Réaktor Sosial: 7,000 Pangaruh Sosial dina Siap Anjeun

réaktor sosial

ChaCha mangrupikeun perusahaan anu saé anu kuring damel sareng rada lami nalika kuring mimiti ngaluncurkeun agénsi. Hésé yakin yén ChaCha yuswa 8 taun ... perusahaan lincah sareng teras-terasan ngalih sareng ningkat. Aranjeunna sanés perusahaan Lembah, janten aranjeunna henteu sering janten sorotan - tapi aranjeunna teras-teras tetep dina situs wéb luhur di dunya pikeun patalimarga. Sareng ngalangkungan waktos, kuring ningali aranjeunna ngumpulkeun seueur pisan anu nuturkeun. Anu nuturkeun nyerang kasempetan anyar pikeun bisnis.

Nalika ChaCha ngetok kana komunitasna pikeun ngabagi élmu, henteu aya di luar jaringan anu ngagaduhan aksés langsung - dugi Réaktor Sosial. Réaktor Sosial mangrupikeun platform iklan anu ngabantosan mérek nyambung sareng pamirsa anu leres ngalangkungan hubungan sareng pangaruh sosial anu ngarah. Jaringan premium, panginten dipilih pikeun nguatkeun pesen anjeun sareng nyiptakeun papacangan palanggan pikeun mérek anjeun.

kumaha-sosial-réaktor-karya

Kalayan langkung ti 7,000 influencer, jangkauan jaringanna lumayan ngageter - ngahontal ratusan jutaan jalma. Pangaruh dipariksa pikeun mastikeun omonganana henteu dimangpaatkeun, pesenna henteu pernah nyasabkeun, sareng iklanna jelas dituduhkeun.

Nalika influencer asup kana Réaktor Sosial, aranjeunna disayogikeun daptar dikategorikeun tina kampanye ayeuna. Ieu sanés sistem otomatis dimana Réaktor Sosial tiasa mutuskeun naon anu kedah didorong sareng dilakukeun atas nama anjeun. Pangaruh tiasa maca, marios sareng ngiringan kana kampanye anu dipikahoyong. Éta ogé tiasa ngawas komisi na - ngaregepkeun tambang sabab kuring nembé ngamimitian;).

panel-réaktor sosial

Upami anjeun pangaruhan, Réaktor Sosial hoyong anjeun dina kapal ogé! Aranjeunna milari pangaruh sosial anu ngagaduhan hubungan anu leres sareng pengikutna. Aranjeunna nuju milari pamimpin dina saluran sosial anu ngartos pemirsa na. Aranjeunna peryogi jalma pinter anu terang kumaha ngadamel pesen anu kuat anu ngainspirasi pendengarna pikeun bertindak. Miluan Pangaruh Sosial Réaktor ayeuna.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.