Sahkeun Stratégi Média Sosial Anjeun Ngalawan Daptar Mariksa 8-Titik ieu

strategi média sosial pikeun kauntungan

Kaseueuran perusahaan anu sumping ka kami pikeun bantosan média sosial ningali média sosial salaku saluran penerbitan sareng akuisisi, parah ngawatesan kamampuanna pikeun numuh kasadaran merek, wibawa, sareng konversi online. Aya seueur deui média sosial, kalebet ngupingkeun palanggan sareng pesaing anjeun, ngembangna jaringan anjeun, sareng ngembang wibawa jalma sareng merk anjeun online. Upami anjeun ngawatesan diri ngan ukur nyebarkeun sareng ngarep-arep penjualan di ditu di dieu, anjeun bakal kuciwa.

Média sosial tiasa janten tempat kaulinan pikeun palanggan anjeun, tapi sanés kanggo perusahaan anjeun. Pikeun bisnis, pamasaran média sosial kedah diperhatoskeun sakumaha serius sakumaha prakarsa pamasaran sanésna upami anjeun hoyong ningali hasilna. Atanapi, langkung khusus, kauntungan. MDG Iklan

ieu 8-Point Checklist ka Média Sosial Marketing tina MDG Advertising nyayogikeun langkung seueur wawasan sareng detil kana program pamasaran média sosial saimbang, diantarana:

  1. Strategi - Konci pikeun kasuksésan média sosial nyaéta kamampuan ngembangkeun eusi, prosés, promosi, sareng strategi pangukuran anu ngadorong kaasih, hormat, sareng kapercayaan pangguna média sosial dina merk anjeun. Hiji daérah dina bagian ieu anu henteu dibahas panjangna nyaéta gaduh strategi jual sosial anu hadé dimana tim penjualan anjeun ngembang sareng ngalibetkeun jaringanna.
  2. Inok Platform Sosial - Ngidentipikasi dimana prospek anjeun, konsumén, sareng pesaing sareng kumaha anjeun bakal ngamangpaatkeun kaunggulan sareng kalemahanana mangrupikeun aspek kritis tina strategi média sosial.
  3. Ngartos Téhnologi - pamahaman anu tuntas ngeunaan kamampuan platform pamasaran média sosial pikeun multi-lokasi, e-commerce, generasi kalungguhan, jangkauan influencer, pelacakan panggilan, penerbitan sosial, pangukuran sosial, pamariksaan ulasan, desain grafis sosial, iklan média sosial, optimasi halaman badarat , antrian sareng kontrol eusi, ogé kamampuan eusi anu dihasilkeun ku pangguna (UGC).
  4. Média Dibayar Sosial - Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram, sareng Youtube-sadayana ngagaduhan metodologi anu kuat pikeun sasaran sareng ngamajukeun kontén anjeun.
  5. Pangwangunan Eusi - Eusi mangrupikeun tuangeun anu dipikahoyong ku pemirsa sareng komunitas anjeun. Tanpa strategi eusi anu saé, anjeun moal narik perhatian sareng ngabagi dina média sosial.
  6. Tanggapan Palanggan (Manajemén Reputasi Online / ORM) - Pemantauan sosial pikeun ngatur reputasi online anjeun ogé ngaréaksikeun sareng ngaréspon komunikasi krisis anu penting ayeuna. Kamampuh anjeun ngaréspon sareng ngaréspon gancang kana masalah layanan palanggan atanapi krisis nyayogikeun konsumén pikeun tingkat hormat sareng kapercayaan anu anjeun tiasa leungit.
  7. Meunteun Patuh & Resiko - Prosés marios pikeun mastikeun patuh pangaturan sareng mitigasi résiko mangrupikeun ciri anu penting tina platform média sosial sareng prosés média sosial anu suksés.
  8. Pangukuran - Naha éta kasadaran, Dursasana, otoritas, ingetan, konvérsi, upsells, atanapi pangalaman, unggal strategi média sosial kedah ngagaduhan alat anu dilaksanakeun pikeun ngukur pinuh indikator kinerja konci stratégi.

Ieu infographic lengkep - pastikeun anjeun parios ieu ngalawan strategi anjeun pikeun mastikeun yén anjeun ngawangun program média sosial anu nguntungkeun.

Stratégi Média Sosial

7 Komentar

  1. 1

    Teu bisa ngomong teu satuju. Kaseueuran perusahaan sigana henteu gaduh strategi média sosial, tapi teras deui seueur perusahaan sigana henteu kalakuanana dina cara anu gaul di mana waé!

  2. 2

    Tinimbang unfollowing jalma sangkan Twitter leuwih "bermakna tur bisa diatur," Kuring geus ngagunakeun daptar Twitter beuki loba. Naha daptar éta lokal pikeun Indy, anu aya hubunganana sareng industri atanapi bahkan pikeun mariksa warta olahraga, aranjeunna ngajantenkeun langkung produktif.

    • 3

      Sareng anjeun panginten kedah gaduh judulna, "Strategi média sosial anjeun omong kosong." Tétéla éta tiis sumpah.

    • 5

      @chuckgose pamikiran anu saé ngeunaan kumaha alat sosial janten langkung gampang diurus nganggo alat sapertos daptar, tapi henteu yakin yén ieu ngabéréskeun masalah. Sajauh gaduh strategi média sosial sareng netepkeun nilai - nalika anjeun ngawakilan merek - éta bagian "nilai" anu kedah dirobih pikeun jalma. Nangtukeun naon hartina jeung kumaha jeung iraha eusi téh bermakna nyaeta dimana paling sono parahu.

      • 6

        Abdi satuju pisan. Kuring ngan ngarujuk kana @douglaskarr:disqus 'titik ngeunaan unfollowing jalma pikeun ngurangan noise. Aya seueur akun anu kuring lacak ku nambihanana kana daptar tapi henteu sacara resmi dituturkeun. 

  3. 7

    ceuk alus. Bisa jadi tangguh pikeun nolak réaksi jerk dengkul ngagunakeun média sosial pikeun ngajual, ngajual, ngajual, tapi ampir sok backfires! Kuring ogé satuju sareng @chuckgose:disqus ngeunaan nyiptakeun daptar Twitter pikeun ngirangan sora. Ku cara éta anjeun tiasa nuturkeun sadaya jalma anu anjeun pikahoyong (#smb info, warta dunya, inpormasi horoskop, anjeun namina!) sareng tiasa tetep tiasa diurus sareng komprehensif. Hatur nuhun tips Doug!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.