Jaringan Sosial Nyebatkeun Aranjeunna Kakeungeueun

Poto deposit 23794459 xs

Kuring terang kuring. Kuring ngan saukur henteu tiasa nyimpen sareng sadaya paguneman anu kuring saimbang dina sadaya jaringan sosial kuring. Syukur, alat sapertos Panas viral, Hubspot, Hootsuite, Buffer sareng anu sanésna anu ngabantosan kuring ngatur peringatan, sebutan, réspon sareng paguneman ... tapi kuring masih ngaraos siga henteu ngalakukeun sagala rupa anu sakuduna kuring lakukeun pikeun ngajaga. Abdi sanés ngan ukur numutkeun ka MyLife sareng Harris Interactive.

MyLife nembé ngabungkus survey nasional ngeunaan kabiasaan média sosial. Panilitian éta ngungkabkeun yén jaringan jaringan sosial beuki nambahan pisan ku nyuluran jumlah jaringan sosial sareng akun email anu dikokolakeunana, hasilna janten Fear of Missing Out (FOMO), sareng tinimbangan "liburan" ti média sosial sadayana.

Ieu infographic anu aranjeunna sasarengan dina survey:

MyLife_Overwhelmed_IG_2_7-2

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kami panginten téknologi bakal ngagampangkeun kahirupan urang, urang teu gaduh waktos langkung "bébas" ayeuna tibatan sababaraha dekade ka pengker. Sareng pikeun sababaraha urang, garis antara padamelan sareng bumi janten kabur. Kami dina alat kami. Sadayana. The. Sieun. Waktos. Inpo hébat. Hatur nuhun pikeun babagi 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.