Alam Semesta Sosial: Naon Platform Media Sosial Anu Paling ageung di 2020?

Média Sosial Semesta

Ukuran henteu masalah naha urang hoyong ngaku atanapi henteu. Sanaos kuring sanés kipas anu hébat tina seueur jaringan ieu, nalika kuring ningali interaksi kuring - platform panggedéna anu dimana kuring nyéépkeun waktos paling. Popularitas ngadorong partisipasi, sareng nalika kuring hoyong ngahontal jaringan sosial anu aya, éta platform populér dimana kuring tiasa ngahontal éta.

Perhatikeun yén kuring nyarios aya.

Kuring pernah bakal mamatahan ka palanggan atanapi jalma pikeun malire platform média sosial pangleutikna atanapi paling anyar. Seringna, jaringan anu langkung alit tiasa nyayogikeun anjeun kasempetan angkat ngalangkungan jajaran sareng diwangun sacara gancang di handap ieu. Jaringan anu langkung alit henteu ngagaduhan persaingan! Résiko, tangtosna, nyaéta jaringan tungtungna tiasa gagal - tapi sanaos anjeun tiasa nyorong pengikut anyar anjeun ka jaringan anu sanés atanapi ngajalankeun aranjeunna ngalanggan ngalangkungan email.

Ogé, kuring moal pernah mamatahan klién atanapi jalma pikeun henteu malire kana platform média sosial. LinkedIn, salaku conto, masih mangrupikeun penghasil ngarah sareng inpormasi pikeun kuring saprak kuring masarkeun ka bisnis. Salaku platform sapertos Facebook ngirangan eusi bisnis organik sareng ngalih ka a mayar maén pendekatan pikeun pangasilan, LinkedIn nuju ningkatkeun jaringan sareng kamampuan kontén na.

Média sosial parantos nyerep kana ampir sadaya aspek kahirupan modéren. Alam semesta média sosial anu jembar ayeuna aya 3.8 miliar pangguna, ngawakilan kasarna 50% tina populasi global. Kalayan hiji tambahan milyar pangguna internét diproyeksikeun datang online dina sababaraha taun ka pengker, mungkin jagat sosial média tiasa ngalegaan langkung jauh.

Nick Routley, Kapitalis Visual

Kitu cenah, éta saé pisan pikeun ngajaga tab ngeunaan naon anu lumangsung di média sosial semesta! Infographic ieu ti Visual Kapitalis, Media Sosial Semesta 202, Nyayogikeun sudut pandang anu hadé dina platform média sosial ngarah di planét ieu. Sareng ieu aranjeunna:

pangkat Network sosial MAU Dina Jutaan Negara asal
#1 Facebook 2,603  US 
#2 WhatsApp 2,000  US 
#3 Youtube 2,000  US 
#4 utusan 1,300  US 
#5 WeChat 1,203  Cina 
#6 Instagram 1,082  US 
#7 TikTok 800  Cina 
#8 QQ 694  Cina 
#9 Weibo 550  Cina 
#10 Qzone 517  Cina 
#11 reddit 430  US
#12 telegram 400  Rusia
#13 Snapchat 397  US
#14 Pinterest 367  US
#15 Twitter 326  US
#16 LinkedIn 310  US
#17 Viber 260  Jepang 
#18 garis 187  Jepang 
#19 YY 157  Cina 
#20 kedutan 140  US
#21 Vkontakte 100  Rusia

Éta ogé penting pikeun dicatet yén a pamaké aktif bulanan sanés jalma perorangan. Seueur platform ieu ngagaduhan akun aktip anu ngadorong eusi pikeun aranjeunna sacara terprogram. Dina pamanggih kuring, ieu leres-leres ngahambat kualitas interaksi sababaraha platform. Twitter, IMO, parantos kapangaruhan anu parah sareng pamustunganana sadar kumaha goréngna sareng mupus akun bot sacara teras-terasan. Ogé, Facebook parantos ngamimitian ngabersihan halaman kontroversial tina platformna pikeun ningkatkeun kualitas paguneman ogé ngirangan kamungkinan aya berita palsu anu dibagi sareng dipromosikeun.

Media Sosial Semesta 2020

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.