Média Sosial ngeunaan Eksekusi

potong média sosial pamasaran

Nalika kuring damel sareng klien dina pamasaran langsung, rumusna lumayan saderhana. Angka saha sareng dimana konsumén anjeun cicing, teras milari prospek sapertos aranjeunna. Ngaéksekusi, ngukur, nyaring - teras ngalakukeun éta sadayana deui.

Média Sosial mah béda, sareng meureun éta sababna perusahaan condong isin ti dinya. Hasilna henteu sakumaha diprediksi. Biasana sakedik atanapi henteu aya conto na beres leres atanapi henteu aya kasempetan pikeun konteks sababaraha ningali kumaha sésana réaksi.

Média Sosial mangrupikeun hal anu diperyogikeun perusahaan anjeun dina sirahna, teras ngaréaksikeun sareng ngalih sareng pemirsa. Upami anjeun percanten kana produk sareng jasa anjeun sareng anjeun leres-leres hoyong ngahontal massa, maka teu aya kasempetan anu langkung saé sapertos ayeuna. Perusahaan anu nangtung ngantosan, atanapi langkung parah - nyobian nyonto batur - anu éléh ageung.

Paul di Buzz Marketing nyerat tulisan anu hébat dina dinten anu sanés, Pasar pikeun Ngarobih Paripolah Pelanggan, sanés Sikep. Paripolah palanggan tiasa kapangaruhan, tapi perusahaan kedah tiasa bebek, ngalih sareng pencét nalika aranjeunna kedah. Sanés kaulinan catur, namung gelut di jalan.

Konsumén nangtang anjeun maranéhanana turf, sanés milik anjeun. Nalika anjeun ngéléhkeun, anjeun bakal meunang ageung. Tapi upami anjeun henteu némbongan atanapi, langkung parah, anjeun éléh gelut di hareupeun prospek sareng palanggan anu sanés, anjeun badé milarian jalan kosong.

Janten arah mana anu anjeun candak kana pot emas? Sacara sederhana, anjeun henteu milari arah - anjeun ngan ukur ngamimitian jalan satapak. Média Sosial ngeunaan jalan anu kirang dituju, sanés jalan anu keok dugi ka maot.

Naon anu anjeun badé lakukeun ngeunaan éta?

  • Sabaraha jaringan sosial anjeun sareng padamel anjeun ilubiung dina anu dipimpin ku anu sanés (bahkan ku persaingan)? Naon waé jaringan régional?
  • Sabaraha média sosial anyar anu anjeun uji coba. Naha perusahaan anjeun gaduh Twitter akun? A Youtube Saluran?
  • Sabaraha acara régional anjeun ilubiung dina… atanapi langkung saé ... naha anjeun mingpin? Naha anjeun nyandak ahli sanés pikeun ngabantosan konsumén anjeun di daérah anu anjeun henteu ngagaduhan kaahlian?
  • Naha blog perusahaan anjeun? Naha palanggan anjeun? Naha pagawé anjeun? Naha anjeun henteu terang?

Ieu anu saderhana pikeun dicobian. Pasang akun Twitter pikeun perusahaan anjeun sareng gaduh daptar jalma anu ngawaskeunana. Unggal-unggal anjeun nambihan eusi kana situs anjeun, ngajadikeun otomatis pengumuman ka Twitter. Anjeun panginten kagét ku seueur jalmi anu resep!

Eureun ngarencanakeun. Ieu sanés anu tiasa diantosan kanggo nyiptakeun rencana anu sampurna… ieu mangrupikeun hal anu anjeun kedah laksanakeun. Dinten ayeuna. Ayeuna.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Éta pasti pabalatak - tapi kuring pikir éta tiasa diatur sareng diarahkeun waktos. Jigana masalah anu gaduh perusahaan nyaéta aranjeunna gaduh ekspektasi tina naon anu bakal kajadian.

      Nalika aranjeunna mimiti ngamimitian, éta ekspektasi biasana ngalayang kaluar tina jandéla sareng waktos triage hits. Upami perusahaan tiasa 'nguji cai' sareng merhatoskeun arah anu aranjeunna jalan, kuring yakin yén éta ngagaduhan kasempetan anu langkung saé pikeun nyegah bencana sareng ngundang kasempetan.

      Gening Steve! Alus ningali anjeun!
      Doug

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.