Sosial Nyaeta Masalah, Teu Media

cinta hate

Kamari, kuring ngadangu carita hébat ngeunaan babaturan sareng musuh. Caritana ngeunaan kumaha héséna pisan pikeun milari sobat tibatan musuh. Musuh bisa dijieun dina hitungan moments, tapi mindeng friendships urang nyeepkeun bulan atanapi taun ka nyieun. Anjeun neuteup ka média sosial, ieu ogé mangrupa masalah ... Anjeun atawa Anjeun bisnis tiasa ngalakukeun hal saperti basajan sakumaha posting hiji tweet goréng jeung Internet bakal bitu di hatred. Musuh galuh.

Dina waktu nu sarua, strategi anjeun nyadiakeun pamakéna sareng sedeng for maneh balikan jeung nyadiakeun nilai ka aranjeunna butuh bulan, atawa malah taun, saméméh konsumen appreciates nilai jeung wewenang ti usaha média sosial Anjeun. Kanyataanna, usaha anjeun bisa pernah ngamekarkeun kana silaturahim a online anjeun miharep.

Éta langkung hésé pikeun milari sobat tibatan musuh.

carita éta henteu ngeunaan mahluk online ... eta ieu sabenerna ti petikan Alkitabiah. Abdi henteu nyarios yén pikeun ngamajukeun ideologi naon waé, ngan ukur nunjukkeun yén masalah ieu henteu dimimitian ku média sosial. masalahna nyaeta kalawan kabiasaan manusa, moal kalayan sagala sedeng sosial. média sosial saukur nawarkeun forum umum dimana urang tingali isu ieu dibawa ka sorotan nu.

Nalika kuring ningali Interwebs nyerang langkung seueur selebriti, politikus sareng perusahaan, saleresna kuring heran kumaha strategi média sosial anu épéktip bakal kahareup. Gurus anu nyatakeun nyalira nyebarkeun transparansi sareng nungtut supaya masarakat, pamimpin sareng perusahaan anu urang turutkeun sayogi online ... teras urang ngajantenkeun aranjeunna nalika aranjeunna lepat. Bakal mangpaat neruskeun outweigh waragad?

Muhun ... dina hirup urang ogé nyieun musuh GAMPANG ... tapi teu eureun kami tina investasi waktu pikeun nyieun jeung nyimpen friendships hébat hirup. Meureun nya gampang nyieun musuh ti babaturan, tapi mangpaat silaturahim a tebih outweigh resiko salah sahiji nyieun musuh.

2 Komentar

  1. 1

    Topik anu pikaresepeun tapi tulisan éta henteu nawiskeun hipotésis salaku solusi. Masih raising masalah anu alus sorangan. Tnx

    • 2

      Abdi henteu gaduh solusi - tapi kuring ngarepkeun ningali kumaha perusahaan nyaluyukeun strategi média sosial atanapi kumaha réaksi konsumen kana kasalahan média sosial nalika waktos terus-terusan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.