Jejaring sosial sareng acara dagang anjeun

acara dagang jejaring sosial

Upami anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun ngadangukeun wawancara urang sareng Crystal Grave of Snappening, anjeun terang kumaha urang ngahargaan koordinator acara. Meureun aya padamelan anu langkung tangguh dina pamasaran kumargi acara pemasar anu hadé damel lancar ngalangkungan saluran ogé dianggo dina tenggat waktos sareng palaksanaan hukuman. Anjeun henteu kéngingkeun kasempetan anu kadua ku hiji acara - anjeun kedah nguasai heula.

Acara mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahubung sareng calon nasabah, mitra pamasaran, karyawan énggal sareng pangaruh dina industri anjeun. Diajar kumaha ngagunakeun média sosial pikeun nguntungkeun tina ngiringan éksposisi anjeun salajengna.

Imaging Kreatif Kalér parantos ngahijikeun infographic ieu dina jejaring sosial sareng dagang anjeun. Northwest Creative Imaging nawiskeun stan acara dagang anu pang populerna, tampilan pameran dagang, sareng percetakan format ageung kalayan harga anu terjangkau.

Pamasaran Tradeshow Média Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.