Naha Media Sosial ngahontal Kapasitas Inovatifna?

Tumuwuhna média sosial dina sababaraha taun ka pengker teu sapertos naon anu urang kantos tingali. Sapanjang pikeun naék, tangtosna, pamasaran média sosial. Nalika urang ningali ka 2014, kuring teu tiasa ngabantosan naha - gancang média sosial naék - ayeuna ngahontal kapasitas inovatif na. Abdi henteu ngaraos nyebutkeun yén média sosial téh kirang populér atawa éta pikeun nyebatkeun pamasaran média sosial téh kurang éféktif, éta sanés tujuan kuring. Intina kuring nyaéta kuring henteu resep pisan ngeunaan naon anu bakal datang salajengna.

Data ageung sareng kasempetan pikeun udagan sareng iklan bakal teras-terasan nyetél téknologi (atanapi ngarusakna). Unsur interaktif utama aya di dieu, sana… urang gaduh paguneman, citra, sareng téknologi pidéo. Kami gaduh integrasi seluler sareng tablet. Kami gaduh pangaruh pangarang sareng média sosial kana pisibilitas hiji merk sacara umum. Kami bahkan parantos gaduh sababaraha grup umur ninggalkeun Facebook, Budak-budak gedé di blok éta sareng tiasa dibantah, platform anu paling canggih sareng fitur anu beunghar.

Kami parantos gaduh monitoring sosial, kurasi sosial, penerbitan sosial, sindikasi sosial, dukungan pelanggan sosial, perdagangan sosial, pelaporan sosial ... naha kuring sono naon? Platform parantos langkung canggih sareng ayeuna ngahijikeun kana alat manajemén eusi sanés, manajemén hubungan palanggan, sareng sistem ecommerce.

Waktos parantos nyayogikeun pelajaran anu luar biasa ogé. Perusahaan ayeuna ngartos kumaha carana nganyahokeun detractors online sacara épéktip. Perusahaan terang naon anu kedah hindarkeun dina média sosial - atanapi kumaha carana grab judul na. Urang terang yén éta tiasa janten tempat anu nyebarkeun pangpangna di jalma serem.

Sedengkeun pikeun kabiasaan sareng palaksanaan sosial kuring sorangan, kuring berebut sababaraha taun pikeun ngadidik diri dina platform anyar sareng nerapkeun strategi pikeun ngungkit platform anu ayeuna. Kuring parantos ngaluyukeun fokus kuring, ngagunakeun média sosial pikeun ngabahas sareng ngaguar eusi kuring, tapi sok nyetir jalma deui kana situs kami pikeun aktipitas sareng ngarobih. Prosés sapopoé, mingguan, sareng bulanan kuring pikeun média sosial nyaéta - wani kuring nyarios - janten rutin ayeuna.

Maju kuring hoyong ningkatkeun ngawangun komunitas tibatan ngawangun ngan ukur pemirsa. Abdi henteu hoyong nunjukkeun alat anyar, kuring ogé hoyong ngabahas éta sareng anjeun. Tapi kasempetan éta parantos aya ayeuna - sanés hal anu kuring ningali robih dina taun payun.

Naha kuring kaluar dina ieu? Naha anjeun ningali moméntum tambahan sareng kamekaran téknologi pamasaran média sosial taun payun? Naha anjeun masih nyaluyukeun strategi média sosial anjeun atanapi naha éta rutin? Naha aya alat énggal anu anjeun peryogikeun? Atanapi urang ngagaduhan sadaya alat anu diperyogikeun ayeuna?

2 Komentar

  1. 1

    Hiji blog anu anyar dina Harvard Business Review nunjukkeun pangaruh anu lumangsung dina média sosial bakal ngasupan dirina kana paripolah sapopoé seueurna padamel anu bakal nguatkeun pesen pamasaran ngalangkungan média sosial. Penguatan ieu, numutkeun kuring anu hina, panginten janten sabab pikeun ngarobih modél bisnis anu didorong ku pendapatan ayeuna janten modél bisnis anu didorong ku jalma.

    Média sosial bakal terus mangaruhan pasar sapertos telepon, radio, TV, sareng sajabana parantos ngalakukeun sareng neraskeunana.

    Leanne Hoagland-Smith
    2013 - Pangaruh 25 Penjualan Top - http://labs.openviewpartners.com/top-sales-influencers-for-2013

  2. 2

    Kuring yakin média sosial bakal terus mangaruhan henteu ngan ukur pasar, tapi kahirupan sadidinten ogé.

    Naon anu kuring ngarepkeun dina 2014, nyaéta naékna jaringan sosial anu langkung anonim, sapertos Duvamis sareng ChronicleMe.

    Duvamis, salaku conto, nawiskeun konsep sareng fungsi anu inovatif, ditambah ku kagunaan konsumen sareng
    paménta pikeun lingkungan komunikasi online anu aman.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.