Analitis + Kreatif = Media Sosial Kasuksésan

doug_patchNaon ciri anu ngajalankeun kasuksésan dina média sosial? Nalika urang terus tumuh dina damel, urang milarian bakat sareng peryogi campuran anu pas.

Anak kuring murid murid matematika honors… sareng musisi. Putri abdi penyanyi ... sareng ahli matematika. Abdi analitis pisan ... tapi resep kreatif dina nulis sareng desain kuring. Musik pasti mangrupikeun konci pikeun kasuksesan pikeun putra sareng putri. Abdi sanés musisi, tapi hobi kreatif anu kuring damel parantos ngabantosan kasuksésan kuring. Kuring yakin latihan kreativitas di luar padamelan anjeun ngabantosan nalika nganalisis sareng ngarengsekeun masalah dina padamelan anjeun - pamustunganana ngakibatkeun kasuksésan anjeun.

Abdi henteu nganggap nyalira salaku ahli dina Média Sosial tapi kuring gaduh pangalaman anu cekap dina éta pikeun ngabantosan perusahaan ngalangkungan lapangan tambang sareng ngabantosan aranjeunna ngungkit mediums aub. Ampir unggal dinten kuring damel dina tulisan blog, presentasi, pidato, desain email sareng desain wéb. Masing-masing ieu mangrupikeun outlet kreatif pikeun kuring.

Upami kuring nyusun waktos kuring, éta ~ 50% kreatif sareng ~ 50% strategis / analitis. Kuring henteu yakin yén kuring tiasa siga kereatip dina solusi kuring damel sareng palanggan sareng batur sapagawean upami kuring henteu ngagaduhan outlet anu ngabutuhkeun kuring pikeun latihan dina unggal dinten. Kuring sukur yén kuring terus ditantang pikeun nyiptakeun solusi kreatif - naha éta desain panganteur pangguna atanapi kecap-kecap pikeun posting blog anu ngahibur.

Nalika kuring ningali ka seueur réréncangan dina bisnis anu suksés, aranjeunna ngagaduhan toko kreativitas anu sami. Seueur diantara aranjeunna ngalakukeun pangembangan boh desain grafis. Sababaraha musisi sareng anu sanésna fotografer. Lumayan mangrupikeun atlit ... tapi sanés atlit saderhana, éta balokan cai bodas, pembalap petualangan atanapi pelari maraton. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun kreativitas anu diperyogikeun pikeun ngamungkinkeun awak anjeun ngadorong tantangan-tantangan éta.

Abdi teras-terasan nguping naon anu dilakukeun ku réréncangan di luar tempat aranjeunna tugas. Seueur jalma anu henteu ngabédakeun antara sisi kréatip padamelan kuring sareng analitis, tapi éta pasti hal anu kuring sanggup ngetok. Kuring terang nalika kuring nganggo solusi tina unggal jinis pamikiran pikeun ngabéréskeun anu sanésna sareng kuring kedah sering ngalakukeun hal éta. Butuh latihan anu tetep sareng nyetél denda.

99% waktos, dina pangalaman kuring, bagian anu sesah ngeunaan kreativitas henteu datang sareng anu teu kantos dipikirkeun sateuacana. Bagian anu sesah nyaéta ngaéksekusi hal anu anjeun pikirkeun. Seth Godin

Abdi resep pikeun pamiarsa tulisan ieu ngabagi sisi kreatifna sareng blog atanapi komentar kumaha éta sacara suksés mangaruhan kamampuan ngalaksanakeun tanggung jawab padamelan na. Mangga bagi!

5 Komentar

  1. 1

    Nalika kuring mimiti ngamimitian karir, kuring bakal méakkeun sababaraha dinten nyerat sareng ngarahkeun seni usaha mail langsung. Leres pisan-brained. Teras wengi, kuring nyerat program basis data pikeun ngalacak hasil mail pikeun klien nirlaba kuring anu henteu mampuh ngarangkep dana-dana khusus dina waktos éta. Pisan kénca-otak.

    Teras, nalika kuring kirang kalibet dina sisi kreatif ngeunaan réspon langsung, pamajikan sareng kuring ngiringan nyerat kartun hiji-panel pikeun koran mingguan (versi Milwaukee tina "The Reader" Chicago, anu disebat Mingguan Milwaukee). Kuring ngalakukeun sadayana kartun pikeun éta.

    Matak pikaresepeun ningali sabaraha sering kuring nyobian nyampur duanana jinis kagiatan. Éta salah sahiji alesan kuring ngalakukeun naon anu kuring lakukeun pikeun kahirupan sanajan kuring henteu dibayar.

    Hatur nuhun pikeun nyandak topik anu pikaresepeun ieu (sahenteuna ka ME!). Kuring ngarepkeun naon anu dilakukeun ku batur pikeun ngoréskeun duanana anu kreatif sareng analitis!

    • 2

      "Abdi ngalakukeun naon anu kuring lakukeun pikeun kahirupan sanajan kuring henteu dibayar." - anu nyarios sadayana, Jeff! Saur kuring dina kaayaan anu sami ... sanaos kuring kedah ngalakukeun naon kanggo mayar tagihanana. 🙂

  2. 3

    Abdi mangrupikeun desainer grafis siang, nanging salami bulan Januari-April, kuring damel padamelan kadua pikeun pajak. Kusabab éta dua béda pisan, kuring henteu capé uteuk sapertos padamelan kadua waktos damel anu langkung mirip sareng padamelan sadidinten.

    Nalika kuring ngarancang hal, ngagunakeun kadua sisi otak kuring ngabantosan kuring janten praktis sareng kréatip. Éta ogé ngajantenkeun kuring janten berharga di kantor, kuring tiasa nyarankeun ideu anu tiasa ngabantosan bisnis urang, nanging henteu saé biasa pikeun masihan kami anut.

  3. 5

    Abdi damel sareng téknologi, tapi kuring ogé musisi. Jigana tiasa ngaluarkeun tanaga musik kuring ngabantosan fokus kuring sareng ngamungkinkeun kuring damel langkung éfisién.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.