Metrik Sosial dina Dasbor WordPress anjeun

métrik sosial pro

Metrik Sosial Pro mangrupikeun plugin WordPress anu mayar anu ngalacak tweets, likes, pin, + 1s sareng seueur deui langsung ti dasbor WordPress anjeun!

Metrik Sosial pro Dashboard

Fitur Metrik Sosial Pro

  • Lacak Sinyal Sosial Anu Anjeun Paduli - Dasbor pikeun ngawaskeun kagiatan sosial di tengah jaringan média sosial ngarah sapertos Twitter, Facebook, Google+, Pinterest, StumbleUpon sareng LinkedIn. Anjeun milih jaringan mana anu badé dilacak.
  • Kelir Nunjukkeun Popularitas Relatif - Metrik Sosial Pro olahraga Excel sapertos pormat kondisional. Tulisan kalayan jumlah saham anu paling luhur nunjukkeun héjo. Tulisan kalayan kagiatan média sosial anu handap nunjukkeun warna beureum sareng beureum. Hurungkeun warna beureum janten héjo sareng anjeun nuju dina kasuksésan média sosial.
  • Widget sareng Sambungan Siap - Anjeun tiasa manjangkeun fungsionalitasna ku ngagunakeun widget internal sareng éksternal. Tingali statistik pangénggalna dina dasbor WordPress anjeun, aksés ka dasbor tina batang admin WordPress komo ningalikeun kontén populér sosial anjeun dina sidebar blog anjeun atanapi dimana waé dina situs anjeun.
  • Nyortir, Milarian, Nyaring Cara Anu Anjeun Pikahoyong - Susun data anjeun pikeun ngaidentipikasi tulisan mana anu paling saé dina jaringan sosial mana. Laksanakeun pamilarian kecap konci pikeun diajar tulisan anu aya patalina sareng topik anu tangtu. Saring dumasar jinis tulisan, kategori, tanggal diterbitkeun atanapi ku panulis pos.
  • Ékspor ka Excel pikeun Analisis Salajengna - Sosial Metrik Pro ngamungkinkeun anjeun ngekspor data anu disaring, diurutkeun sareng patarosan khusus ka Excel. Anjeun bakal kéngingkeun data dina format file anu dipisahkeun sareng dipisahkeun koma. Anjeun tiasa nganggo Excel atanapi prosésor spreadsheet mana waé anu anjeun pilih.
  • Otomatis-ngamutahirkeun Sanggup - Sosial Metrik Pro ngadukung 1-klik fungsionalitas pembaruan otomatis. Anjeun tiasa ngamutahirkeun Méter Sosial Pro anjeun dina hiji tikel ngalangkungan halaman Pembaruan WordPress, atanapi update sacara manual upami anjeun resep. Anjeun tiasa milih pikeun nampi bewara email iraha waé vérsi anyar dileupaskeun.

Panyingkepan: Tautan afiliasi kami pikeun Sosial Metrik Pro kalebet dina tulisan ieu.

One comment

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun nyebarkeun tulisan anu saé pikeun kami. Ieu pangsaéna kanggo blog anu aya téknologi.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.