Kumaha Kurangna Tanggapan Sosial nyaéta Ngabahayakeun Usaha Anjeun

réspon sosial

Kami parantos ngitung pangaruh bisnis tina layanan palanggan goréng ngeunaan média sosial. Kumaha upami ngan saukur ngaréspon? Naha anjeun terang yén 7 tina 8 pesen sosial anu diarahkeun ka mérek moal diwaler dina 72 jam? Sanyawa yén kanyataanna aya paningkatan 21% pesen pikeun mérek global (18% di Amérika Serikat) sareng urang ngagaduhan masalah anu leres.

Dina éta pang anyarna Indéks Sosial Sprout, aranjeunna parantos ngitung yén 40 persén pesen peryogi réspon. Sareng teu heran, 40 persén konsumén ngantunkeun mérek kusabab jasa palanggan anu goréng. Sareng di sisi tibalik, mérek anu kalibet sareng palanggan liwat média sosial kéngingkeun rata-rata 33 poin langkung luhur pikeun aranjeunna Score Promoter Net.

Sprout Social Index mangrupikeun laporan anu disusun sareng dikaluarkeun ku Sprout Social. Sadaya data anu dirujuk dumasar kana 97K propil sosial masarakat (52K Facebook, 45K Twitter) tina akun anu teras-terasan aktif antara Q2 2014 sareng Q2 2015. Langkung ti 200 juta pesen anu dikirim salami éta dianalisis pikeun kaperluan laporan ieu. Sababaraha data ti Q1 2013 dugi ka Q4 2013 panginten parantos ngalih tina laporan Indéks Sosial Sprout anu terakhir kumargi pergeseran propil sosial anu dianalisis; kumaha oge, sadaya tren overarching tetep konsisten.

Naséhat Sprout Sosial pikeun masalah ieu nyaéta pikeun mérek ngahijikeun na manajemén média sosial sareng platform layanan palanggan supados tim anjeun tiasa napelkeun tugas saluyu sareng jalma anu pas tiasa ngaréspon. ieu mastikeun yén pembaruan média sosial diarahkeun ka mérek ngamimitian paménta jasa palanggan anu ditugaskeun ka wawakil palanggan khusus.

Naséhat tambihan kuring nyaéta pikeun mastikeun saha waé anu ngaréspon via sosial dibéré kawenangan pikeun mastikeun yén masalah direngsekeun gancang sareng suksés. Anjeun teu tiasa résiko reureuh salaku tanggepan dina forum umum kalayan sistem anu meryogikeun tikét ditugaskeun deui sareng dipasihkeun pikeun menerkeun.

The Urgency Kamanusaan sarta Studi Palanggan Sosial

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.