Survey Média Sosial Bagéan 2 - Tingali Deukeut dina Facebook

Dina Juni kami ngayakeun survey singget pikeun ngartos kumaha pamilik usaha alit (1 - 25 padamel) ngagunakeun média sosial.

Sanaos aya sababaraha survey ningali kumaha perusahaan Fortune 500 lebet kana dunya média sosial aya sakedik kontén ngeunaan firma anu langkung alit. Kami hoyong terang naha firma leutik ngarah atanapi katinggaleun réncangna anu langkung ageung perkawis panggunaan média sosial.

Tombol Média SosialNalika kami ngaramal sababaraha hasil, papanggihan sanésna kaget kami. Kami nyusun hasilna kana kertas bodas (unduh di dieu http://wp.me/pfpna-1ZO) anu parantos nampi seueur koméntar anu positip, panginten kami parantos waktos kanggo tindak lanjut.

Punten laksanakeun sababaraha waktos kanggo nyarios kumaha anjeun nganggo Facebook dina bisnis anjeun.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hatur nuhun… Kami parantos mendakan éta leres-leres menarik, sareng ngarep-ngarep hasil babak salajengna. Hadé pisan mun gaduh aksés ka pamiarsa anjeun pikeun nambahkeun kana campuran ulikan urang

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.