Saha Pemirsa Leres anjeun?

komunitas pemirsa

Nalika anjeun nyerat eusi anjeun atanapi ngiringan paguneman ngalangkungan média sosial, naha anjeun sadar saha anu tiasa maca, niténan sareng nyatet? Seueur blog perusahaan sareng personas anu kuring tingali dina média sosial transparan, tapi panginten sakedik teuing ka payun.

Penting pikeun tetep diémutan yén pemirsa utami sanés sadayana pemirsa anjeun online. Pemirsa utami anjeun panginten tiasa berinteraksi sareng anjeun sareng ngayakeun paguneman sareng anjeun unggal dinten - tapi aranjeunna mangrupikeun minoritas. Hadirin sekunder, anu teu katingali anjeun seuseueurna. Aranjeunna nuju maca sacara sepi, nyandak catetan sareng nangtoskeun naha henteu maju atanapi henteu.

Audiens Anjeun Bisa Jadi

  • Perusahaan atanapi pengusaha salajengna ngaevaluasi naha henteu nyéwa anjeun.
  • Profesional industri nangtoskeun naha anjeun henteu pamimpin.
  • Pasanggiri.
  • Pingpinan konperénsi ngukur anjeun kamungkinan kalibet pikeun nyarios.
  • Panginten penerbit buku nangtoskeun naha kontén anjeun tiasa janten bahan buku.
  • Boss anjeun sareng batur sapagawean.
  • Babaturan sareng kulawarga anjeun.
  • Anu ningali anu resep kana produk sareng jasa anjeun.
  • Pagawe perspektif atanapi mitra bisnis.

Naon pesen anu anjeun nyobian komunikasi ka unggal pemirsa ieu? Naha anjeun ngagaduhan jalur pikeun kalibet sareng unggal jenis pemirsa? Naha anjeun ngajauhkeun diri ti sababaraha pemirsa? Kuring aya dina thread LinkedIn sababaraha minggu ka pengker nalika moderator nganggap hina salah sahiji anggota sacara umum. Abdi terang teras henteu kungsi hoyong damel bisnis sareng moderator. Anjeunna sigana henteu sadar éta.

Kudu sadar lingkungan anjeun, reputasi anjeun sareng pemirsa nalika anjeun kalibet. Anjeun panginten tiasa sacara teu sengaja nutup kalungguhan anjeun salajengna atanapi ngancurkeun kasempetan bisnis anjeun salajengna. Pemirsa utami anjeun damel sanés sanés pemirsa anu leres, aranjeunna ngan saukur anu masihan terang yén anjeun aya. Éta anu anjeun henteu ningali yén anjeun kedah waspada.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.