Hayu Bénténg Rock Anjeun Caang

patih panjang

Adipati Long lumpat a blog perumahan komérsial sareng nembé diwawancara kuring dina acara na via Google+ Hangout. Topikna mangrupikeun hal anu penting ... dina industri dimana para pamingpina sering pisan ngendalikeun, diitung, sareng… panginten… ku sababaraha conto, kumaha anjeun pangawasan pesen na?

Simpé, anjeun pangawasan pesen ku merekrut jalma bener sareng ngantepkeun aranjeunna ngalakukeun naon anu aranjeunna resep. Dina perumahan komersial, otoritas industri sareng hubungan bisnis anu dimekarkeun ku agén mangrupikeun konci pikeun kasuksesan aranjeunna. Ngalegaan jaringan ieu kana sosial mangrupikeun kabutuhan anu mutlak. Hayu béntang batu anjeun bersinar!

Ieu paguneman ... kalayan sababaraha getih pikeun mastikeun yén urang henteu nyigeung:

Perusahaan hariwang yén upami padamel ditingali salaku bintang batu, aranjeunna bakal ngaleungitkeun kadali kumaha waé ogé. Kira-kira naon, anjeun salawasna ngaleupaskeun kontrol. Pelanggan ngartos yén jalma datang sareng badé… utamina anu berbakat. Upami anjeun prihatin yén bintang batu anjeun tiasa angkat sareng nyandak jaringan sareng aranjeunna, laksanakeun naon anu anjeun peryogikeun ngajaga aranjeunna. Tapi upami aranjeunna angkat, aranjeunna badé angkat naha anjeun ngantep éta gaduh akun twitter.

Kasempetan pikeun nguntungkeun sareng tumuh ku ngantep bintang-bintang batu anjeun bersinar dina média sosial jauh langkung ageung nempatkeun karyawan anjeun dina kandang dimana aranjeunna rumaos henteu gaduh kontrol atanapi kasempetan. Éta, ditambah ku leungitna inovasi, komunikasi, sareng bisnis aranjeunna tiasa diturunkeun tina média sosial pasti resep bencana.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.