Pidéo: Revolusi Média Sosial - Parodi

parodi révolusi média sosial

Kami parantos ngeposkeun séri média sosial puteran video dumasar tina Erik Qualman's Socialnomics. Aranjeunna wawasan sareng pinuh ku statistik anu pikasieuneun ngeunaan kumaha média sosial ngarobah cara urang hirup, damel sareng komunikasi saling.

Parodi ieu lucu teuing pikeun henteu kabagi. Jalma-jalma nyarios yén nalika anjeun néang bebeneran ... éta nalika kaayaan janten lucu. Jigana video ieu ngan éta!

Revolusi Média Sosial - Parodi

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.