Pamakéan Media Sosial ku Daérah AS

Nyoko Media Sosial ku SMBs dina 2011 Zoomerang Infographic

Sedengkeun Silicon Valley, New York sareng Chicago tiasa janten tempat panas téknologi, média sareng iklan, survey anyar nunjukkeun yén usaha alit sareng sedeng di Great Plains sareng Tenggara anu mingpin nagara dina nyoko média sosial. Ningali papanggihan nasional, 75% réspondén nyatakeun yén bisnisna ayeuna henteu ngagaduhan mérek média sosial. Naha papanggihan ieu nuduhkeun pergeseran awal anu ngadopsi ka tengah-tengah bangsa?

Dilaksanakeun ku Zoomerang, survey langkung ti 500 pembuat kaputusan bisnis ukuran leutik sareng sedeng nyayogikeun gambaran tina média sosial ku wilayah:

  • Dataran hébat sareng nagara bagian kidul-wétan sigana langkung sering aya mérek saluran média sosial masing-masing dina 30% sareng 28%.
  • Anu nyandak kaputusan pikeun bisnis di Great Plains (22%) sareng Tenggara (28%) ogé mangrupikeun anu paling aktip ngalangkungan média sosial atas nami perusahaanna

Salaku tambahan pikeun panggunaan média sosial, survey nyayogikeun wawasan kumaha pembuat kaputusan ngadeukeutan panggunaan média sosial:

  • 15% jalma anu disurvei parantos ngaluarkeun kabijakan média sosial ka para padamel
  • 6% parantos mecat pagawé pikeun nyalahgunakeun média sosial

Nyoko Media Sosial ku SMBs dina 2011 Zoomerang Infographic

Hal anu pikaresepeun ngeunaan statistik ieu nyaéta seuseueurna perusahaan henteu nganut média sosial dibéré kasempetan pikeun. Upami perusahaan anjeun salah sahijina, anjeun gaduh kamungkinan pesaing kabisat ngalangkungan ngan saukur ku nganut strategi média sosial. Ngantosan naon deui?

5 Komentar

  1. 1

    Data anu pikaresepeun… kedah aya deui anu tiasa urang, panyadia pamasaran média sosial, pikeun ngagancangkeun panerapan. Airways pinuh ku hidayah, dorongan, 'kumaha carana', promosi… ti urang sadayana tapi urang masih gerak lalaunan dina jaman ayeuna dimana 'kagancangan hirup'. Naon deui anu kedah urang lakukeun?

  2. 2

    Data anu pikaresepeun… kedah aya deui anu tiasa urang, panyadia pamasaran média sosial, pikeun ngagancangkeun panerapan. Airways pinuh ku hidayah, dorongan, 'kumaha carana', promosi… ti urang sadayana tapi urang masih gerak lalaunan dina jaman ayeuna dimana 'kagancangan hirup'. Naon deui anu kedah urang lakukeun?

    • 3

      Kuring pikir sosial ngagaduhan panon hideung nalika sadaya guru kaluar sareng ngajerit ngeunaan hébatna éta tapi henteu leres-leres ngartos kumaha sacara efektif ngagunakeunana. Supados perusahaan ngadopsi, aranjeunna kedah sadar yén éta mangrupikeun pilihan antara kauntungan atanapi kamungkinan musnah. Kuring henteu percanten yén unggal perusahaan kedah ngadopsi janten séhat sareng nguntungkeun ... tapi upami industri sareng persaingan na dilakukeun, éta cukup résiko. Padamelan pikeun kami nyaéta nunjukkeun kaunggulan sareng aranjeunna ka sosial anu tiasa disayogikeun… ogé résiko!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.