Kawijakan média sosial di gaw

sawangan kawijakan média sosial

Ieu mangrupikeun infographic anu pikaresepeun dina kawijakan média sosial perusahaan. Éta grafis anu cukup pikaresepeun tapi, sapertos anu paling seueur paguneman kawijakan média sosial éta ngan ukur museur kana panyalindungan mérek, promosi mérek, atanapi kabébasan pagawé. Masalahna nyaéta aya kasempetan ageung sanés di antawisna anu némpél Infographic tapi henteu langkung rinci ngeunaan…

Produktivitas!

Kamampuh jaringan sareng sasama, propésional, vendor sareng klien nyayogikeun kasempetan pikeun perusahaan pikeun gancang masihan sareng nimba inpormasi. Daripada linggih dina telepon atanapi nyobian maca dokuméntasi sareng ngabantosan file, karyawan anjeun tiasa online sareng hubungan sareng pangguna, padagang atanapi konsultan anu sanés kanggo milarian inpormasi anu dibutuhkeun pikeun ngalaksanakeun padamelan.

Ogé, ieu tiasa dianggo pikeun rekrutmen, panilitian kalapa, survey, hubungan pelanggan ... seueur pisan kaunggulan pikeun bisnis sosial! Sareng sareng 70.7% perusahaan anu ngahalangan situs média sosial, aya kasempetan anu luar biasa pikeun perusahaan anjeun ngaluncatan aranjeunna ku ngamangpaatkeun médium.

Faktor sanés anu kedah diperhatoskeun di dieu… kalayan smartphone dina kamekaran dua digit, perusahaan ngabobodo sorangan ku mikir yén aranjeunna ngahalangan situs média sosial. Ieu ngingetkeun kuring ngeunaan jaman baheula anu alus dina Internét, dimana ngan ukur sababaraha pagawé dina posisi paling penting anu ngagaduhan aksés kana Internét sareng sésana urang kedah cicingeun dianggo dina jalan anu goréng intranet. Kami ngan masihan sadayana sareng maénkeun Solitaire salaku gantina.

Naha di dunya anjeun bakal ngahalangan karyawan anjeun pikeun teu nyambung sareng propésional anu sanés? Upami pagawé anjeun dina Facebook sareng janten henteu ngahasilkeun, éta sanés masalah Facebook atanapi kaamanan, éta masalah kinerja ... pecat aranjeunna! Pamingpin anu alus ngaleungitkeun halangan, sanés nambihan.

Hiji cutatan tina Infographic:

Kiwari, perusahaan nerapkeun kabijakan média sosial tina sagala rupa sareng ukuran - sareng teu heran naha: unggal bulan urang ngadangu musibah PR anu sanés kumargi hiji tweet anu salah. Ieu nyababkeun seueur perusahaan ngalarang panggunaan média sosial sadayana nalika padamel nuju damel. Tapi perusahaan sanésna nyandak pendekatan anu sabalikna, percanten yén generasi anu diangkat dina téknologi langkung produktif upami diidinan nganggo éta ku kabébasan nyalira.

média sosial infographic gaw

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.