Pariksa Rujukan Marketing Online Anjeun

Depositphotos 54507665 s

Salah sahiji hal anu hébat ngeunaan pamasaran online nyaéta padamelan anjeun parantos kabuka pikeun dunya pikeun ditingali. Kusabab kanyataanna éta, éta ngajantenkeun kuring panasaran naon perusahaan, agénsi, sareng bahkan pamaréntah daérah urang panginten nalika aranjeunna nuju nyewa bantosan.

Éta cukup saderhana pikeun mualifikasi para profesional pamasaran online anjeun:

  • Upami anjeun milari a Teguh Optimisasi Mesin Search, lirén pilari! Firma SEO anu pangsaéna nyaéta agénsi anu ahli saluran-omni, mikawanoh kumaha eusi, email, sélulér, sareng sosial sadayana mangaruhan hasil search engine anjeun. SEO mangrupikeun masalah matématika, kéngingkeun hasil tina pamasaran search engine mangrupikeun masalah manusa sareng meryogikeun langkung seueur tibatan dinten-dinten isian kata kunci. Ngiring teguh SEO anu goréng tiasa ngancurkeun otoritas perusahaan anjeun salami mangtaun-taun - janten teras ati-ati pisan.
  • Upami anjeun milari a Ahli Média Sosial, milari saha waé anu ngabantosan bisnis sapertos milik anjeun tiasa ngahontal jangkauan dina média sosial. Abdi henteu hartosna jalma anu paling seueur ngagaleuh pengikut. Abdi henteu hartosna spéker utama atanapi panulis anu ngagaduhan stratégi anu béda tibatan bisnis anjeun. Kuring mamatahan anjeun nyéépkeun waktos online sareng naroskeun saha anu aya di luar anu ngabantosan bisnis sapertos anjeun. Sababaraha konsultan karesep kuring dina industri henteu dipikaterang ... tapi palanggan na parantos merok.
  • Upami anjeun milari a Merek atanapi Firm Desain émut yén kageulisan ngan ukur jero kulit sareng halaman wéb! Kami parantos damel sareng palanggan anu niup anggaranana dina firma mérek anu musnahkeun peringkat pamilarian sareng ngaleungitkeun aliran inbound. Perusahaan desain anu saé berharga, tapi ngan nalika aranjeunna mastikeun anjeun terus mekarkeun hasil bisnis anjeun, henteu ngan ukur ngawangun situs atanapi logo anu éndah.
  • Upami anjeun milari Agénsi Pamasaran Online, buka perusahaan anu anjeun resep komunikasi sareng online sareng terang saha anu aranjeunna anggo pikeun pamasaran. Milarian jalma anu gaduh situs anu hébat, program email anu saé, kéngingkeun sababaraha hasil pamilarian sareng némbongan dina média sosial. Kalayan kecap séjén, milari perusahaan anu anjeun damel damel anu buleud. Taroskeun ka Dokter Gigi, taroskeun ka Pizza gabungan lokal anjeun, taroskeun ka anu ngajual anjeun, naroskeun tukang ledeng anjeun… .ménta… naros ... naros. Upami anjeun ngaréspon pamasaranna, kamungkinan batur ogé ngaréspon.

Entong nganggap yén anjeun moal mampuh perusahaan. Entong nganggap yén aranjeunna sibuk teuing pikeun ngabantosan anjeun. Perusahaan hébat bakal ngarujuk anjeun ka batur anu tiasa ngabantosan anjeun upami aranjeunna henteu ngagaduhan sumber atanapi teu aya dina kisaran harga anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.