Tanggung jawab Sosial Kami dina Média Sosial

Wibc logo 931FM

Wibc logo 931FMNaha anjeun resep atanapi henteu, sabab perusahaan anjeun mimiti ngawangun dialog dina média sosial anjeun ngagaduhan tanggel waler. Anjeun gaduh tanggel waler pikeun pemirsa sareng perusahaan anjeun pikeun ngajagaan kualitas paguneman éta. Hate ngadatangan toko média utama sareng teu ningali nanaon tapi bohong, troll sareng spammers ngambil alih halaman. Éta ngawartosan kuring yén nambihan sora kuring kana campuran nyaéta euweuh nilai pikeun organisasi.

Kuring diwawancara minggu ieu ku WIBC, kantor berita lokal. Jejer paguneman nya éta rumor dahsyat yén awak mahasiswa IU Lauren Spierer parantos dipendakan. Éta henteu leres, tapi bohongna nyebar siga seuneu.

[audio: https: //martech.zone/wp-content/uploads/2012/01/11812_af afternoonnews_netrumorsspreading.mp3 | judul = WIBC Internét Gosip]

Hanjakal pisan kabohongan nyebar ... malahan kadang-kadang tibatan anu kaleresan. Upami perusahaan anjeun gaduh blog anu aya koméntar, halaman Facebook, akun Twitter atanapi forum sanés pikeun koméntar anu dihasilkeun ku pangguna, anjeun ngagaduhan tanggel waler pikeun ngaréparasi paguneman di ditu. Anjeun gaduh tanggung jawab sanés ngan ukur pikeun perusahaan anjeun, tapi ogé pikeun pemirsa anjeun.

Blokir sareng laporkeun spam anu dikirim ka akun Twitter anjeun (rekam kana @EMAIL sampah). Entong nyatujuan eusi anu leres-leres palsu, ngarusak, atanapi premanisme. Sareng tantangan masalah online anu dipikaresep pikeun kapentingan anjeun - sapertos batur anu salah ngritik perusahaan anjeun. Percanten atanapi henteu, jalma bakal membela perusahaan anu leres-leres membela diri. Sareng, upami sadayana gagal, mareuman koméntar. Langkung saé henteu gaduh paguneman tibatan nyayogikeun sababaraha troller ku médium pikeun ngarusak reputasi anjeun.

Dina acara Lauren Spierer, karuksakan jauh di saluareun reputasi perusahaan. Salaku pangguna média sosial, kuring miharep anjeun nyandak tantangan pikeun bohong, rumor, trolling sareng premanisme online. Perdebatan anu saé mangrupikeun hiji hal ... tapi nyebarkeun hate sareng teu puas mangrupikeun sanés anu sanés urang kedah sabar.

Catetan terakhir: Abdi henteu percanten sénsor pamaréntah tina ucapan hate atanapi anu sapertos. Kuring yakin yén sora-sora éta, sanaos matak pikasieuneun, kedah didangu sareng ditingali. Tapi éta moal kajantenan di milik kuring sareng henteu kedah kajantenan anjeun.

One comment

  1. 1

    Pertama kali di dieu, sareng ngaraos untung!

    Kajadian sababaraha pasangan anu pangarang blog kuring diserang ku cara anu salah pisan ku pamaca anu ambek, paguneman sedeng pisan penting dina hal ieu!

    Tetep podcast nepi Douglas, barang anu saé!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.