku panguat… an incredibly panguat kuat. Upami anjeun ngagaduhan pondasi hubungan hubungan sareng pamasaran anu padet, sareng ngaliput duanana akuisisi sareng ingetan sacara épéktip, karya hébat anjeun bakal leres-leres menonjol nalika anjeun ngamimitian kalibet sareng ngawangun reputasi online. Upami anjeun gaduh strategi PR sareng Pemasaran anu biasa, média sosial tiasa ngancurkeunana.

Abdi 5 Mitos Pemasaran Média Sosial

  1. Média sosial ngagantikeun halaman wéb. Anjeun masih peryogi tempat pikeun néwak lead sareng narik perhatian ka produk atanapi jasa perusahaan anjeun.
  2. Média sosial ngagantikeun pamasaran email. Surélék mangrupikeun Teken metode anu ngawartosan konsumén sareng prospek nalika anjeun peryogi dihubungi. Nyatana, Média Sosial meryogikeun langkung seueur komunikasi email pikeun ngajantenkeun pangguna situs sosial datang deui. Pikirkeun sadaya email anu anjeun tampi ti LinkedIn, Facebook, sareng Twitter!
  3. Panggunaan média sosial anu luhur hartosna éta tempat anu saé pikeun iklan. Média sosial sanés hal pikeun malédogkeun iklan di luhur, éta mangrupikeun hal anu kedah ditepikeun ti jero. Seueur teuing perusahaan tuang artos kana iklan spanduk sareng iklan tékstual dina situs média sosial dimana pangguna henteu ngagaduhan hajat kantos ngagaleuh.
  4. Dampak média sosial henteu tiasa diukur. Pangaruh média sosial bisa diukur, éta ngan saukur leuwih hésé pikeun ngukur pangaruhna. Anjeun kedah dianggo mantap analytics paket - panginten ku integrasi média sosial, atanapi milarian cara sacara efektif nyebarkeun kode tina arus anjeun analytics paket pikeun néwak lead sareng konversi tina média sosial.
  5. Média sosial saderhana, anjeun ngan ukur ngalakukeun eta. HENTEU! Média sosial henteu saderhana. Bayangkeun aya di pésta dahar beurang sareng nyarioskeun produk sareng jasa anjeun kalayan prospek. Anjeunna seuri, anjeun seuri, anjeunna naroskeun, anjeun nyarios sadaya jawaban anu leres ... anjeun mayar tuang siang ... anjeun nyandak kapercayaan na. Online, anjeun henteu pernah ningali aranjeunna datang, anjeun moal terang dimana ayana, anjeun henteu terang nanaon salain ti kanyataan yén aranjeunna langkung seueur langkung kawéntar tibatan anjeun.

    Média sosial ngawangun kapercayaan sareng batur anu anjeun henteu kantos pendak. Hésé, butuh waktu ... éta marathon, sanés sprint. Média sosial gagal seueur perusahaan sabab nganggap enteng sumber sareng waktos anu diperlukeun pikeun ngawangun momentum. Aranjeunna henteu sadar yén éta mangrupikeun investasi jangka panjang, sanés strategi jangka pondok.

    Kalayan stratégi, anjeun tiasa ngabeledug kaluar gerbang sareng mekarkeun bisnis anjeun saluareun anu diarepkeun. Tanpa éta, anjeun panginten tiasa miceun anduk.

Ieu alesan naha Southwest Airlines sareng Zappos tiasa suksés ku Média Sosial, tapi United Airlines sareng DSW henteu ogé ngalakukeun. Southwest Airlines sareng Zappos mangrupikeun perusahaan anu fokus sareng palanggan saencan média sosial mekar dugi ka titik ieu. United Airlines panginten moal pernah tiasa nampi strategi média sosial kusabab kapamimpinan anu legal sareng stodgy.

Salaku panelis dinten ayeuna di Real Estate BarCamp Indianapolis, anjeun tiasa ningali rupa-rupa agénsi sareng calo tepat di rohangan. Sababaraha, sapertos sobat dalit sareng klien Paula Henry (duanana Roundpeg jeung DK New Media bantosan manehna), anu gancang-gancang maju yén aranjeunna leres-leres ngabatalkeun sadaya média tradisional sareng online lengkep. Masalah Paula henteu kumaha kéngingkeun kalungguhan… Éta kumaha tetep strategi média sosialna dina waktos anu gancang nalika dianggo sadayana kalungguhanana.

Anu sanésna di rohangan masih kénéh digawé di tukangeun kurva ... teu aya twitter, teu aya facebook, teu aya persona online, teu aya optimasi mesin pencari, teu aya blogging, sareng sajabana mimiti pikeun aranjeunna ngaluncat kana strategi Média Sosial dina pamanggih hina kuring.

Pendatang kedah diajar kumaha leumpang sateuacan aranjeunna numpak. Aranjeunna peryogi halaman wéb anu épéktip anu tiasa narik patalimarga sareng nyayogikeun inpormasi kontak pikeun kalibet sareng makelar. Aranjeunna kedah nalungtik sareng ngamangpaatkeun kecap konci anu ngagaduhan pangaruh di daérah anu aranjeunna ngalayanan - kalebet lingkungan, kode pos, kota, kabupaten, kabupaten sakola, jsb. Aranjeunna kedah nganggo newsletter email pikeun tetep hubungan sareng lead sareng klien samemehna. Aranjeunna kedah nyebarkeun Solusi mobile Perumahan pikeun ngaganti fliers aranjeunna tetep isian dihareupeun pasipatan.

Média sosial tiasa nyayogikeun kalungguhan anu luar biasa kana corong penjualan anjeun ... tapi anjeun kedah ngagaduhan corong penjualan dina tempatna, ngukur pangaruh tina hasil, sareng sacara rutin damel program pamasaran anjeun pikeun ngamumulé sareng néwak lead sareng konsumén. Média sosial salajengna ... ngagedékeun program pamasaran anu épéktip pisan sareng mimiti kaluar nalika otoritas sareng transparansi tuwuh.

9 Komentar

  1. 1

    Hai Doug, pos hébat.

    Langkung seueur jalmi kedah ngaganggu mitos "Média Sosial nyaéta Cakewalk". Kuring ngan ukur hiji-hijina anu ngadopsi mimiti di kantor, sareng sabaraha kali manajemén parantos naros ka kuring pikeun "ngajarkeun aranjeunna ngagunakeun Twitter leres" dina hiji atanapi dua jam anu ngabingungkeun kuring. Hal-hal ieu butuh waktos, komitmen - sareng kahoyong diajar. Jalma ngan ukur hoyong ngalereskeun gancang dina SM, sabab pikir éta cara gancang pikeun ngahasilkeun artos. Bener henteu, sareng anjeun kedah diajar ku ngalakukeun.

    • 2

      Saur saur, Andrew! Nalika jalma nyarios "ajar kuring kumaha ngagunakeunana leres", kadang hartosna ... "kumaha carana urang nyalahgunakeun téknologi ieu pikeun kapentingan urang sorangan". Kuring lumpat ... ngagorowok! 🙂

  2. 3

    Tulisan anu saé, hatur nuhun pisan. Di kantor kuring parantos seueur kabingungan ngeunaan aspek-aspek média sosial khusus, kuring badé ngirim email ieu di sakitar kantor!

  3. 5

    @douglaskarr Sawangan anjeun nyegerkeun, khususna perpisahan anjeun anu henteu sadayana siap ilubiung dina SM. Pastina, jalma anu ningali jaringan SM salaku tempat anu sanés pikeun moyok pesen iklan ngahianat kurangna dasar tina pamahaman naon anu diwakilan ku jaringan éta, nyalahgunakeun alat pikeun strategi bisnis atanapi pamasaran.

    • 6

      Hatur nuhun pisan Scubagirl15! Éta sadayana dimimitian ku stratégi ... téknologi kedahna diterapkeun SATAPI sadaya tujuan parantos ditangtoskeun. Seueur teuing média média sosial anu resep nyobian sareng nyandak média sosial sareng ngajantenkeun pas sareng sadaya masalah perusahaan. Ngahargaan ucapan anu saé anjeun!

      Doug

  4. 7

    Kuring kedah luncat kana kaulinan pamasaran sosial kuring. Hal-hal robih pisan unggal dinten. Sadaya cara anu biasa kuring anggo sigana henteu épék deui. Tapi anjeun pasti mendakan sababaraha hal anu kuring henteu pernah pikirkeun sateuacanna, sareng kuring ngahargaan éta! Kuring kedah ngempelkeun bokong sareng nganggo kauntungan pamasaran sosial langsung!

    • 8

      Bryan,

      Tong hariwang teuing kaleungitan daya tarik. Kami masih dina jaman kulon mimiti liar pamasaran sosial sareng kedah seueur diajar. Kéngingkeun sababaraha tujuan heula, ngawangun stratégi ... sareng upami pamasaran média sosial tiasa maénkeun peran JEUNG ROI positip dipasihan sumberdaya ... teras cobian!

      Doug

  5. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.