Tatakrama jejaring sosial - Entong janten SNOB

Depositphotos 12423633 s

Henteu Diidinan SnobsRant ieu parantos diseduh sakedap tapi kuring badé teras nyarios, internét gaduh jumlah anu sami liang ** sapertos dunya. Hah… phew, ceuk kuring mah. Abdi ngaraos langkung saé.

Ieu sapi kuring. Jejaring sosial mangrupikeun hal anu pangsaéna pikeun pencét wéb kumargi ... hmmmm…. sumur, hayu urang nyebutkeun éta hal pangalusna anu kantos pencét dina wéb. Abdi resep kamampuan pikeun tiasa nyuarakeun panolakan, ideu, sareng bantahan kuring. Abdi resep ngupingkeun pendapat sareng naséhat batur ogé - sanaos kuring resep pisan satuju.

Kadang-kadang wéb anu luar biasa di dunya ieu karaosna sapertos komunitas leutik anu sampurna. Kuring gaduh pamiarsa anu konsistén didatangan blog abdi, sareng aya sakumpulan blogger anu kuring resep pisan salami sababaraha taun ka pengker.

Teu Diidinan Snobs - Pinuh

Kitu cenah, naha batur miluan komunitas ieu ngan ukur saderhana? Naon ngeunaan kahirupan aranjeunna anu sangsara pisan yén aranjeunna kedah leres-leres online sareng ngalangkungan upaya nyebarkeun kasarakahanana ka anu sanés? Kumaha sedih hirup anjeun kedah janten?

Sababaraha kajadian panganyarna kajantenan anu ngagaduhan ka kuring. Panganyarna nyaéta yén sababaraha kode kuring katingali dina situs abdi sareng dijemput dina Reddit.com ku gent anu namina 'gizmo'. Kuring henteu terang gizmo, tapi kuring ngahargaan anjeunna anu nyéépkeun waktos sareng ngintunkeun tautan.

Anjeun SNOBPariksa koméntarna! SNOBS! Malah langkung saé éta nalika salah sahiji situs abdi aya di Planét Ajaxian. Tingali kana koméntar éta! Ngan saukur nyeri haté. Abdi henteu nyungkeun turun. Kuring ngagaduhan alat anu saé, kuring nganggo sababaraha téknologi keren, sareng kuring nempatkeunana di luar kanggo jalma-jalma. Bahkan gratis! Teu aya anu kedah angkat ka dinya, sareng upami éta, aranjeunna henteu kedah mayar éta.

Intina nyaéta yén teu aya alesan janten SNOB. Nyayogikeun naséhat, tanggapan, tip, kaprihatinan, panunjuk, kritik konstruktif ... sadayana metodeu ieu ditarima sacara 'sosial'. Éta sadayana hal anu ngabantosan urang pikeun mekar sareng janten langkung saé dina naon anu urang laksanakeun sareng naon anu urang terang. Janten SNOB henteu ngabantosan nanaon. Éta henteu nambihan nilai pikeun 'jaringan sosial'.

Henteu kunanaon ... cekap tina ramalan kuring. Naon ari SNOB? Dina waktos sanésna batur aya anu jahat, teu hormat, atanapi ngan ukur henteu sadar kana situs jejaring sosial, anjeun tiasa ngirim éta grafik di beulah katuhu! Ngarasa Luncat ngagunakeun salah sahiji grafik ieu dimana waé sareng kumaha anjeun hoyong! Kirimkeun aranjeunna ka dieu upami aranjeunna peryogi penjelasan lengkep.

Sareng upami anjeun SNOB, lanjutkeun. Entong hariosan kuring ngeunaan ieu - kuring ngan ukur ngahapus.

8 Komentar

  1. 1

    Doug, punten anjeun kedah ngamaurkeun torowongan carpal anjeun kanggo nyaritakeun ngeunaan jalma-jalma anu bangor di Ajax Planet. Aya jalma heckler dina unggal riungan, sigana mah. Doakeun aranjeunna. Éta anu bakal dilakukeun ku Anjeunna. Sareng teraskeun ngalaksanakeun naon anu anjeun laksanakeun. Anjeun sareng inspirasi pikeun kuring!

  2. 2

    Sigana kuring, aya seueur tukang ngaganggu anu aya di luar sana, sareng aranjeunna pikir aranjeunna tiasa nganyenyeri sareng ngahudangkeun *** sabab "anonim" dina internét. Sababaraha urang nembé janten burit ***. Cara kuring ningali éta nyaéta sipatna matak hanjakal, mahluk anu ngalamun sareng henteu matak réspon atanapi hariwang.

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    NGABARAKATAK,

    Kuring panasaran iraha batur bade uihkeun kana trend anu ningkat ieu. Kuring bakal nginjeum lencana anjeun sareng ngirim ka batur. Janten tong hilap CC lisénsi na 😉

  8. 8

    Doug urang sadayana bogoh ka anjeun, naha urang kedah mecut sababaraha burit, upami urang ngantep kuring terang, kuring bakal nyobian mendakan sababaraha jalma anu masih tiasa. Abdi tiasa tapi henteu lami

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.