PR Media Sosial - Résiko sareng Pahala

résiko lawan pahala

Sajumlah taun ka pengker, kuring mendakan mangpaat PR on-line salaku cara manjangan paparan pikeun klien kuring. Salaku tambahan pikeun ngirimkeun kana situs berita anu diadegkeun, kuring nyiptakeun situs kuring sorangan - Indy-Biz, salaku cara ngabagi carita warta anu hadé ngeunaan klien, babaturan sareng komunitas biz lokal.

Salami langkung ti dua taun situs éta mangrupikeun win-win-win. Sadayana saé, dugi ka kamari, nalika saurang jalma anu henteu bagja pisan masihan komentar anu négatip pisan. Koméntar éta ngaréspon carita ngeunaan bisnis lokal, dikelola ku sobat dalit kuring.

Nalika kuring marios koméntar, kuring henteu yakin naon anu kedah dilakukeun. Anu kuring leres-leres hoyong lakukeun, nyaéta ngahapus koméntarna. Piraku anjeunna nyarios éta ngeunaan sobat kuring? Tapi ngahapus koméntar bakal ngalanggar kapercayaan anu kuring parantos ngawangun sareng pamiarsa kuring. Sareng upami anjeunna leres-leres jengkel, anjeunna bakal ngempelkeun koméntar dina tempat sanés dina bersih.

Sabalikna, kuring dipasang réspon, teu satuju kana naon anu anjeunna nyerat, sareng masihan sobat kuring "huluna". Anjeunna naros ka sababaraha jalma anu sanés di komunitas éta kanggo masihan koméntar. Teras anjeunna nambihan balesanna, ngadorong jalma anu henteu bahagia pikeun ngahubungi langsung, ngaku nomer telepon dina siaran pers asli anu salah.

Tungtungna, ieu mangrupikeun studi kasus anu saé kumaha perusahaan kedah nganggo média sosial pikeun ngatur merk sareng reputasi online. Anjeun teu tiasa nyegah atanapi ngendalikeun koméntar négatip. Aranjeunna bakal aya. Tapi upami anjeun gaduh pasukan pameget satia, aranjeunna bakalan nimbali anjeun, sareng ngabantosan anjeun ngatur kaayaan. Salaku tambahan, tibatan nyumput dina keusik, sacara proaktif ngahontal ka konsumén atanapi kritik anu henteu bahagia dina forum umum, bakal nguatkeun reputasi anjeun sacara umum.

2 Komentar

  1. 1

    Kuring ningali ieu nalika lumangsung kamari sareng éta ngan saukur mastikeun deui kapercayaan kuring yén lamun anjeun tiasa ngabina sareng numuwuhkeun komunitas anu satia, inpormasi anu salah sareng trolling gancang dicekel ku anggotana. Dina waktos anu sami komentar négatip henteu teras-terasan hal anu goréng sabab éta masihan kami kasempetan pikeun ngadangukeun sareng ngabenerkeun naon waé anu salah.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.