Profésional Media Sosial Teu Tiasa Nanggeuy Kaleresan

anjeun henteu tiasa nanganan bebeneran

Abdi parantos ngalakukeun percobaan anyar-anyar ieu. Sababaraha taun ka pengker, kuring mutuskeun janten 100% herang ngeunaan kapercayaan politik, spiritual, sareng kapercayaan kuring pribadi dina halaman Facebook kuring. Éta sanés percobaan ... éta ngan ukur kuring janten kuring. Maksud kuring henteu nyigeung batur; éta ngan saukur janten saleresna transparan. Barina ogé, éta anu profesional média sosial tetep nyarioskeun ka kami, leres? Aranjeunna tetep nyarios yén média sosial nawiskeun kasempetan anu luar biasa ieu pikeun saling berhubungan sareng janten herang.

Aranjeunna bohong.

Ékspérimén kuring dimimitian sababaraha minggu ka pengker. Kuring lirén ngeposkeun tulisan naon waé anu kontroversial dina halaman Facebook kuring sareng ngan ukur macet kana ngabahas topik-topik éta nalika jalma sanés ngabahas halaman na. Ieu anékdot, tapi percobaan nyababkeun kuring datang kana tilu kacindekan:

  1. Abdi langkung populér nalika kuring Cicing sareng jaga pendapat kuring pikeun kuring. Éta leres, jalma henteu hoyong terang kuring atanapi hoyong kuring transparan, aranjeunna ngan hoyong persona. Ieu kalebet réréncangan, kulawarga, perusahaan sanés, kolega sanés… sadayana. Aranjeunna parantos berinteraksi sareng postingan kuring langkung kontroversial. Teu heran naha video ucing maréntah Internét.
  2. Kaseueuran konsultan média sosial kurang wawasan nanaon kana kahirupan pribadi, masalah, kapercayaan, sareng masalah kontroversial online. Teu percanten ka abdi? Buka halaman Facebook pribadi guru média sosial favorit anjeun sareng milari naon waé anu kontroversial. Kuring henteu hartosna ngaluncat kana bandwagons umum - anu sering dilakukeun - Maksadna nyandak sikep ngalawan status quo.
  3. Kaseueuran konsultan média sosial nganggap hina perdebatan hormat. Dina waktos sanés anu ahli média sosial paporit anjeun anu nyarios atanapi nyerat buku ngeunaan transparansi luncat kana gerbong, sareng anjeun henteu satuju sareng aranjeunna ... nyebatkeun halaman Facebookna. Aranjeunna hate éta. Henteu kirang ti 3 kali kuring dipénta ku batur sapagawean pikeun turun tina halaman aranjeunna sareng nyandak pendapat abdi di tempat sanés. Anu sanésna unfollow sareng unfriend kuring nalika aranjeunna terang yén kuring gaduh kapercayaan anu bertentangan.

Entong salah sangka, kuring sumanget. Abdi resep debat anu hébat sareng kuring henteu narik pukulan kuring. Média sosial condong condong ka hiji arah bari kuring sering condong ka arah anu sanés dina seueur topik anu kontroversial. Kuring henteu satuju sareng jalma ngan ukur teu satuju - Kuring ngan saukur nyoba jujur ​​sareng transparan ngeunaan kapercayaan pribadi kuring. Sareng kuring ngalakukeun anu pangsaéna pikeun tetep faktual sareng impersonal ... sanaos kuring henteu nahan sindiran.

Anjeun sering nguping online sareng média, urang peryogi paguneman anu jujur. Bogus ... kaseueuran jalma henteu hoyong kajujuran, aranjeunna ngan ukur hoyong anjeun luncat kana mobilna. Aranjeunna bakal resep anjeun, ngabagi pembaruan, sareng mésér ti anjeun nalika aranjeunna terang yén anjeun satuju sareng aranjeunna. Kabeneran ngeunaan média sosial nyaéta:

Anjeun henteu tiasa nahan bebeneran.

Kuring malah ngagaduhan hiji panyatur konci pikeun kuring dina acara nasional, masihan kuring rangkulan beruang, sareng ngawartosan yén anjeunna resep kana jabatan anu kuring pikahoyong dina topik online ... anjeunna henteu tiasa nyarios kitu sacara terbuka. Anjeunna henteu kantos resep atanapi ngabagi pendapat atanapi tulisan naon waé anu kuring bagikeun dina halaman Facebook kuring sanaos anjeunna nuturkeun kuring. Kuring henteu hoyong nempatkeun kecap dina sungutna, tapi anu dasarna nétélakeun yén persona online na nyaéta palsu, dipahat sacara taliti pikeun mastikeun popularitasna bari henteu nempatkeun gaji na dina résiko.

Janten kuring teu tiasa ngabantosan. Naon deui anu dicarioskeun ku jalma-jalma online ieu anu ngan saukur didamel janten populér, sareng henteu kedah janten bebeneran? Nalika urang nyebarkeun strategi média sosial pikeun klien kami, urang sering mendakan éta naon populer henteu pernah ngalaman pangaruh sapertos naon edgy.

Ieu sababaraha transparansi sareng kajujuran pikeun anjeun - kaseueuran profesional média sosial bohong sareng ngan ukur ngaku. Aranjeunna kedah ngalungkeun naséhat BS ngeunaan transparansi sareng ngawartoskeun ka perusahaan yén, upami aranjeunna hoyong ngamaksimalkeun jangkauan sareng panarimaan, aranjeunna kedah nyingkahan kontropérsi, luncat kana popularitas musik, ngadamel persona telepon ... sareng nonton kauntungan na tumuh. Kalayan kecap séjén - tuturkeun kalungguhanana sareng bohongna.

Barina ogé ... saha anu paduli ngeunaan integritas sareng kajujuran nalika aya artos.

26 Komentar

  1. 1

    Doug,

    Keur naon sia, Abdi bogoh transparansi Anjeun online. Éta nyegerkeun sareng kuring resep mikir yén kuring terang anjeun cekap pikeun ngartos kahayang anjeun pikeun debat hormat. Abdi resep jalma anu jujur ​​online sareng mareuman. Abdi ajak anjeun tetep janten diri anjeun.

  2. 2

    Abdi sanés profésional média sosial sanaos sababaraha jalma resep nempatkeun kuring dina kotak éta. Kuring ngan panasaran, naha anjeun ngagolongkeun kuring salaku jalma anu teu tiasa ngadamel bebeneran, henteu resep debat sareng ngajauhan transparansi?

  3. 4

    OKÉ Doug, Kuring gé nyebutkeun kuring teu satuju sareng anjeun, gumantung kana naon sipat hiji stand nyokot jeung konteks papacangan.

    Upami argumen atanapi pendirian anu dilakukeun nyaéta dina bidang bisnis, tina sudut pandang pamasaran, média sosial, jsb, sareng batur henteu satuju atanapi satuju sacara terbuka nalika éta kontroversial, maka aranjeunna henteu otentik.

    Upami argumen ngeunaan agama, politik, nilai pribadi sanés dina kontéks bisnis, sareng aranjeunna cicingeun, ieu sanés hartosna aranjeunna palsu atanapi ngajaga persona palsu. Aranjeunna tiasa ngaraos sapertos kuring yén aya waktos sareng tempat pikeun diskusi anu béda.

    Patarosan abdi, naha anjeun leres-leres ambek ngeunaan ieu atanapi ngan ukur ngalukis kalayan sikat anu lega pikeun ngajantenkeun pamiarsa langkung otentik? Kuring nyobian janten rasional sareng ngahindarkeun hiperbola dina tulisan sareng réspon kuring, sareng aranjeunna henteu kéngingkeun tindakan sapertos anu dieusi ku émosi, "henteu aya skimping on sarcasm" tulisan. Alusna kuring sanés guru média sosial.

    • 5

      Nya lumayan mess tina postingan, dikintunkeun sateuacan kuring ngagaduhan kasempetan pikeun ngédit… Sakumaha anu kuring nyarios, pasti sanés guru média sosial (utamana nalika terang kumaha ngédit tulisan anu kuring lakukeun tina telepon kuring…)

      Mudah-mudahan poin kuring jelas, yén sindir sareng émosi meunang balesan tapi henteu salawasna pas atanapi otentik ogé.

    • 6

      Maksud kuring saderhana pisan… yén kalolobaan profésional anu nyayogikeun naséhat dina média sosial bahkan henteu nuturkeun naséhat sorangan. Transparansi sareng komunikasi henteu efektif upami aranjeunna jujur ​​​​sareng terus terang. IMO, seuseueurna alesan urang gaduh masalah online nyaéta henteu mampuh jalma pikeun nyarioskeun pikiran sareng gaduh paguneman jujur, atawa intoleransi jalma-jalma dina média sosial pikeun ngahargaan jalma-jalma anu béda pendapat. Barina ogé, éta henteu ngabantosan perusahaan pikeun komunikasi sacara efektif sareng para nasabah - atanapi sabalikna.

  4. 7

    Rohang pangadilan ieu rusak!

    Kuring nyebutkeun mun anjeun mareuman sababaraha urang, Anjeun ngahurungkeun sababaraha urang. Sebutkeun naon anu anjeun pikahoyong Doug (Kuring terang anjeun bakal). Pasti aya seueur jalma munafik anu nyarioskeun ngeunaan kaaslianana teras nunjukkeun kabeneran aranjeunna sanés ngan ukur di tengah jalan, janten kuring bungah anjeun nyatakeun éta.

    Jigana dimana wae anjeun yakking, lamun asup kana pulitik anjeun bakal piss jalma kaluar. Mangga atuh. Média sosial sakuduna ngabantosan démokrasi paguneman, leres?

  5. 9
  6. 11

    Ieu sapotong hébat, Doug. Nyebutkeun média sosial Kaisar teu gaduh baju mangrupikeun ekspresi anu jarang tina transparansi otentik.

    Tapi kuring pikir singling kaluar "konsultan média sosial" pikeun kritik teuing sempit. Sieun janten média sosial anu dibuang ngabatesan ngabagi ku sadayana tapi anu paling bandel diantara urang.

    Teu aya ragu yén média sosial ngamajukeun konformitas sareng kabeneran politik. Ieu ngan sipat sedeng.

  7. 13

    Kumaha cara kuring nyarioskeun ieu nyaéta kuring condong tetep bisnis dina LinkedIn sareng pribadi dina Facebook. Twitter meunang campuran lampu duanana. Hasilna, kuring leuwih selektif ngeunaan saha kuring babaturan atawa narima requests sobat ti on Facebook. Abdi hoyong aranjeunna terang kuring pribadi sareng, ku kituna, aranjeunna biasana henteu kaget ku pendapat kuring sareng / atanapi aranjeunna terang yén kuring resep diskusi atanapi debat anu hormat.

    Kalayan pendekatan ieu, kuring mendakan yén kuring tiasa ngabagikeun pendapat sareng terlibat dina diskusi bari tetep ngajaga hubungan kuring.

    • 14

      Janten anjeun kedah nyensor diri anjeun sabab sababaraha urang bakal henteu satuju sareng bahkan ngahukum anjeun kana kapercayaan anjeun… henteu paduli kumaha hormat anjeun. Abdi terang. 🙂

  8. 16

    Ieu leres-leres mangrupikeun tulisan anu ngadorong pamikiran. Kumaha daék am I jadi nyata lamun bisnis aub? Naha posisi kuring bakal nyinggung batur anu ngalakukeun bisnis sareng kuring atanapi bakal ngalakukeun bisnis sareng kuring? Abdi henteu saé dina barang sosial online janten kuring condong henteu ngeposkeun rutin. Indung kuring biasa nyarios ka kuring pikeun ngajauhan topik politik sareng agama. Sabagéan ageung jalma gaduh inpormasi faktual, pendapat sareng gosip (FOG). Debat anu sigana nyangkut dina leutak nyaéta tempat gosip sareng opini. Kuring boga kacenderungan nyamur émosi kuring dina topik salaku logika. Kalolobaan jalma ngalakukeun hal nu sarua. Ngan nalika kuring tiasa mariksa émosi kuring (sareng batur ngalakukeun hal anu sami) dina topik anu kuring tiasa ngajauhan pendapat sareng gosip sareng gaduh paguneman anu produktif. Hatur nuhun Doug pikeun pos provoking pamikiran!

    • 17

      Hatur nuhun! Sareng kuring satuju… Kuring ngan ukur ngarepkeun urang cukup gagah pikeun ngahargaan bédana sareng ngeureunkeun kabur tina debat. Sigana aya anggapan di nagara ieu yén anjeun boh sareng kuring atanapi ngalawan kuring… tibatan ngan ukur béda ti kuring.

  9. 18

    Sababaraha pikiran upami abdi tiasa.

    1. Manusa téh suku jeung ngabutuhkeun pisan urutan jeung efisiensi. Aranjeunna henteu resep jalma anu terus-terusan ngaganggu tatanan sareng condong ngabuang aranjeunna ka gurun. Ieu ogé leres dina média sosial. Teu aya médium anu bakal ngaleungitkeun rébuan taun kalakuan anu parantos dina sababaraha taun. Gerakan média sosial henteu ngarobih cara manusa * leres-leres * berinteraksi. Sabalikna, éta mendakan cara pikeun manusa nyugemakeun kabutuhan suku anu jero sacara online. Éta sababna angkat sapertos rokét. Éta sanés énggal. Éta ngamungkinkeun hiji hal anu lami pisan.

    2. Kuring geus panginten lately yén, tinimbang nelepon ieu umur 'digital', sejarawan hareup bakal ngarujuk taun ti 1995 nepi ka 2030 salaku 'Era Narcissism'. Salaku I commented luhur, web jeung média sosial teu drivers of change, Éta ngan média anu ngaktipkeun sarta ngagambarkeun naon individu jeung suku pikir jeung ngarasa. Dina umur digital anu awal pisan ieu, urang umumna ngagunakeun média sosial salaku cara pikeun sadayana pikeun ngahontal paribasa '15 menit Kinérja' tinimbang leres-leres nyetir parobahan sosial anu jero sareng langgeng. Sapertos radio sareng televisi sateuacana, média sosial parantos gancang janten média pikeun anu ayeuna kasohor pikeun nguatkeun gambarna (contona, Donald Trump) sareng pikeun sadayana anu gaduh sungut sareng keyboard janten 'pamimpin pamikiran', atanapi 'robah. agent', atawa 'growth hacker'. Kami terus-terusan maénkeun kaulinan nyiptakeun kecap-kecap anyar pikeun nunjukkeun yén urang gaduh ideu anyar (deui…pertumbuhan hacking), sareng yén urang kedah dipuji salaku pamimpin pamikiran. Urang ogé geus cheapened kecap kawas, 'jenius', 'pamimpin pamikiran', 'guru' jeung sajabana. Nembongan yen unggal jalma séjén on LinkedIn mangrupa salah sahiji atawa leuwih di luhur, sanajan ngaku dirina / dirina Kinérja éta pikeun 'overhaul' / ramatloka bisnis floral kulawarga nya sarta mindahkeun aranjeunna marginally nepi ka SEO tangga. Humility jeung etika téh lolobana afterthoughts di momen, bari Kinérja sarta kapribadian mangrupakeun mata uang poé. Kuring nyangka bakal aya jaman anyar dina sababaraha waktos saatos 'big bang' parantos surut, tapi dugi ka harita, umumna sadayana ngeunaan kuring sareng kumaha kuring tiasa ngagunakeun anjeun pikeun ngahontal tujuan kuring.

    $0.02 abdi

    • 19

      Pikiran ngahudang. Tapi kuring ogé bakal nambahan yén éta sering anu ninggalkeun kadéngé jeung nu disebut 'narcissists' nu maju manusa. Upami anjeun ngan ukur bagian tina gerombolan, anjeun tiasa janten bagian tina masalah!

  10. 20
  11. 22

    Abdi sareng Barry Feldman. "... nalika anjeun mareuman sababaraha jalma, anjeun ngahurungkeun sababaraha jalma." Kuring salawasna mertahankeun yén pamanggih kuring téh milik kuring sarta euweuh batur dina saluran sosial kuring. Sareng kuring resep disebat jalma-jalma anu henteu ngabagi sudut pandang kuring. Tapi kuring ogé satuju sareng anjeun yén aya sababaraha jalma anu sieun kalibet dina debat sareng langkung milih maén aman. Aranjeunna malah tiasa satuju sareng kuring tapi moal pencét éta tombol "kawas" kusabab sieun kapendak. Abdi sanés salah sahijina. Abdi resep jalma edgy sareng merek.

  12. 23

    Jigana bédana éta sababaraha urang nyoarakeun kapercayaan maranéhanana tanpa ditilik batur lamun maranéhna teu satuju. Kuring lirén nuturkeun batur dinten anu sanés anu kuring hormat pisan sabab anjeunna tweeted "idiots anu percanten éta ..." sareng kuring janten salah sahiji "idiots". Jigana dunya geus poho yén urang bisa teu satuju bari tetep respecting nu batur mungkin geus anjog ka kacindekan béda ti fakta sarua.

  13. 25

    Hiji hal anu kuring bajoang pisan nyaéta publikasi sareng politikus dibayar pikeun nyandak pendirian, salaku jalma bisnis anjeun résiko ngasingkeun prospek sareng konsumén. Tangtosna kuring henteu kantos nyebarkeun transparansi janten sigana kuring terang 😉

    • 26

      Leres pisan. Kuring yakin rants kuring geus leungit kuring sababaraha klien tur prospek. Nanging, kuring langkung resep damel sareng jalma-jalma anu hormat yén kuring tiasa gaduh sudut pandang anu béda ti anu henteu. Ieu pilihan tangguh, pasti.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.