Urang sebut waé Média, éta saéstuna Sedeng

média sosialDefinisi média nyaéta:

Media: sarana komunikasi, sapertos radio sareng televisi, koran, sareng majalah, anu ngahontal atanapi mangaruhan jalma lega

Kuring nempatkeun tekenan kana lega. Sakumaha leresna yén Facebook atanapi Twitter atanapi Jaringan Sosial anu sanés nyaéta Média Sosial sapertos telepon. Telepon mangrupikeun alat. Facebook jeung Twitter nyaéta pakakas. Aranjeunna nyayogikeun gerbang ngalangkungan médium.

Sedeng: agénsi panganteur, hartosna, atanapi instrumen ku naon hal ditepikeun atanapi dihontal: Kecap mangrupikeun medium éksprési.

Kami henteu sadayana linggih sareng ningali Facebook dina komputer urang, urang komunikasi sareng éta sareng ngamanfaatkeunana pikeun komunikasi sareng anu sanés. Salaku média, penting pikeun Pemasar pikeun ngenalkeunana sapertos kitu… ieu hartosna aranjeunna henteu ngan saukur tiasa ngeposkeun hiji hal di luar sana sareng ngarepkeun aya kajadian, aranjeunna kedah ilubiung pikeun jantenkeun.

3 Komentar

  1. 1

    Abdi satuju pisan. Jigana jalma meunang interaksi jeung aspék pribadi tina Facebook, tapi dunya bisnis slow nyekel on.

    Utamana didieu di Northern Indiana dimana kuring terus ningali conto dimana wewengkon ieu ngan teu "meunang eta".

  2. 2

    Nice pos dieu. sanajan pondok éta informatif tur langsung ka titik utama. Média henteu ngan ukur ngeunaan pamasaran, éta ngahubungkeun, berinteraksi sareng komunikasi sareng komunitas.. Pikeun ngajantenkeun hal-hal, anjeun kedah leres-leres damel pikeun éta. Investasi waktos sareng usaha mangrupikeun konci pikeun ngahontal anu bakal kajantenan.

  3. 3

    Leres yén urang henteu tiasa ngan ukur ngeposkeun hiji hal sareng calik ngantosan hiji hal anu hébat kajadian tanpa partisipasi nyata. Sareng kuring mangrupikeun pamilon aktif anu hébat dina média ieu tapi henteu kantos gaduh hasil anu ageung sareng aranjeunna.

    Naon anu anjeun pikir kuring kedah ngamimitian ngalakukeun béda ayeuna?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.