Naha Média Sosial Paksa Pamasar Jauh tina Média Massa?

tren média sosial 2017

Ieu mangrupikeun infographic anu cukup nyarios ti Sprout Sosial anu ngagaduhan akibat anu langkung jero tibatan pemasar panginten tiasa nampi. Infographic disebut 6 Tren Média Sosial Anu Bakal Nganggo 2017 sareng ngalangkungan unggal saluran média sosial, kumaha paripolah konsumen robih, sareng kamajuan téknologi sapertos kecerdasan buatan.

Digabungkeun sareng video paménta, téknologi meungpeuk iklan, sareng kamekaran saluran 1: 1 sapertos Snapchat sareng pemasar kedah nimbangkeun deui pariwara sareng ledakan iklanna anu nuju aktipitas unggal taun. Anu mésér gaduh kakawasaan ayeuna pikeun milarian anu diperyogikeun, nalika aranjeunna meryogikeunna, dimana aranjeunna meryogikeunana, ku harga anu dipikahoyong. Pilihan anu sempit pikeun perusahaan nunjuk kana nanem modal dina pangalaman palanggan sareng ngawangun hubungan sacara langsung.

Malah dina hubungan bisnis-ka-bisnis, pamasaran dumasarkeun akun nyaéta hasil nyetir. Sedengkeun iklan lega henteu maot, éta sasaran, strategi anu dipersonalisasi anu mimiti ngajalankeun perjalanan palanggan - sanés iklan anu dilapis dimana-mana anu aranjeunna henteu pilari.

Tren Media Sosial 2017

  • Lensa AI pikeun Facebook sareng Instagram - Sababaraha kamiripan tina pangalaman visual prediktip bisa jadi dina cakrawala pondok pikeun Facebook, tapi kuring henteu yakin yén anjing AI bakal dileupaskeun dina titik ieu dina perjalanan média sosial kami. Kuring curiga panggunaan munggaran nyaéta pikeun nyocogkeun iklan kana cita rasa visual.
  • Langkung Palayanan Pelanggan Chatbots - nalika kabutuhan hubungan pribadi sareng 1: 1 badé tumuh, sukur aya téknologi anu bakal ngabantosan ngirangan sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahontal hasil anu unggul. Chatbots tiasa dianggo pikeun nyayogikeun inpormasi lengkep dina pendekatan paguneman anu henteu mareuman konsumén atanapi bisnis - sadayana nalika ningkatkeun tingkat konvérsi sareng ngabantosan pengunjung.
  • Eusi Mayar Terus Ngatur - Upami aya hiji hal anu dipikaharti ku pemasar nyaéta média sosial ngawangun jembatan antara produk sareng jasa anjeun sareng konsumén atanapi bisnis anu anjeun pikahoyong pikeun dihareupeun. Nalika platform média sosial beuki canggih, anjeun terang yén sasak bakal langkung mahal!
  • Prioritas dina Fitur Usaha & Analytics - Kuring henteu yakin éta Fitur akurat - kuring yakin manpaat, nilai, sareng pangalaman dimana média sosial badé ngajalankeun hubungan, akuisisi, ingetan, sareng ningkatkeun nilai hubungan urang sareng konsumén urang. Analytics penting pisan pikeun ieu - tapi kuring bakal milih pangalaman saderhana tibatan nambihan seueur fitur anu omong kosong.
  • Pindahkeun Jauh tina Automation - Abdi rada henteu percaya kana ieu ogé. Dina 2017, para pemasar bakal peryogi sadayana otomatisasi anu aranjeunna tiasa ngatur pikeun ngahontal hasil anu unggul kalayan sumber anu minimal. Nanging, kuring bakal ngajawab yén éta kedah janten alat canggih anu ngupingkeun, ngabagi, ngaturkeun pribadi, sareng ngaramal pertunangan salajengna sacara online ngalangkungan média sosial.
  • Balanja Sosial & Mésér Instan - Marengan kamampuan pikeun gampang mésér, nyumbang, atanapi ngirim kado, ngamangpaatkeun eusi anu dihasilkeun ku pangguna bakal janten trend anu ngembang. Urang badé ngabagi tulisan ngeunaan Stackla geuwat éta rada endah, ningkatkeun tingkat konvérsi sakapeung 30% pikeun sababaraha produk.

Aya sakedik mamang ngeunaan kamekaran sareng média sosial anu canggih bakal aya dina 2017. Sedengkeun usaha terus bajoang - ngan 34% usaha leutik ngagunakeun média sosial pikeun kalibet sareng ngobrol sareng konsumén, ampir sapertilu sadaya konsumen nyarios yén ayana sosial hiji mérek éta alesan pangbadagna pikeun nyobaan produk atanapi jasa énggal. Sareng 57% konsumén langkung condong mésér tina mérek anu aranjeunna nuturkeun

tren média sosial 2017 infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.