Bagikeun Geser anjeun sareng Slouriare, Facebook sareng LinkedIn

Depositphotos 36184545 s

Salah sahiji manpaat gawé sareng perusahaan anu khusus kana blogging pikeun SEO nyaéta yén éta masihan kami sababaraha konéksi jero pikeun ahli SEO anu parantos ngalaksanakeun sakedik tés sareng ékspérimén. Dinten ayeuna kuring ngagaduhan diskusi sareng batur anu nyarankeun sababaraha situs média sosial anu leres-leres tiasa ngabantosan panempatan Search Engine anjeun.

Heran, Facebook sumping dina paguneman tapi sanés dina hartos anu has. Facebook saéstuna ngagaduhan halaman - cara pikeun usaha sareng organisasi janten bagian tina Facebook tanpa ngadamel nami perusahaan kana profil anggota. Sababaraha urang saleresna ningali sababaraha hasil search engine, janten pastikeun pikeun backlink ka situs anjeun sareng ngeusian judul tag jangkar anjeun nganggo kecap konci atanapi frasa anu saé.

Situs anu sanésna nyaéta Slideshare - situs anu saé dimana anjeun tiasa unggah Powerpoint Presentations anjeun sareng silih bagikeun. Pasang sababaraha katerangan euyeub kata kunci anu hébat dina déskripsi slaidéa anjeun, tag presentasi anjeun sacara saksama sareng pastikeun nempatkeun tautan bisnis anjeun deui kana halaman wéb anjeun.

Upami anjeun kersa doakeun kasenangan anjeun sareng bagikeun presentasi anjeun dina Facebook (sasarengan sareng blog bisnis anjeun), anjeun tiasa masang Sl pintonan Facebook App!

Sareng nyarioskeun Slouriare, anjeun tiasa ayeuna Lebetkeun presentasi anjeun dina profil LinkedIn anjeun ogé! LinkedIn leres-leres ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun ngajadikeun otomatis kamampuan pikeun nyangking kontén anjeun kana aplikasi, dimana éta dibagikeun sareng jaringan anjeun.

Kumaha Tambahkeun Slalomare sareng LinkedIn

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.