3 Hal Run-DMC Diajar Kuring Ngeunaan Média Sosial

Run-DMC Gambar kahadean Flickr http://www.flickr.com/photos/johannahobbs/
Run-DMC Gambar kahadean Flickr http://www.flickr.com/photos/johannahobbs/

Run-DMC Gambar kahadean Flickr http://www.flickr.com/photos/johannahobbs/

Sebut kuring produk pendidikan seni liberal, tapi kuring yakin yén pandangan dunya salah kedah diinformasikeun ku seueur sumber sareng pangalaman anu mungkin. Maca buku pangénggalna ku ahli dina bidang anjeun hébat. Mésér saloba tulisan blog sareng artikel berita anu anjeun tiasa ngeunaan industri anjeun mangpaat. Hadiran konperénsi sareng lungguh dina presentasi pikeun mayunan karir anjeun disarankeun.

Tapi éta ogé penting pikeun ningali di luar orbit biasa pikeun ngabentuk sudut pandang anjeun. Aya dunya ageung ageung di luar sana, sareng upami anjeun henteu ngamangpaatkeun éta sapinuhna anjeun bakal leungit.

Kalayan diémutan éta, nyanggakeun kuring nundung ka Kings of Rock, karuhun hip-hop, Ngajalankeun-DMC, sareng naon anu aranjeunna ngajarkeun kuring ngeunaan média sosial.

Anjeun Teuing Ngobrol

Kamana waé anjeun angkat, henteu dimana anjeun dimana / Abdi nyarios anjeun nyarioskeun hal ieu, sareng anjeun nyarioskeun perkawis éta… Anjeun nyarios nalika anjeun hudang, kuring nguping anjeun nyarios nalika anjeun bobo / Naha aya anu kantos ngawartosan anjeun, omongan éta murah ?

Sambel klasik ngalawan Twitter nyaéta "Kuring henteu paduli maca ngeunaan naon anu di pikaresep jalma pikeun tuang siang." Sanaos jelas yén aya langkung seueur manpaat pikeun Twitter sareng saluran média sosial sanés tibatan ngan ukur merinci kabiasaan kuliner hiji, mungkin pikeun langkung-bagikeun teuing.

Aya seueur panilitian sareng infografis anu ngiringan nyayogikeun bukti pikeun jumlah pangsaéna pangsa média sosial per dinten. Kuring bakal ngasongkeun kecerdasan ti pihak anjeun sareng henteu ngajelaskeun langkung jauh ngeunaan anu gampang sayogi.

Rada kuring nyarankeun akal sehat sederhana dina masalah éta. Teu aya anu resep di-deluged-slash-spammed, sanaos aranjeunna milih ngalanggan postingan anjeun. Kuantitas sama sekali henteu mutlak kualitas, utamina upami éta hartosna nganggu pengikut anjeun dugi ka pangaluaran.

Éta Tricky

Pantes pikeun ngagugulung sajak, ngagugulung sajak anu pas dina waktosna, matak hésé.

Salah sahiji tujuan utami Dursasana média sosial nyaéta amplifikasi: ngayakinkeun fans anjeun sareng pengikut anjeun janten pangacara brand anjeun sareng pesen ku ngabagi eusi deui anjeun. Pengikut ieu ogé nuturkeun seueur merek, selebriti, sareng réréncangan pribadi na. Kumaha anjeun motong sadaya noise anu sanés sareng ngainspirasi tindakan?

Salah sahiji cara nyaéta ngaoptimalkeun waktos posting anjeun pikeun ngabantosan eusi anjeun menonjol. Henteu aya kakurangan data anu nunjukkeun dinten sareng waktos tinangtu langkung saé pikeun masang kontén janten langkung gampang ditingali. Mangrupikeun ide anu saé pikeun ngamangpaatkeun data ieu sareng ngalakukeun sagala anu anjeun tiasakeun supaya kontén anjeun kaluar payun.

Hollis Crew (Hancur Alur 2)

Ngagaduhan rima sapertos def, rima, sajak galore / pantun anu anjeun pernah nguping sateuacanna / Ayeuna upami anjeun nyarioskeun ngupingkeun sajak kuring, urang kedah ngalawan / Kusabab kuring ngan ukur nyieun sajak super-def tadi peuting.

Salaku unggal pembaruan ngajantenkeun aranjeunna langkung palinter, mesin pencari ngorondang kontén langkung seueur sapertos cara manusa. Ieu hartosna aranjeunna, sapertos pamiarsa anjeun, langkung resep kana eusi aslina. Eusi anu anyar sareng teras-terasan seger kalayan sudut pandang unik anjeun (atanapi merk anjeun) penting pisan pikeun kéngingkeun sareng ngajaga hiji hal ieu.

Éta sadayana pikeun gampang nipu jalan anjeun kana kontén seger ku ngabéréskeun atanapi nyebarkeun siaran pers atanapi eusi sindikasi. Anjeun kedah pastikeun anjeun nyebarkeun kontén anu pikaresepeun, relevan sareng berharga, sareng di luhur sadayana aslina. Upami teu kitu anjeun teu ngagaduhan nilai dalil anu unik, sareng anjeun henteu nyayogikeun inpormasi atanapi wawasan anu anyar. Éta cara gancang ka kota hantu média sosial.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.