Sajam Dinten Média Sosial…

média sosial sajam

Aya leres henteu mere beja, per sebutkeun, pikeun Média Sosial. Seueur jalma hoyong ngawartosan anjeun naon anu kedah dilakukeun dina média sosial atanapi bagikeun strategi meunangna… Tapi kuring parantos ningali éta béda-béda pikeun ampir unggal perusahaan anu urang damel. Dinten ayeuna, Dek Erik bagikeun tweet ieu sareng kuring ti Alexander Klotz:

Alex Klotz tweet

Sumberdaya mangrupikeun tantangan pikeun sadayana… kalebet usaha alit kuring. Tujuan kami nyaéta nempatkeun nempatkeun email saminggu, dua tulisan blog sapoé, sareng ngalaksanakeun paguneman sapanjang Twitter, LinkedIn, Google+ sareng Facebook. Kami gagal sangsara! Éta tangtangan sapertos anu urang nyewa sumber sanésna pas urang agénsi média sosial ngan ukur pikeun nyobaan ngajaga. Éta mangrupikeun biaya langsung ka perusahaan anu sigana moal langsung ngahasilkeun pengembalian investasi ... tapi ku jalanna waktos, kuring yakin éta bakal.

Aya seueur sumber anu aya dina topik. Kuring condong condong kana Jay Baer, Jason Niagara jeung Michael Stelzner leuwih jalma resep Hubspot pikeun nasihat média sosial. Sedengkeun saur jalma-jalma di Hubspot anu cemerlang, strategi kontén na mangrupikeun strategi pamasaran inbound anu over-charge. Aranjeunna ngabagi inpormasi pikeun nyababkeun perusahaan kana perusahaan nyalira. Jay, Jason sareng Michael ngalakukeun padamelan anu tetep pikeun ngajual batur anu teu resep (aranjeunna sacara terang-terangan ngajelaskeun sponsorna) tapi fokus kana masalah anu aya sareng kamungkinan resolusi.

Nyatana, waktuna saé pikeun Alex - ngahadiran Michael KTT Suksés Media Sosial Bisnis Leutik dina akhir bulan ieu. KTT dibintanginya 22 média sosial pro ngajarkeun pamilik bisnis sareng pemasar kumaha ngawasaan pamasaran média sosial (dibawa ka anjeun ku Média Sosial Panaliti). Presenter kalebet Yermia Owyang (Grup Altimeter), Brian Solis (panulis, Kalibet), Frank Eliason (Citigroup), ameng Smith (co-panulis, Facebook Marketing), Erik Qualman (panulis, Socialnomics), Michael Stelzner (pangadeg, Social Media Examiner), Dan Zarella (panulis, Buku Pemasaran Média Sosial), Andy Sernovitz (panulis, Word of Mouth Marketing), David Meerman témbal (panulis, Real-Time Marketing & PR); ahli ti Boeing, Intel, Cisco sareng Verizon; Jay Baer (co-panulis, The Now Revolution), Hollis Thomases (Panulis, Twitter Marketing), Steve Garfield (pangarang, Katingali), Mario Sundar (ti LinkedIn), sareng Ann Handley (MarketingProfs) –ngan ukur sababaraha. (Panyingkepan: Éta tautan afiliasi kuring).

Ieu tips kuring pikeun ngatur média sosial tanpa sumber:

  • média sosial sajamPaparan pikeun seueur sumber langkung saé tibatan hiji. Entong nuturkeun anu disebat guru. Urang sadayana damel sareng perusahaan anu sanés sareng parantos ningali sababaraha stratégi anu éléh, aya anu éléh… sareng sababaraha kali strategi anu sami pasti menang JADI éléh. Méakkeun 15 menit sapoé perusing tulisan na paguneman.
  • Milarian pemirsa anjeun. Saatos pamimpin, kolega, bahkan pesaing di industri anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun kéngingkeun aksés ka pemirsa anu anjeun milari. Tuturkeun aranjeunna dina Twitter, Siga aranjeunna dina Facebook, tambahkeun ka Circles di Google+, komo gabung sareng sababaraha grup LinkedIn. Kasempetan pikeun ngiringan paguneman pas anjeun ngalakukeun ieu bakal ageung pisan. Nyéépkeun 15 menit sapoé di nu paguneman anu penting pikeun anjeun sareng bisnis anjeun.
  • Melak bandéra anjeun. Upami anjeun hoyong janten pamimpin, bejakeun ka jalma yén anjeun pamimpin sareng kunaon. Anjeun teu kedah ngantosan namina ... anjeun bakal ngantosan lami. Kuring ngadorong usaha leutik anu kuring damel sareng blog, nyarios, sareng nunjukkeun kawenanganana. Blog mangrupikeun gudang sentral pikeun jalma-jalma pikeun nganjang sareng maca langkung seueur ngeunaan anjeun sareng pangalaman anjeun - ngarah tiasa nangtoskeun naha henteu ngalakukeun bisnis. Nyarios langsung nyayogikeun otoritas anjeun ... sanaos anjeun mimiti nguseup heula! Sareng nunjukkeun otoritas anjeun ngalangkungan situs sapertos Slideshare anu hebat. Méakkeun 20 menit sapoé nyiptakeun eusi.
  • Ngamajukeun diri. Henteu ngan ukur nyerat tulisan, tweet atanapi ngapdet sareng ngarep-ngarep jalma datang. Anjeun kedah nyandak pamaréntahan promosi nyalira. Méakkeun 10 menit sapoé promosi eusi Anjeun. Mimitina, ieu bahkan tiasa nyuhungkeun kasempetan pikeun tamu blog, nyarios atanapi bahkan mésér pariwara kanggo ngaluarkeun kecap!

Kuring henteu nyéépkeun sadidinten dina Média Sosial ... sanaos siga kitu. abdi ngajadwalkeun tulisan blog sareng nyebarkeun alat sapertos panyangga pikeun ngébréhkeun pembaruan Tweet sareng Facebook dina waktos anu optimal. Ngagaduhan telepon pinter sareng aktip média sosial kuring anu ngapdet saé pisan - nalika kuring tiasa meres sababaraha menit ka dieu di antara rapat, di jalan, atanapi gaduh sacangkir kopi kuring tiasa ngiringan sakedik.

Anu pamungkas, ieu mangrupikeun investasi ... sanés mésér. Nyéépkeun sajam dina hiji dinten moal ngahasilkeun hasil anu anjeun pilari. Tapi nyéépkeun sajam sadinten salami sataun bakal nunjukkeun yén anjeun kedah diperhatoskeun! Kuring bébéja ka jalma pikeun mikirkeun éta sapertos naon waé anu bakal dilakukeun pikeun inpéstasi anu sanés… unggal postingan, unggal tweet, unggal update, unggal kipas, masing-masing pengikut… aranjeunna sadayana artos dina akun anjeun. Upami anjeun lirén nanem modal, anjeun moal kéngingkeun minat anu diperyogikeun pikeun investasi pikeun dibayar.

3 Komentar

  1. 1

    Pos hébat! Abdi resep yén anjeun ngarecah kana jumlah anu tiasa diatur. Kuring salawasna ningali jalma-jalma rumaos siga anu pangpayunna anu masihan koméntar atanapi ngaréspon. Sareng nalika éta henteu raoseun, aranjeunna nyerah. Pikeun jalma anu henteu ngamimitian, saur kuring nyéépkeun sajam sadinten salami saminggu ngan ukur neuleumkeun naon anu aya di luar sareng mutuskeun alat mana anu paling cocog pikeun aranjeunna mangrupikeun cara anu saé pikeun terjun.

    • 2

      Nuhun pisan, @ twitter-116342558: disqus! Média sosial pasti mangrupikeun padamelan padamelan, kagiatan non-stop anu ngagaduhan seueur kaunggulan tapi ogé tiasa janten tantangan. Kuring mendakan yén 'chunking' mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahasilkeun produktif nalika anjeun nyobian ngelek tugas ageung sapertos kitu! Diapresiasi pisan.

  2. 3

    Kuring parantos bajoang sareng henteu saimbang média sosial saprak kuring ngamimitian opat taun ka pengker ... kumargi topik ieu dibahas ku sababaraha tip sareng pandangan anu saé. Haneut, Susan

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.