Kumaha Ngitung Balik deui dina Investasi Pamasaran Média Sosial Anjeun

Media Sosial ROI

Nalika pamasar sareng platform média sosial parantos asak, urang nuju mendakan langkung seueur perkawis tibalik sareng handapna investasi dina média sosial. Anjeun bakal ningali yén kuring sering kritis kana ekspektasi anu ditetepkeun ku konsultan média sosial - tapi éta henteu hartosna kuring kritis kana média sosial. Kuring ngahémat ton waktos sareng usaha ku ngabagi hikmah sareng sasama sareng ngobrol sareng mérek online. Kuring henteu ragu yén waktos kuring nyéépkeun kana média sosial parantos janten investasi anu luar biasa pikeun perusahaan, publikasi kuring, sareng karir kuring.

Masalahna mangrupikeun perkawis ekspektasi boh pangukuran, sanaos. Ieu conto: Pelanggan ngawadul ngalangkungan Twitter sareng perusahaan langsung ngabales, sacara leres ngabenerkeun masalah pikeun konsumén dina waktos anu adil sareng tepat waktu. Pamirsa palanggan éta ningali kalakuan éta sareng ayeuna ngagaduhan kesan positif pikeun perusahaan. Kumaha anjeun ngukur pangasilan dina investasi? Ku langkungna waktos, anjeun tiasa tiasa ku ngukur sentimen mérek anjeun sareng hubunganana pikeun pendapatan sareng ingetan sacara umum ... tapi éta henteu gampang.

44% CMO nyatakeun yén aranjeunna henteu acan tiasa ngukur pangaruh média sosial dina bisnisna. Nanging, éta leres-leres kahontal pikeun firma sadaya jinis

Langkung sering tibatan henteu, perusahaan hoyong ngukur média sosial ROI pamasaran ku langsung atribut unduhan, démo, pendaptaran, atanapi penjualan ka pembaruan Tweet atanapi Facebook. Sanaos éta pangagem umum panghandapna tina média sosial ROI, éta henteu salawasna masuk akal. Naha prospek anjeun dina média sosial pikeun ngagaleuh produk atanapi jasa anjeun? Kacida cangcaya dina kaseueuran industri - sanaos kajadian ti jaman ka jaman.

4 Léngkah pikeun Ngukur Balik deui dina Invesasi Pamasaran Média Sosial

Émut yén anjeun panginten henteu ngagaduhan ieu dina waktos anjeun mutuskeun ngamimitian ngukur. Éta panginten anjeun netepkeun sumber sareng anggaran pikeun dianggo dina média sosial sahenteuna sababaraha bulan pikeun nangtoskeun naon deui anjeun.

  1. Nangtukeun Tujuan Anu Diukur - Éta tiasa saderhana ngawangun kasadaran atanapi langkung jauh kana papacangan, ngawangun wewenang, konvérsi, ingetan, upsell, atanapi ningkatkeun pangalaman pelanggan sacara umum.
  2. Napelkeun Nilai pikeun Unggal Peta - Ieu mangrupikeun padamelan anu sesah, tapi naon ajénna ngadidik, ngiringan, sareng ngalayanan palanggan anjeun dina média sosial? Sugan ngabagi prospek sareng konsumén anjeun - ngabandingkeun jalma anu nuturkeun sareng terlibat sareng anjeun online versus anu henteu. Naha aya paningkatan ingetan? Ngaronjat kasempetan upsell? Waktos langkung gancang pikeun nutup? Ukuran kontrak anu langkung ageung?
  3. Ngitung Biaya Usaha Anjeun - Sakumaha seueur waktos anu diperyogikeun sareng kumaha éta ditarjamahkeun ka padamel sareng manajemén mayar? Sakumaha seueur anjeun nyéépkeun platform pikeun ngatur média sosial? Sakumaha seueur artos anjeun nyéépkeun nalika ngabalikeun duit atanapi ngirangan masalah jasa palanggan? Naha anjeun nyéépkeun artos dina panilitian, latihan, konperénsi, jst? Sadayana éta kedah dilebetkeun kana perhitungan ROI.
  4. Nangtukeun ROI - ((Total Pendapatan Dihaturkeun kana Média Sosial - Total Biaya Média Sosial) x 100) / Total Biaya Média Sosial.

Kieu infographic lengkep ti MDG, ngaliput kumaha ngartikeun tujuan anu tiasa diukur, masihan nilai pikeun unggal kagiatan, sareng ngitung biaya umum tina usaha anjeun Kumaha Ngukur ROI Média Sosial:

Media Sosial ROI

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.