Naha Usaha anjeun Ngamangpaatkeun Pidéo Sosial?

pituduh pidéo média sosial

Enjing ieu urang pasang Kunaon Usaha Anjeun Kedah Ngamangpaatkeun Pidéo dina Marketing. Hiji outlet pikeun panggunaan pidéo anu nyetir Dursasana anu luar biasa sareng hasilna mangrupikeun situs pidéo sosial, kalayan naékna panggunaan sareng pemirsa. Perusahaan nganggo kauntungan tina strategi ieu sareng ngahasilkeun sababaraha hasil saderhana sareng endah anu teras-terasan ditingali, dibagi deui, sareng nyetir pamahaman anu langkung jero ngeunaan merk sareng tingkat konvérsi langkung luhur.

sajaba ti Youtube, aya seueur platform video sanés. tatangkalan anggur, Vimeo, Google+ Hangouts sareng Instagram mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngabagi pidéo sareng ilubiung dina aspék sosial e-pamasaran kalayan hashtags sareng meta-inpormasi. Teuleum ka dunya video sosial ayeuna! Hubungan sareng jalma bari nambihan kana dialog anu sayogi dina perusahaan sareng merk anjeun kalayan kampanye pidéo anu pikaresepeun, pikaresepeun sareng épéktip. Megan Rigger, Pamasaran Sigma Wéb.

Sababaraha perusahaan ageung tiasa kagoda host video nyalira tapi kami moal mamatahan éta. Ieu mangrupikeun rincian tina situs pidéo sosial luhur sareng statistik pamirsa anu saluyu. Kalayan Investasi ageung, anjeun tiasa nungkulan tantangan hosting - tapi anjeun moal kantos néang kasempetan audién situs ieu disayogikeun:

  • Youtube mangrupikeun situs kadua anu paling sering dikanjang di dunya sareng mesin pencari anu kadua pangageungna - kalayan langkung ti 1 milyar kunjungan bulanan sareng langkung ti 6 milyar jam pidéo ditingali unggal bulan.
  • Vimeo nyayogikeun usaha ku alternatip anu pikaresepeun pikeun Youtube. Langkung 250,000 situs nganggo Vimeo.
  • Google Hangouts nembé dilebetkeun kana Google Apps sareng mangrupikeun cara gampang pikeun ngabagi demo langsung sareng wawancara, teras bagikeunana engké.
  • Instagram dimimitian salaku situs photosharing tapi ayeuna ngadukung pidéo. Nepi ka Oktober 2013, 40% tina pidéo anu paling sering dibagi ku mérek.
  • tatangkalan anggur mangrupikeun Twitter tina pidéo (sareng dipiboga ku Twitter), ngamungkinkeun pikeun pidéo pondok tiasa dibagi. Aranjeunna henteu gaduh umur panjang, sanaos!

sosial-video-starter-guide

One comment

  1. 1

    Sadaya usaha kedah ngagunakeun pamasaran video Abdi satuju 100%! Kuring boga sababaraha blog anu stress titik ieu. Henteu ngan ukur pamasaran pidéo kedah janten salah sahiji cara utama anjeun pikeun ngiklankeun tapi terang kumaha leres ngadamel pidéo éta supados aranjeunna beunghar ku eusi sareng dioptimalkeun pikeun SEO. katuhu atawa video maranéhanana jeung / atawa bisnis moal kungsi katempo. Pos anu saé pisan dina pamasaran pidéo!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.