Pikirkeun deui Média Sosial dina Traffic sareng Dagang

situs média sosial

Kami neraskeun ngadidik usaha dina mitos atribusi sareng pangaruh anu henteu dilaporkeun yén média sosial ngagaduhan usaha pamasaran. Kusabab téknologi kurang sareng hese atribut penjualan ka média sosial sanés hartosna éta henteu kajantenan.

Nyatana, statistik nyarios sabalikna:

  • 71% konsumén langkung resep ngadamel beuli dumasar kana rujukan média sosial
  • 78% réspondén nyarios yén tulisan média sosial kompi mangaruhan pangaruh pameseranna
  • 4 ti 10 pangguna média sosial parantos mésér hiji barang saatos dibagi atanapi dipikaresep dina média sosial
  • Pesenan e-commerce anu sumping tina média sosial naék 202% dina 2014 nyalira

Sareng nalika umur pasar sareng konsumen wéb ngawangun pangasilanana, urang bakal teraskeun ningali kamekaran dina pangaruh média sosial dina patalimarga sareng konvérsi. 74% milénial ngandelkeun média sosial pikeun panduan kaputusan pameseran. Perhatoskeun yén 85% sadaya pesenan tina média sosial asalna tina Facebook!

Kalayan pangguna anjeun lebet ngalangkungan panto sisi, waktosna pikeun ngamimitian pokus dina ngaoptimalkeun halaman sanés salain ngan halaman halaman sareng halaman pamariksaan anjeun sateuacan kasép.

InstartLogic nawarkeun hiji platform pangiriman aplikasi anu ngamangpaatkeun pembelajaran mesin pikeun ngaoptimalkeun kinerja sareng ngamangpaatkeun CDN pikeun pangiriman. Kalayan sistem anu teras-terasan anu neuleu neuleuman paripolah aplikasi, optimasi kinerja bakal langkung palinter, henteu langkung sesah, sareng anjeun tiasa nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun ningkatkeun pangalaman palanggan ngalangkungan panto payun sareng panto sisi.

Lalu Lintas Média Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.