Radar Sosial Ngahijikeun sareng NetSuite's SuiteCloud

radar sosial

Radar Sosial Infegy parantos ngagabung sareng NetSuite dina larutan gabungan anu disebat Radar Sosial SuiteApp pikeun NetSuite's SuiteCloud Computing Platform.

Integrasi ngalegaan platformAnalytic platform sareng analisis dumasar-peran pikeun tren sajarah ngeunaan paguneman, bagikeun sora, influencer konci, wawasan kalapa, analisis sentimen, topik, sareng kategori minat sareng demografi. Perusahaan teras tiasa nganggo inpormasi ieu pikeun ngawangun produk anu langkung saé, jasa khusus, sareng kampanye lagu pikeun minuhan kabutuhan khusus audiens anu dituju, sadayana aya dina platform terintegrasi NetSuite.

Radar Sosial dirancang pikeun ngungkitkeun suite manajemén bisnis berbasis awan pinuh ku NetSuite pikeun kéngingkeun inpormasi instan, up-to-the-menit dina wawasan palanggan sareng ngaoptimalkeun kinerja bisnis sapertos kieu:

  • Tim iklan sareng pamasaran tiasa ngawas wéb sosial pikeun diajar naon anu dicarioskeun ku konsumen ngeunaan produkna sareng persaingan.
  • Instan ngaidentipikasi topik anu nyetir ngeunaan merek anjeun.
  • Data sentimen real-time sareng sajarah tiasa diungkit pikeun ngajalankeun kampanye pamasaran, ngajagi kasatiaan merek, sareng reputasi perusahaan.
  • Manajer produk sareng panaliti pasar tiasa nambihan kelompok fokus anu mahal sareng survey kalayan monitoring média pikeun pamekaran produk énggal sareng perencanaan peluncuran produk.
  • Manajemén tiasa nerapkeun ku kéngingkeun pamahaman sareng kumaha hubunganana sareng data kinerja penjualan sapertos pendapatan, bagi hasil dompét, jumlah transaksi, sareng seueur deui.

Ieu katingal anu saé dina Facebook IPO sareng jilid paguneman sareng sentimen anu dugi ka éta:
sentimen facebook ipo

Tinjauan Radar Sosial

Kami bungah pisan ngeunaan kasempetan pikeun pasangan sareng NetSuite. Ku ngagabungkeun jero, geuwat analytics ti Radar Sosial sareng kabeungharan data sareng jasa éksténsif dina platform SuiteAnalyPress, urang tiasa nyayogikeun pangguna NetSuite ku wawasan sareng analytics tina seueur sumber média sosial. Justin Graves, CEO Infegi

nganjang NetSuite's SuiteApp kanggo inpormasi lengkep ngeunaan solusi terpadu.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.