Rabat Sosial: Pahala Palanggan Anjeun Nalika Aranjeunna Bagikeun

potongan harga sosial

Kaseueuran jalma nawiskeun diskon sareng nawaran pikeun kéngingkeun palanggan énggal. Ieu lumayan konyol nalika anjeun mikirkeun éta, kumaha upami hadiah ka konsumén anu parantos nyéépkeun artos? Nyatana, kumaha upami hadiah konsumén anu ngabagi kanyataan yén aranjeunna mésér ti anjeun sareng jaringan sosialna?

Ayeuna nyukcruk langkung tina 30% tingkat konvérsi, Rabat Sosial nyaéta platform anu cemerlang. Henteu ngan anjeun ngamangpaatkeun kecap tina pamasaran sungut, anjeun ogé nyayogikeun insentif pikeun ngahargaan palanggan pangsaéna anjeun jeung nyayogikeun aranjeunna diskon kanggo mulang sareng mésér tambahan! Ieu anu pangsaéna pikeun sadaya dunya!

Nyewa palanggan anjeun pikeun ngabagi mérek anjeun ngalangkungan Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, sareng LinkedIn kanggo kéngingkeun kontan pameseran ayeuna dumasar kana patalimarga anu aranjeunna bawa. Pesen anjeun langsung dilebetkeun kana timeline, pakan, sareng papan para sahabat - sanés iklan wéb pangaruh-rendah, tapi salaku topik anu kuat anu leres-leres katingali sareng dibaca.

Saatos parios, palanggan anjeun dipasihan pilihan kanggo kéngingkeun perséntase anu tos ditangtoskeun deui tina pameseran ayeuna nalika aranjeunna ngabagi pamasaran anjeun dina jaringan sosial paporit. Aranjeunna tiasa langsung kéngingkeun artos sakadar kanggo ngeposkeun - teras ngasilkeun langkung seueur deui nalika réréncangan na ngaitkeun link anu dipasang anjeun.

Pangalusna sadaya Rabat Sosial nyaéta bébas résiko. Teu aya biaya pikeun masang parangkat lunak sareng aranjeunna ngan ukur dibayar nalika nganterkeun palanggan énggal. Biaya Rabat Sosial nyaéta 15% tina potongan harga anu diklaim ku konsumén anjeun. Éta hartosna upami anjeun masihan $ 10.00 dina potongan harga, biaya jasa Rabat Sosial bakal $ 1.50. Ieu ngalebetkeun sadaya transaksi, pamrosésan, sareng biaya pangiriman.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.