Analitis + Kreatif = Media Sosial Kasuksésan

doug_patchNaon ciri anu ngajalankeun kasuksésan dina média sosial? Nalika urang terus tumuh dina damel, urang milarian bakat sareng peryogi campuran anu pas.

Anak kuring murid murid matematika honors… sareng musisi. Putri abdi penyanyi ... sareng ahli matematika. Abdi analitis pisan ... tapi resep kreatif dina nulis sareng desain kuring. Musik pasti konci pikeun kasuksesan pikeun putra sareng putri kuring. Abdi sanés musisi, tapi hobi kreatif anu kuring damel parantos ngabantosan kasuksésan kuring. Kuring yakin latihan kreativitas di luar padamelan anjeun ngabantosan nalika nganalisis sareng ngarengsekeun masalah dina padamelan anjeun - pamustunganana ngabalukarkeun kasuksésan anjeun.

Abdi henteu nganggap dirina salaku ahli dina Média Sosial tapi kuring gaduh pangalaman anu cekap dina éta pikeun ngabantosan perusahaan ngalangkungan lapangan tambang sareng ngabantosan aranjeunna ngungkit mediums aub. Ampir unggal dinten kuring damel dina tulisan blog, presentasi, pidato, desain email sareng desain wéb. Masing-masing ieu mangrupikeun outlet kreatif pikeun kuring.

Upami kuring nyusun waktos kuring, éta ~ 50% kreatif sareng ~ 50% strategis / analitis. Kuring henteu yakin yén kuring tiasa siga kereatip dina solusi kuring damel sareng palanggan sareng batur sapagawean upami kuring henteu ngagaduhan outlet anu ngabutuhkeun kuring pikeun latihan dina unggal dinten. Kuring sukur yén kuring terus ditantang pikeun nyiptakeun solusi kreatif - naha éta desain panganteur pangguna atanapi kecap pikeun posting blog anu ngahibur.

Nalika kuring ningali ka seueur réréncangan dina bisnis anu suksés, aranjeunna ngagaduhan toko kreativitas anu sami. Seueur diantara aranjeunna ngalakukeun pangembangan boh desain grafis. Sababaraha musisi sareng anu sanésna fotografer. Lumayan mangrupikeun atlit ... tapi sanés atlit saderhana, éta balokan cai bodas, pembalap petualangan atanapi pelari maraton. Abdi henteu tiasa ngabayangkeun kreativitas anu diperyogikeun pikeun ngamungkinkeun awak anjeun ngadorong tantangan-tantangan éta.

Abdi teras-terasan nguping naon anu réréncangan di luar tempat aranjeunna tugas. Seueur jalma anu henteu ngabédakeun antara sisi kréatip padamelan kuring sareng anu analitis, tapi éta pasti hal anu kuring sanggup ngetok. Kuring terang nalika kuring nganggo solusi tina unggal jinis pamikiran pikeun ngabéréskeun anu sanésna sareng kuring kedah sering ngalakukeun hal éta. Butuh latihan anu tetep sareng nyetél denda.

99% waktos, dina pangalaman kuring, bagian anu sesah ngeunaan kreativitas henteu datang sareng anu teu kantos dipikirkeun sateuacana. Bagian anu sesah nyaéta ngaéksekusi hal anu anjeun pikirkeun. Seth Godin

Abdi resep pikeun pamiarsa tulisan ieu ngabagi sisi kreatifna sareng blog atanapi komentar kumaha éta sacara suksés mangaruhan kamampuan ngalaksanakeun tanggung jawab padamelan na. Mangga bagi!

5 Komentar

  1. 1

    Nalika kuring mimiti ngamimitian karir kuring, kuring bakal nyéépkeun dinten-dinten kuring nyerat sareng ngarahkeun usaha surat langsung. Otak katuhu pisan. Lajeng peuting, abdi kukituna nulis program database pikeun ngalacak hasil mail pikeun klien nirlaba kuring anu teu bisa mampuh bungkusan-raising dana ngaropéa kaluar dina waktu éta. Pisan otak kénca.

    Engké, nalika kuring kurang kalibet dina sisi kreatif respon langsung, kuring jeung pamajikan kuring co-write a kartun hiji-panel pikeun koran mingguan (versi Milwaukee tina Chicago urang "The Reader," disebut Milwaukee Weekly). Kuring ngalakukeun sadayana kartun pikeun éta.

    Éta pikaresepeun pikeun ningali sabaraha sering kuring nyobian nyampur dua jinis kagiatan. Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan kuring ngalakukeun naon anu kuring lakukeun pikeun hirup sanajan kuring henteu dibayar.

    Hatur nuhun pikeun bringing up topik metot ieu (ka kuring sahenteuna!). Kuring ngarepkeun naon anu dilakukeun ku batur pikeun ngeruk gatal kreatif sareng analitis!

    • 2

      "Kuring bakal ngalakukeun naon anu kuring lakukeun pikeun hirup sanajan kuring henteu dibayar." - nu nyebutkeun eta sadayana, Jeff! Saur kuring dina kaayaan anu sami… sanaos kuring kedah ngalakukeun hiji hal pikeun mayar tagihanana. 🙂

  2. 3

    Abdi desainer grafis ku dinten, tapi salami sasih Januari-April, abdi nyandak padamelan kadua ngalaksanakeun pajeg. Kusabab duanana béda sacara radikal, kuring henteu bosen-bosen sapertos kuring gaduh padamelan paruh waktu kadua ngalakukeun anu langkung mirip sareng padamelan abdi.

    Nalika kuring ngarancang hiji hal, ngagunakeun dua sisi otak kuring ngabantosan kuring janten praktis sareng kreatif. Éta ogé ngajantenkeun kuring teu ternilai di kantor, kuring tiasa nyarankeun ideu anu tiasa ngabantosan bisnis urang, tapi rada luar biasa pikeun masihan kami kauntungan.

  3. 5

    Abdi damel sareng téknologi, tapi kuring ogé musisi. Panginten kuring tiasa ngaluarkeun énergi musik kuring ngabantosan fokus kuring sareng ngamungkinkeun kuring damel langkung éfisién.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.