Tanggapan Sosial sareng ROI ku Industri

balik dina industri investasi

Ieu mangrupikeun infographic anu hébat ti Demandforce, Bakti Sosial ka Anjeun (Abdi tiasa ngupingkeun lagu na!). Sedengkeun seueur perusahaan anu berjuang pikeun ngukur balikna investasi, data dina infographic ieu nunjukkeun masalah anu langkung jero. Jalma-jalma téh nyobian nyambung sareng anjeun ngalangkungan média sosial tapi anjeun henteu aya.

Éta mangrupikeun hiji hal pikeun ngan saukur nyetél Halaman Facebook pikeun bisnis anjeun, tapi éta mangrupikeun hal anu sanés pikeun sacara aktip ngiringan konsumén dina paguneman, ngaréspon tanggapan atanapi patarosan sacara real-time, sareng bakti sosial pikeun basis kipas anjeun.

Upami anjeun henteu ngawaskeun média sosial ... nunjukkeun yén moal aya pengembalian investasi. Infographic Ieu ngarecah unggal industri, réspon, sareng laba aranjeunna dina investasi.

Panjaluk Masihan Sosial Pikeun Anjeun

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.