Infographic: 21 Statistik Media Sosial Anu Satiap Marketer Kedah Terang Dina 2021

Statistik Media Sosial Infographic pikeun 2021

Teu diragukeun yén pangaruh média sosial salaku kanal pamasaran ningkat unggal taun. Sababaraha platform timbul, sapertos TikTok, sareng sababaraha tetep ampir sami sareng Facebook, ngarah kana parobihan progresif dina paripolah konsumen. Nanging, mangtaun-taun jalma biasa kana mérek anu dipidangkeun dina média sosial, janten para pemasar kedah nyiptakeun pendekatan énggal pikeun ngahontal kasuksésan dina saluran ieu.

Éta sababna naha ningali mata kana tren pangpentingna penting pisan pikeun propésional pamasaran. Kami di YouScan mutuskeun pikeun nyederhanakeun tugas ieu pikeun anjeun sareng nyiapkeun infographic anu ngandung fakta sareng statistik sapertos jinis eusi anu pikaresep dina platform anu béda, paripolah konsumen online, ngabandingkeun Dursasana dina sababaraha platform.

Statistik Pidéo Média Sosial:

  • Ku 2022, 84% sadaya eusi dina média sosial bakal dipidangkeun dina video.
  • 51% merek parantos aya ngagunakeun pidéo tibatan gambar dina Instagram.
  • 34% lalaki sareng 32% awéwé milarian video atikan.
  • 40% pangguna hoyong ningali deui aliran mérek.
  • 52% pangguna langkung resep nonton 5-6 menit pidéo gumantung kana platform.

Statistik Kandungan Media Sosial:

  • 68% pangguna mendakan eusi branded pikaboseneun sareng henteu pikaresepeun.
  • 37% pangguna média sosial ngagulung eupan anu dipilari wartos. 35% pangguna milari raramean.
  • Memes parantos ngaleuwihan emoji sareng GIF dina popularitas sareng ayeuna janten alat komunikasi primér online.
  • Ngayakeun kontén mangrupikeun nomer 1 alesan pikeun ngagunakeun TikTok.

Statistik Konsumén sareng Pamirsa Media Sosial:

  • 85% tina TikTok pamaké ogé ngagunakeun Facebook, atanapi 86% tina Twitter pemirsa ogé aktip dina Instagram.
  • 45% pangguna sadunya langkung resep milari mérek dina média sosial tibatan dina mesin pencari.
  • 87% pangguna ngaku yén média sosial ngabantosan aranjeunna pikeun ngadamel kaputusan beuli.
  • 55% pangguna gaduh mésér barang langsung dina platform média sosial.

Statistik Pangaruh Media Sosial:

  • Unggal $ 1.00 nyéépkeun hubungan ngawangun sareng influencers mulih rata-rata $ 5.20.
  • 50% tina Twitter pangguna kantos ngagaleuh hiji hal saatos ngalaksanakeun tweet pangirut.
  • 71% tina pangguna ngadamel kaputusan beuli dumasar kana rekomendasi influencer dina jaringan sosial.
  • Mikro-pangaruh kagungan tingkat Dursasana 17.96% dina TikTok, 3.86% dina Instagram, sareng 1.63% dina YouTube, ngahasilkeun langkung Dursasana tibatan Mega-influencer anu ngagaduhan tingkat Dursasana 4.96% dina TikTok, 1.21% dina Instagram, sareng 0.37% dina YouTube.

Statistik Platform média sosial:

  • 37% pangguna TikTok gaduh panghasilan rumah tangga tina $ 100k + taunan.
  • 70% nonoman percanten YouTubers aranjeunna nuturkeun, langkung seueur tibatan selebriti sanés.
  • 6 kaluar 10 Pamaké YouTube leuwih condong nuturkeun nasehat vlogger tibatan host TV atanapi aktor naon waé.
  • 80% jalma resep kana produk meuli éta saatos nonton ulasan di YouTube.
  • Dina 2020, tingkat Dursasana dina Instagram ningkat ku 6.4%. Dina waktos anu sasarengan, jumlah tulisan dina feed Instagram ragrag: seueur merek ngalihkeun langkung seueur carita.

Ngeunaan YouScan

YouScan mangrupikeun platform intél média sosial anu dikuatkeun ku AI ku kamampuan pangakuan gambar anu ngarah kana industri. Kami ngabantosan usaha ngaanalisis pendapat konsumén, mendakan wawasan anu tiasa dipilampah, sareng ngatur reputasi brand.

statistik média sosial 2021

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.