Pamakéan Media Sosial ku Daérah AS

Nyoko Media Sosial ku SMBs dina 2011 Zoomerang Infographic

Sedengkeun Silicon Valley, New York sareng Chicago tiasa janten tempat panas téknologi, média sareng iklan, survey anyar nunjukkeun yén usaha alit sareng sedeng di Great Plains sareng Tenggara anu mingpin nagara dina nyoko média sosial. Ningali papanggihan nasional, 75% réspondén nyatakeun yén bisnisna ayeuna henteu ngagaduhan mérek média sosial. Naha papanggihan ieu nuduhkeun pergeseran awal anu ngadopsi ka tengah-tengah bangsa?

Dilaksanakeun ku Zoomerang, survey langkung ti 500 pembuat kaputusan bisnis ukuran leutik sareng sedeng nyayogikeun gambaran tina média sosial ku wilayah:

  • Dataran hébat sareng nagara bagian kidul-wétan sigana langkung sering aya mérek saluran média sosial masing-masing dina 30% sareng 28%.
  • Anu nyandak kaputusan pikeun bisnis di Great Plains (22%) sareng Tenggara (28%) ogé mangrupikeun anu paling aktip ngalangkungan média sosial atas nami perusahaanna

Salaku tambahan pikeun panggunaan média sosial, survey nyayogikeun wawasan kumaha pembuat kaputusan ngadeukeutan panggunaan média sosial:

  • 15% jalma anu disurvei parantos ngaluarkeun kabijakan média sosial ka para padamel
  • 6% parantos mecat pagawé pikeun nyalahgunakeun média sosial

Nyoko Media Sosial ku SMBs dina 2011 Zoomerang Infographic

Hal anu pikaresepeun ngeunaan statistik ieu nyaéta seuseueurna perusahaan henteu nganut média sosial dibéré kasempetan pikeun. Upami perusahaan anjeun salah sahijina, anjeun gaduh kamungkinan pesaing kabisat ngalangkungan ngan saukur ku nganut strategi média sosial. Ngantosan naon deui?

5 Komentar

  1. 1

    Data anu pikaresepeun… kedah aya deui anu urang, panyadia pamasaran média sosial, tiasa dilakukeun pikeun ngagancangkeun nyoko. Airways pinuh ku hidayah, dorongan, 'kumaha carana', promosi ... ti urang sadayana tapi urang masih gerak lalaunan dina jaman ieu dimana 'speed is life'. Naon deui anu kudu urang pigawé?

  2. 2

    Data anu pikaresepeun… kedah aya deui anu urang, panyadia pamasaran média sosial, tiasa dilakukeun pikeun ngagancangkeun nyoko. Airways pinuh ku hidayah, dorongan, 'kumaha carana', promosi ... ti urang sadayana tapi urang masih gerak lalaunan dina jaman ieu dimana 'speed is life'. Naon deui anu kudu urang pigawé?

    • 3

      Jigana sosial ngagaduhan panon hideung nalika sadaya guru kaluar sareng ngajerit ngeunaan kumaha hébatna tapi henteu ngartos kumaha cara ngagunakeunana sacara efektif. Pikeun perusahaan ngadopsi, aranjeunna kedah sadar yén éta mangrupikeun pilihan antara untung atanapi kamungkinan binasa. Kuring henteu percanten yén unggal perusahaan kedah ngadopsi janten séhat sareng nguntungkeun… Pakasaban pikeun urang nyaéta nunjukkeun aranjeunna kauntungan sareng uih deui anu tiasa disayogikeun ku sosial… ogé résiko!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.